Şimdi Ara

Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (1986. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: CCaGDaSS , thegamester Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39.999
Cevap
713
Favori
2.147.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 19841985198619871988
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 18 nci sürümden çok şikayet var. Bi yenilik getiriyorlar toparlayana kadar sürüm numarası değişiyor.
    Ben daha ios kullanacak değilim ama tavsiyem. 19 ncu sürüm çıktığında 19.7 olur o zaman geçmek lazım. 17 de olanlarda güncellemesin. 18 nci sürümde olanlar dua etsin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oktayakgoz kullanıcısına yanıt

18 kaldirmayan cihaz 19 nasil kaldirsin hocam.Yazilimla ram a yüklenicekler 19 ile daha berbat hale gelicek..Pc bulsam kanet getirip ios 18 gecicem az kaldi..Pil zaten öldü bitti kül olucak 2 yil da batarya değiltiremiyoruz ona yaniyorum..Aadece yd eziyeti bu sinir oldum..

• sabahtan beri mobil verimde problem var arkadaşlar, çözemedim. türk telekom kullanıyorum, telefon çekiyor gözüküyor her zamanki konumumdayım ancak ara ara internet gidiyor ve girmiyor mümkün değil.

kapat aç yaptım uçak modunu aç kapa yaptım, ağ ayarlarını sıfırladım, mobil veriyi türk telekom kendim seçtim yok. telefon çekmeye çalışıyor hayvan gibi ısınıyor ve pil düşüyor, şimdi yazılım güncelliyorum. var mıdır başına gelen?

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

Bence kaldıramamakla alakası yok. Cihaz güçlü cihaz. Muhtemelen 18.7 nci sürümde normale dönecektir. Muhtemelen s25 çıkınca ios ile yolumu ayıracağım ama kullanmaya devam edersem 19 a çıktığı gibi kesinlikle geçmem. Çok kötü bi sürüm olsu bu dönme şanaım olsa 17 e dönerdim.

• Şarj girişini daha yeni temizlememe rağmen cihazı dün gece şarja taktım şarj olmadı, ilk şarja takışımda kullanmak için izin ver uyarısı çıktı garip bir şekilde, ikinci şarja takışımda yine şarj olmadı, çıkarttım tekrar taktım üçüncüde şarj olmaya başladı. Sorun ne olabilir? şarj girişi tertemiz hiç toz vs yok içinde, kabloda yıpranmamış orijinal kablo şarj adaptörü de keza öyle. 5 Watt eski tip kullanıyorum onunla ilgili olabilir mi? Portun bozuk olma gibi bir ihtimali var mı?

• %87 pil sağlığında pil değiştirmek ne kadar fark eder? Bir %84 civarına falan insin diyorum değiştirmek için. Birde apple mağazasında değiştirince bir sorun olmuyor değil mi? Hiç pil değişimi yapıp daha sonra donanım sorunu yaşayan oldu mu?

• koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    Bir sorun olmaz değiştirdikten sonra
    biraz daha beklenebir
    orda yazan rakama değilde kendi deneyiminize bakmanız daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corsairms -- 20 Aralık 2024; 10:18:53 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Telefonda son WhatsApp güncellemesinden sonra WhatsApp ikonu siyah modda takılı kaldı önemli bir şey değil ama böyle basit hataların olması apple a yakışmıyor. Pile gelince 18.1.1 de günde 1 kez şarjla rahat kullanıyordum 18.2 den sonra artık sabah şarjdan alıyorum gece tekrar takmam gerekiyor yoksa %20nin altına düşüyor gece yarısı.

Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU]

• koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    hocam bence 82 lere kadsr bekleyin, şu süreçte performansda bir değişiklik olmayacak
    20w şarj kullanıyorsanuz muhtemelen 6/7 dk daha hızlı 80 e gelcek ( 0-80 arası ufak bir hızlanma)
    ses düzeyinde yüzde 5 veya 10 luk bir artış
    performas 80 den sonra kısılıyor diye biliyorum

• nymn82 N kullanıcısına yanıt
    😅

Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU]

• ikon özelleştirmelerini filan beceremeyeceğini bildiği için vermiyormuş demek şimdiye kadar :)

• Arkadaşlar airpods almak istiyorum. Hiçte anlamam fiyatlar da çok uçuk. Kaliteli f/p kulaklık öneriniz var mı? Müzik dinlemeyi severim

• Dexter Morgan kullanıcısına yanıt

Anker veya huawei araştir.Sirf marka algisi yüzünden o kadar para verilmez..

• yorumlara göre 17.2.1 e devam henüz geçilecek durumda değil.

2 senedir airpods 3 kullanıyorum ve gayet memnunum. Kulakiçi sevmiyorsanız airpods 4 alabilirsiniz.

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

Önerdiğiniz model var m?

Youtube da enes özen diye biri var kulaklik tavsiyelerinde bulunur araştir öyle karar ver.acele etme derim

“Müzik” amaçlı kulaklık alınacak ise sennheiser markasına bakılmalı. Airpods pro 2 de iyidir ama sennheiser a bakın.

Anker soundcore liberty 4 nc

• Arkadaşlar bu yurt dısı pasaport kayıtlı cihazların pasaport süresi dolduktan sonra vatan vesaire geri alım kampanyasında alıyor mu?

Bir de yakın zamanda 128gb derin mor satan var mı 2.el piyasası ne durumda? Telefoncular çok öldürüyor sanırım fiyatı alırken. Batarya %90 da.

• 
Sayfa: önceki 19841985198619871988
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.