< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (1992. sayfa)
-
-
Evet 3 yıldan fazladır yd diye bir seçenek var onla 41k nakit ödemede, 40k ise kapıda yenile ile veriyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende de öyle. Sanırım 1 ocak bitene kadar böyle yazacak. Yarın düzelir muhtemelenquote:
Orijinalden alıntı: lawyer25
E devletten sorguladığımda hâlâ 01.01.2025 tarihine kadar şu tc no lu kişinin kullanımıyla sınırlandırılmıştır ibaresi yer alıyor. Bu ifadenin değişmesi gerekmiyor mu artık?
arkadaşlar merhaba dünden beri whatsapp açılmıyor ancak bildirim geliyor. Bunun çözümünü bilen var mı?
-
1 hafta içinde düzelir ortalama
-
14 pro max cihazımda bildirim geldiğinde ses geliyor ama ekran uyanmıyor. Eşimdeki 14 pro dan ayarlara baktım bir farklılık göremedim. Başına gelen ya da çözümünü bilen var mıdır?
-
Varmı cihazı tüm hatlara açılan,benimki hala tek hat gösteriyor ve açılmadı
-
Valla ben de bekliyorum bunu satış için hocam.
Vatan Bilgisayar pasaport kayıtlı 14 proyu almıyor takasta. Kabul eden yerler nereler arkadaşlar?
Hb,mediamarket amazona gürgenclere bak vs onlarda almiyorsa kimse almaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 2 Ocak 2025; 20:46:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar merhaba. bende 14 pro max var yd cihaz. telefonu yeni satın aldım açılmasını bekliyorum pasaport kayıtlı. ama şöyle önemli bir mevzu varmış youtubeda izleyip denk geldim.
Erdem Yıldırımyoutube2. El 3 senesi dolmuş yurt dışı kayıtlı iphone alacak olanların dikkatli olması gereken en önemli husus…#iphone #iphone11 #iphone11pro #iphone11promax #iphone12 #iphone12mini #iphone12 #iphone12promax #iphonr13 #iphone13mini #iphone13pro #iphone13promax #iphone14 #iphone14plus #iphone14pro #iphone14pro #iphone14promax #yurtdışı #imei #kayıt #kayıtsız #esim #simkart #turkcell #vodafone #türktelekom #pasaport #kimlik #gürcistan #batum #batumi #imei #kayıt #aktarma #klonlama #silme #sıfırlamahttps://www.youtube.com/watch?v=J8QNPdSmW00satın aldığımız kişi imei kaydını iptal ettiğinde bizim telefonlar da kayıt dışı haline gelir mi? sözleşme imzalamak lazım mı?
-
Pasaporta kayıtlı telefon katolik nikahlı eş gibi. Ölüme kadar kimin üstüne ise ona kayıtlı kalmalı. Kayıt silinir ise tekrardan 45 bin lira verip kayıt yapmak zorunda kalırsınız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
o zaman kesin sözleşme yapmak zorundayım
-
Yaparsanız sizin açınızdan daha uygun olur. Kendinizi sağlama alırsınız. Sonuçta satın aldığınız şahsın kafasına eserse iki tık ile cihazın kaydını silebilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam. Hb de çok öldürüyor telefonu. 14pro 256ya 39k veriyor şuan +3k da takas desteği iphone 16 için.
Kasım indirimlerinde 49lara kadar düşmüştü 16pm takas için ödemem gereken tutar. Şuan 55lerde.
Aynı durum tekrar olsa alıp geçerim muhtemelen.
Not: 14pro 256
Sözleşme yapsan ne olacak ki ?
Dişardaki telefoncular ne kadar veriyor peki.?
Apple watch kullanıyorsanız ekran açılmıyor ama kullanmadığınız halde açılmıyorsa ayarları sıfırlamak fayda edebilir daha deneyimli arkadaşların cevabınıda bekleyebilirsiniz
Hiç sormadım hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X