son zamanlarda bende apple’a aşırı derecede gıcığım hocam seneye ben bile gemileri yakabilirim dünyanın en zengin şirketinin yapay zekada bu kadar geç kalması akıl tutulması. yıllardır gümbür gümbür gelen bir teknoloji karşısında gizlilik gizlilik diye diye kendilerini ortaçağa hapsettiler yada gerçekten beceremediler. o kadar paragöz ki sırf eski cihazlara yapay zeka vermemek için bulut tabanlı yerine cihaz tabanlı sistemi tercih ettiler milletin 14 15’lerini ilk senesinden çöp ettiler gerçekten mide bulandırıyor artık < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (1991. sayfa)
-
-
Sanırım çoğu arkadaşta bizim gibi düşünüyor. Umarım 17 serisi inavasyon ve değişimle gelir yoksa çok müşteri kaybedecek. Şahsen 14 serisi kullanan çevremin 15/16 serisine geçme gereği duyduğunu görmedim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
ben zaten iosu sevmezdim 14pro ile birlikte kullanmaya başladım. en rezil chiaz bana denk geldi. sorsan çok güçlü bir cihaz ama 120hz bile düzgün değil. ios17 ile birlikte 16 ya göre bariz iyileştirme vardı 18 ile bu bile bozuldu.
instagram olsun resimler olsun animasyonlar da takılmalar çok fazla. bu ara bir sönem s23 kullandım o bile çok daha iyi bu konuda. s25i bekliyorum ciddi bir iyileşme olmaz ise s24 alır devam ederim. düz s23 e göre kalas gibi telefon ve öyle aman aman bi artısı kalmadı. Hanıma veririm telefonu bir daha da almam apple.
-
hızlı şarj değil diye olabilir. zararıda yok. tabi şayet kaliteli bir ürünle şarj ediyorsanız.
-
Bende o fikirdeyim ama işler samsung tarafında da pek iyi gitmiyor sanırım 4 seridir aynı cihaz ve maalesef s25 serisinde ki sıızıntılar yine aynı telefonun çıkacağı yönünde. Ayrıca o tuğla yapısından vazgeçmediği sürece asla s serisi alacağımı zannetmiyorum.
s23 ün tasarımı s21e kötü ama bence s23 e göre güzel. ultra için haklı olabilirsiniz. fiyat farkı ve android in avantajları göz önüne alındığın da bence samsung şuan tercih edilebilir.
-
Orjinal apple kablosu hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuan İphone 13 kullanıyorum ve 17 yi bekliyorum. 17 de bekleneni vermez ise bende Samsung telefona yöneleceğim.
-
kablo değil şarj cihazı önemli hocam. hızlı şarj değilse bundan öyle gözükmüş olabilir.
-
Valla renault clionun kendi portu. Arabada şarj edince böyle oluyor. Dediğiniz mantıklı ama
Kesinlikle değişmeyin hocam hiçbir fark yok (şarj kamera harici) 17 yi bi görelim bakalım
Araçta kablo ile şarj etmenizi önermiyorum hocam. Mümkünse kablosuz şarj edin. Pil değerimi önemli ölçüde öldürdü araç şarjı ( kablo orjinal olmasına rağmen)
Aynı fikirdeyim. Ben de ilk kez 14 pro Max ile geçtim iOS’a ama Samsung’da 4. yılda yaşadığım kasma/donma olayını mesaj yazarken, sosyal medyada gezinirken yaşıyorum şu anda şaka gibi. 18.2 ile bitirdiler resmen telefonu. Git yeni al diye çok çirkin bir şekilde diretiyorlar.
17.4 teyim ömrü billah güncellemem telefon pert olana kadar kullanacağım daha çoluk çocuk evlendirecez tüm parayı Apple'a yedirecek kadar saf mıyım😂😂😂
Ayni dertler samsung tarafinda da var.
S22u, s23u, s24u,s25u neredeyse ayni cihazlar. Bu konularda yazanlar da sizin gibi diyor ki, s25ultrada panel ve kamera iyilestirme olmazsa cihaz ayni cihaz, neden alayim gider iphone 17 alirim.
Mesela ben de Apple’in yapay zeka vermedigine kizdigim icin s25ultra veya s24ultra gecis yapacagim.
cihazların aynı cihaz olması bence çok sorun değil. tabi ki aplle ve samsungun kalas gibi telefonlarını beğenmiyorum. düz seri için konuşuyorum s22 s24 den çok daha güzel bir cihazdı elde tutuş ve tasarım anlamında. s24 zaten bildiğin iphone gibi oldu.
tasarımı bir yana bırakırsak ios da çok animasyon takılmaları oluyor. resim bakarkende oluyor ana ekran kaydırmalarında da. 120hz zaten düzgün çalışmıyor. bu andorid de de oluyor ama bu kadar değil. düz s23 ios 18li 14pro dan daha düzgün çalışıyor bu anlamda. fiyat farkını ve androidin diğer avantajlarını göz önüne alındığında bence iphone için bir sebep yok.
küçük telefon seviyorum fakat bende s25u yu bekliyorum olmazsa s24u ile devam edeceğim büyük ihtimalle.
-
3 takvim yılı dolduğu için 14 pro 256gb cihazımı satabiliyorum. Sarı sitede satmam gereken fiyat nedir? Hb takasta 41+3k ek destek veriyor. Trendyol 43+5k destek veriyor.
Karar vermede önemli olan Türkiye için fiyat, şöyle ki s24 ultra 256gb 65000 tl iken iphone 16 pro max 256gb 100000 tl. Gerçi samsung aynı yılın başında çıkarken iphone sonunda çıkıyor tarih farkı da var ama bence artık sorun iphone un o fiyat farkına değmediği bence. Evet iphone kullanana android daha karışık geliyor ama alışılmayacak şey değil. Apple her yeni modelde önceki modeli bitirme süresini öne çekiyor iphone 6 yı 5 sene XS i 4 sene kullandım (ki kardeşim hala kullanıyor pili %70 iş ve görüyor) 14 pro max 26. ayında hala canavar gibi olması gerekirken sorunlarla boğuşuyoruz, pil çok yetersiz ve yapay zeka gibi önemli şeyleri kullanamıyoruz vs vs. Ben kendi adıma 17-18 bu fiyat farkına değecek fark getirmez ise samsung denemeyi düşünüyorum. Hatta fiyat farkı kapanmazsa elimdeki telin üstüne s25-26 alıp hala iphone fiyatına anca yetişmiş olurum ve yedek kullanıp karşılaştırmalı deneyim imkanım olacaktır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
E devletten sorguladığımda hâlâ 01.01.2025 tarihine kadar şu tc no lu kişinin kullanımıyla sınırlandırılmıştır ibaresi yer alıyor. Bu ifadenin değişmesi gerekmiyor mu artık?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X