Şimdi Ara

Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (1992. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: NeverGonnaLeave Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
39.984
Cevap
713
Favori
2.147.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19901991199219931994
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    HB yurtdışı telefona mı 41+3k veriyor ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • freedom77 F kullanıcısına yanıt
    Evet 3 yıldan fazladır yd diye bir seçenek var onla 41k nakit ödemede, 40k ise kapıda yenile ile veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: lawyer25

E devletten sorguladığımda hâlâ 01.01.2025 tarihine kadar şu tc no lu kişinin kullanımıyla sınırlandırılmıştır ibaresi yer alıyor. Bu ifadenin değişmesi gerekmiyor mu artık?
    Bende de öyle. Sanırım 1 ocak bitene kadar böyle yazacak. Yarın düzelir muhtemelen

• arkadaşlar merhaba dünden beri whatsapp açılmıyor ancak bildirim geliyor. Bunun çözümünü bilen var mı?

• lawyer25 kullanıcısına yanıt

1 hafta içinde düzelir ortalama

• 14 pro max cihazımda bildirim geldiğinde ses geliyor ama ekran uyanmıyor. Eşimdeki 14 pro dan ayarlara baktım bir farklılık göremedim. Başına gelen ya da çözümünü bilen var mıdır?

• Varmı cihazı tüm hatlara açılan,benimki hala tek hat gösteriyor ve açılmadı

• Rlx1980 R kullanıcısına yanıt
    Valla ben de bekliyorum bunu satış için hocam.

• Vatan Bilgisayar pasaport kayıtlı 14 proyu almıyor takasta. Kabul eden yerler nereler arkadaşlar?

• mhmthntr kullanıcısına yanıt

Hb,mediamarket amazona gürgenclere bak vs onlarda almiyorsa kimse almaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 2 Ocak 2025; 20:46:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba. bende 14 pro max var yd cihaz. telefonu yeni satın aldım açılmasını bekliyorum pasaport kayıtlı. ama şöyle önemli bir mevzu varmış youtubeda izleyip denk geldim.

Erdem Yıldırımyoutube
    2. El 3 senesi dolmuş yurt dışı kayıtlı iphone alacak olanların dikkatli olması gereken en önemli husus…#iphone #iphone11 #iphone11pro #iphone11promax #iphone12 #iphone12mini #iphone12 #iphone12promax #iphonr13 #iphone13mini #iphone13pro #iphone13promax #iphone14 #iphone14plus #iphone14pro #iphone14pro #iphone14promax #yurtdışı #imei #kayıt #kayıtsız #esim #simkart #turkcell #vodafone #türktelekom #pasaport #kimlik #gürcistan #batum #batumi #imei #kayıt #aktarma #klonlama #silme #sıfırlama
    https://www.youtube.com/watch?v=J8QNPdSmW00

satın aldığımız kişi imei kaydını iptal ettiğinde bizim telefonlar da kayıt dışı haline gelir mi? sözleşme imzalamak lazım mı?

• Laniakea kullanıcısına yanıt
    Pasaporta kayıtlı telefon katolik nikahlı eş gibi. Ölüme kadar kimin üstüne ise ona kayıtlı kalmalı. Kayıt silinir ise tekrardan 45 bin lira verip kayıt yapmak zorunda kalırsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

o zaman kesin sözleşme yapmak zorundayım

Yaparsanız sizin açınızdan daha uygun olur. Kendinizi sağlama alırsınız. Sonuçta satın aldığınız şahsın kafasına eserse iki tık ile cihazın kaydını silebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Hb de çok öldürüyor telefonu. 14pro 256ya 39k veriyor şuan +3k da takas desteği iphone 16 için.

• Kasım indirimlerinde 49lara kadar düşmüştü 16pm takas için ödemem gereken tutar. Şuan 55lerde.

Aynı durum tekrar olsa alıp geçerim muhtemelen.

Not: 14pro 256

Sözleşme yapsan ne olacak ki ?

• mhmthntr kullanıcısına yanıt

Dişardaki telefoncular ne kadar veriyor peki.?

• fekat kullanıcısına yanıt
    Apple watch kullanıyorsanız ekran açılmıyor ama kullanmadığınız halde açılmıyorsa ayarları sıfırlamak fayda edebilir daha deneyimli arkadaşların cevabınıda bekleyebilirsiniz

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Hiç sormadım hocam.

• 
Sayfa: önceki 19901991199219931994
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.