telefonda bitcoin mi kazdın mübarek 73 ne < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (1990. sayfa)
-
-
İphone 4-5-6-7 döneminde dejiden çok memnun kalmıştım. Şuan nasıldır bilmiyorum ama denenebilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
En büyük sıkıntım mesajlaşırken emojiye tıklayınca emojiler 1-2 bazen 3 saniye sonra beliriyor. Telefonda kasılma var 18.2’ye güncelledikten sonra.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
zamanla düzelir takma kafaya
kesinlikle orjinal
-
Zamanla nasıl düzeliyor ya öyle bir şey mi var
-
güncellemelerle
SwiftKey klavye neden kullanmıyorsunuz arkadaşlar
Güldürün hocam. Apple mı düzeltecek güncellemelerle. Özellik eklendikçe sistemin içine etti. Normalde kötüden iyiye gider. Apple iyiden kötüye gidiyor.
neden kullanayım ?
Selam Arkadaşlar.! iPhone 14 Pro Max telefonumda İOS 18,1,1 yüklü, Şöyle bir sıkıntı oluştu. Rehbere kayıtlı bir ismi, bir başkasına WhatSap tan gönderilemiyor. Sizde de aynı durum var mı?
-
Ben gönderebiliyorum. Aldığınız hatanın görüntüsünü eklerseniz belki daha net yardımcı olabiliriz.
Appledan iyice soğumaya başlıyorum. Güncellemeler eskiden kötüden iyiye giderken şimdi güncellemeyle daha da kötüye gidiyor..yenilik yok ısıtıp ısııtıp aynı şeyker piyasada olan şeyleri önümüze atıyorlar
İosun yaptiklarindan sonra yavaş yavaş anroid ilgisi cekmeye başladi,kullanim ve pratikliğini sevdiğim için tercih ediyordum,bu saaten sonra ve fiyatlardan sonra ayni cihaza üstüne 50-60k vermek batmaya başladi.1 yil daha beraberim sonra elveda diyicem.
Misalen; kaç seridir ısınma sorunu çözülmedi. İns görüntülü konuş cayır cayır. Oyuna gir cayır cayır fps drop yiyorsun. Kamera tuhaf şekilde 2 seridir samsungun altında kalıyor. Yapay zekada çok gecikti Tr için çalışma yapmadı vs vs
kamera kısmına katılmıyorum samsungun kamera kalitesi iphone’ların yanında çöptür. ısınma sorunları en çok 14 serisinde vardı 16 serisinde baya çözüldü. yapay zekada geri kaldığı geciktiği doğru.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayloft -- 30 Aralık 2024; 7:57:45 >
Hocam kardeşim yeni aldı s24 u . bariz fark var. yakınlaştırmayı geçtim geniş açıda bile çok bariz fark var
ana kamerasının fotoğraflarda da videolarda da renk dengesi, kalite tutarlılığı berbat doğal değil bir kere. bir ara arkadaşım da kullandı çektiği fotoğrafları gösterirken bazıları iyiydi bazıları orta seviye telefonla çekilmiş gibiydi bir dengesizlik var kamerada asla mutlu olmazsın. kamerasının tek yeteneği zoom. biraz hareketli çekimlerde, kapalı loş ortamlarda falan baya kötü çekiyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayloft -- 30 Aralık 2024; 17:43:3 >
İlla ki dedikleriniz doğrudur lakin farkettiyseniz benim kızdığım nokta ( ki apple yüzünden samsungta buna alıştı) müşterilere gıdım gıdım verip uff işte bi yaptık yeni yaptık demek. Kısacası 17 serisi yine aynı dizayn ve inavasyonsuz çıkarsa sanırım artık apple almayacağım. Dert yandığım kısım bu iphone 12 den beridir aynı dizayn :) ios 18 androidleşme güncellenimesini saymıyorum bile
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X