Kamera kalitesinin, performansın kasıtlı olarak düşürülmesi dava sebebi hocam apple gibi ürünleri hakkında her yerde uzun ömürlülük reklamı yapan bir firma bunu yapar mı göze alır mı emin değilim her sene telefon değiştirdiğim için gözlemleme fırsatım olmuyor kız kardeşim düz iPhone 15 kullanıyor son sürümde herhangi bir kötüye gidiş hissetmedik. Yakın çevremde 3-4 kişi 14P/PM kullanıyor teknoloji ile çok içli dışlı olmadıkları için sizin hissedebildiğiniz şeyleri onlar hissetmiyor olabilirler çünkü bir şikayet ettiklerini duymadım şimdiye kadar. İlerleyen sürümlerde düzeleceğini umuyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (1988. sayfa)
-
-
Bugün tam 5 saniye sonra simgeler klavyede gözüktü. İçine ettiler güzelim cihazın 18.2 ile. Destek ekibi maili falan yok mu mail atalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şarj çok hızlı gidiyor. Mesaj yazarken simgeleri açtığımda simgeler hemen gözükmüyor 3-4 sn gecikmeli açılıyor. Saçma sapan stickerlar gönderiyorum millete habire.
iPhone 14 Pro'yu iOS 18.2 ile kullanıyorum. Hattım Türk Telekom, telefon mobil verideyken ve kilitliyken asla bildirim gelmiyor ta ki ben telefonu uyandırınca ya da uygulamaya girersem o zaman güncellenip geliyor bildirimler. Hatta WhatsApp'tan biri mesaj yollayınca tek çizgi oluyor mesaj iletilmiyor bile bana yani. Wifi ile kullanırken herhangi bir sıkıntı yok bu arada. Bu problem sadece bende mi var acaba? Sorunun iOS 18'den mi yoksa Türk Telekom'dan mı kaynaklandığını da anlayamadım ama iOS 17 ve Turkcell kullanıyorken hiçbir sorunum yoktu.
Hocam Türk Telekom ile iPhone sorunlu eskiden beri bilinen fakat bir çözüm bulunamayan bir durum eğer taahhüt vs yoksa Turkcell ya da Vodafone'a geçmeni tavsiye ederim. Kısa süre 11 pro max kullandım onda tam olarak 8-9 dakika geç geliyordu bütün bildirimler hattım Türk Telekom idi, şuan 14pm vodafone sorun yok.
-
18.2 den memnun olan ender kişilerdenim muhtemelen.. 17.3 den direk geçiş yaptım. Performansı çok iyi cihazın maşallah..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Peki pil ?
Teşekkürler hocam, 1 ocakta deneyeceğim bakalım alacaklar mı
-
Çok ekstrem birşey farketmedim belki %1-2 dir
Bu sorun tüm Türk Telekom ve iPhone kullanan herkeste var maalesef. Ama çoğu insan farkında değil.
Kesinlikle bildirim gelmiyor değil bildirim gelir. Gelmesi gereken vakitte gelmez sadece.
Atıyorum 15.56 da whatsapptan size atılan mesaj 15.59 da gelir ama gelen saatte 15.56 yazar ve 3 dakika önce gelmesi gereken bildirimi, bildirim panelinde şimdi olarak gönderir.
Apple destek ve Türk Telekom’la çok savaştım ama sonunda Türkcell’e geçtim.
Türkcell’de sadece Bein Sports bildirimleri geç geliyor diğer tüm bildirimler vakinte geliyor.
Apple desteğe durumu anlatmayın anlamıyorlar video gönderseniz bile:)
Yok iMessage da var mı aynı sorun diyorlar maalesef iMessageda da var.
Türk Telekom müdürlüğü ile iletişime geçip video gönderdim prensip gereği video izleyemiyoruz demişlerdi. O zaman gençtim ugrasiyordum artık Turkcell le bağlamıyorum hayata.
Sizde durumu kabullenin çünkü maalesef çözümü yok ve muhatap yok. Taahhütünüz bitince de Türk Telekom’a veda edersiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Dün konuşma esnasında cihazımda cızırtı gelmeye başladı. İlginc tarafı şu ki müzik dinlerken gelmemesiydi.
Apple destek ile konuştum
Hücreselden Volteyi kapatın dedi kapattım cizirti kesildi.
VoLTE kapalıyken whatsapp üzerinden sesli görüşme yaptım bu seferde oradan cizirti gelmeye başladı.
Bugünse VoLTE’yi açtım cizirti gelmiyor.
Daha ilginç başıma neler gelebilecek merak ediyorum 😀
Her cümlenizle beni tarif ettiniz 😀 Apple destek sürekli Instagram sil yeniden kur whatsapp sil yeniden kur diyip duruyor. Yav arkadaş benim sorunum uygulama bazlı değil ki diyorum ama yok anlamiyorlar. Taahhütün bitmesini de bekleyemicem geçecem sanırım Turkcell’e. Ama ondan önce Türk Telekom e-sim alıp denesem duzelir mi ki diyorum
Hocam o da denendi e-sim ile de düzelmiyor. Çıkınız Türk Telekom dan.
-
Aynı durumu yaşayan bir arkadaşım cihazı fabrika ayarlarına döndürerek sorunu çözdü.
-
Yok kardeşim vaktine ve parana yazık.
Ne fabrika ayarları dene
Ne telefon sıfırlamayı
Ne de e sim
Çık bir an önce 😂
3 tane 11 pro max
2 tane 14 pro max hepsiyle denedim
Hüsran yine hüsran 😂😂
Apple destege artıyım videoların haddi hesabı yok.
O yüzden yorma ve kendini üzme bir an önce vedalaş :)
O zaman belli ki türk telekomda bir sorun var koskoca firma nasıl iphone telefonlarla uyumsuz çalışır yok mu bunlarda bir tane mühendis
-
Evet sadece Türk Telekom’da sorun var.
Ulaştım en üst konuşabileceğim kişiye(yönlendirdikleri kadar)
Video attım izleyin dedim durumu anlattım.
Bende iPhone kullaniyorum bende sorun yok dedi ve prensip gereği video izlemeleri yasakmış öyle söyledi:)
Hocam türk telekom daki sorunun türk telekom dan çıkmaktan başka çözümü yok.
Sadece Vodafone kullanan bir arkadaşım cızırtı sorunu yaşıyordu fabrika ayarlarına döndü ve düzeldi. Onu belirtmek istedim türk telekom olmayıp da telefon görüşmesinde sorun yaşayanlar varsa.
-
Benim mesajı etiketlediğinizi görüp bana cevap verdiğinizi atlamışım kusura bakmayın. Dün volteyi açıp kapatınca duzeldi
Tekrar kusura bakmayın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X