Şimdi Ara

Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (1984. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
40.101
Cevap
707
Favori
2.154.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19821983198419851986
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben ios a çok hakim değilim. bildiğim kadarıyla 17 e dönüş yolu yok.

• Hocam telefonu şuan samsung s3'e çevirdim.

Arka planı saf siyah duvar kağıdı yaptım.

Mail uygulamasında mail almayı kapattım ve gmail yükledim.

Pili. düşük güç moduna aldım. Gmail yüklediğim için mail alma da da problem yok.

60 hz e aldım ekran yenilemeyi gözüm alışır umarım.

Bir de NFC gelirse bankacılık uygulamalarına, şimdiye kadar en sevdiğim telefon olan Samsung Note 3 seviyesine gelmiş olacak 14pm, şuan Samsung s3 :)

• 14 Pro 256 Siyah pil %86 kozmetik %100 Apple garantisi yeni bitti kaç lira eder ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemal85 C kullanıcısına yanıt
    Mcdodo Gan şarj cihazı MSI marka dizüstümü bozmuştu. O gün bugün orjinalden şaşmam veya mecbut kalırsam Anker,Spigen başka markalara güvenmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben telefonu sürekli tam bitirir yada %20 nin altına düşer tam şarj ederim. bu normalde önerilmiyor. hızlı şarj kullanmam ve tam şarj edemediğim haller de dekafama göre şarj ederim.

şimdi yaklaşık iki yıllık cihaz oldu. 337 şarj edilmiş ve pil %90 3utools un verilerine göre. hızlı şarj ve tam şarj etmeyen kişilerin şarj 3utools verileri nedir ? merak ediyorum %8o şarj olayının bir mahareti var mı ?

• Dün itibarı ile Apple Türkiye internet mağazasından almış olduğum ve 12.12.2024 tarihinde garantisi sona eren Iphone 14 Pro Max 256 Gb cihazımı "kusursuz" kondisyonda, %86 batarya durumu ile v..n bilgisayarda Iphone 16 PM 256 ile değiştirdim. cihazımı 49'a saydılar, değişim desteği ile 52.300 gibi bir rakama vermiş oldum. Cam koruyucu film ve apple şeffaf kılıfı ile birlikte 50.258,00 TL üste verdim, Turkcell e-sim kartım ne hikmetse aktarılamadığı gibi ilk alışta kullandığımız barkod da sadece tek kullanımlık çıktı. Turkcell mağazasından 140,00 TL karşılığı onu da yaptık. Değer mi tartışılır ama telefon cidden çok daha hafif, net olarak benzeri bir senaryoda dikkatimi çekenler,

1-Ne kadar tüm uygulumalar vs aktarılsa da maalesef e-sim aktarılamıyor, aslında yeni cihazda eskiden kullanılan olarak numara falan geçiyor ama maalesef aktif olmuyor, yeniden tüm bankacılık uygulamalarınızı aktifleştirmeyi unutmayın.

2-Doğrulama/Güvenlik/Authenticator uygulamarınızı aktarsa da aman diyeyeyim içindeki adresleri tek tek kontrol etmeyi unutmayın, içeriğindekiler aktarılmıyor,

3-Apple şeffaf kılıfının sararmaya garantisi varMIŞ, eğer sararma olursa ne zaman olursa olsun getir yenisi ile değiştirilir dediler,

4-Boyutları çok yakın olsa da 14'teki kılıf vs bu cihazda kullanma şansınız yok gibi, ekran filmleri falan bi nebze kenarlardaki boşlukları göze alarak ortalanıp belki kullanılabilir ama bana göre değil bu uygulama tarzı,

5-Ben batarya %80 altında cihazın saçmalamasından çekindiğim ve batarya değişimi sonrası sıvı dayanıklılığı konusunda huzursuz olacağım için, piyasada daha da cihazımız ölmeden değişimi yapayım diyerek böyle bir şeye giriştim ama çok da elzem değil, sonraki nesile yürümek de çok mantıklı.

6-14 Pro Max mor rengi kesinlikle verirken içim gitti, çok daha karizmatik duruyor gibi geldi, natural titanyum rengi kötü değil tabii ama morla yan yanayken mor olan çok daha güzel duruyordu kesinlikle. :)

14 Pro Max'ten elimde 3 tane mat ekran filmi

1 tane GlasTr Ez Fit ekran filmi (kutudan sanırım 2 tane çıkıyordu ben bir tanesini kullanmıştım.)

1 tane ESR Protective şeffaf kılıf ki bu zaten aktif kullandığımda arkası kablosuz şarj ettiğim için bol miktarda çizik

1 tane Young Kit hafif kullanım çizikleri içerir halde kılıf

1 tane orijinal Apple deri kılıf elimde kaldı isteyen varsa toplu halde hepsini uygun bir teklife gönderirim.

Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kay1PRuH -- 15 Aralık 2024; 12:44:3 >

• oktayakgoz kullanıcısına yanıt

2 yıllık cihaz, %20 altından %80 e kadar hızlı şarj ettim..şuan sağlık 91

• uzil kullanıcısına yanıt
    Benim cihaz da 14 pm , 2 yıla yakındır kullanıyorum
    Şarjı %30 ile 80-90 arasın da yapıyorum, şu an pil ömrüm %97, bu işin kesinlikle %100 ve %20 altı dolum yapılmayacak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Benim 14 pm 25 ay bitti geçen hafta %86 olan pil bugün %83. 3utools 398 döngü gösteriyor. Orijinal şarj aletiyle mümkün oldukça 20-90 arası şarj ettim. Bu haliyle bir gün götürüyor. İphone 6 nın pilini kendim değiştirmiştim ama bunlar daha zor karmaşık ve pahalı. Aslında 14pm iki yıl daha sorunsuz götürür gibi duruyor hafıza 512 gb kamera hala iyi seviye ama bilemiyorum bir yıl daha idare eder sonra pil veya cihaz değişimi düşünürüm. Bu arada ios 18.1 de pil yavaş biterken 18.2 de çok hızlı bitiriyor. Dün pc üzerinden güncellerken siyah ekranda kaldı tel, 8-10 saat uğraşıp 3utools la yazılım attım öyle kurtuldu. 2010 dan beri İphone 4-5-6-XS-14PM kullandım ama son zamanlarda iphone çok pahalandı ve iki model çıkınca öncekilere çöp muamelesi yapılıyor apple dan soğumaya başladım. İphone 15 e verilen yapay zeka özellikleri 14 e de kısmen verilebilirdi. Önceleri apple daha yaratıcı ve daha kullanıcı dostuyken artık sadece son modele odaklı ve 100bine aldığınız telefon s24 gibi 60binlerdeki telefondan çok fark yaratamıyor. Belki sonraki telefonum samsung olabilir tabiki ios alışkanlığından vaz geçebilirsem.

• Son zamanlarda Twitter donuyor günde bir iki kez. Kapatıp açınca düzeliyor.

14 pm
    2 yil 2 aylik cihaz.
    1 yil cok dikkatli kullanildi. Cok muntazam sarj edildi. Hic hizli sarj gormedi.
    Son 1 yil hic umursamadan kullanildi.
    Cogu kez %10 altina dustu. Bazen Gunde iki uc kez sarja takildi, orjinal apple Hizli sarj aleti kullanildi. vs vs h

Su anda %87

• şarj döngüsü nedir

şarj döngüsü kaç hocam

• nymn82 N kullanıcısına yanıt

pil olayında ,85 e kadar şarj olayı hava civa sanırım

• Her ayarı kurcaladım mail de bildirim sesi gelmiyor yok artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

pil olayında ,85 e kadar şarj olayı hava civa sanırım

20-80 şarj zaten 85 ya da 90 yaparak yıpranma hızlanmış ayrıca tek etken de bu şarjı sınırlamak değil batarya yönetimi mühim ısı ve genleşme de etken yani cep telefonu pillerinde çok kastırmamak lazım ne yaparsanız yapın pil sağlığı düşer

• oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    İlk aldığımda xs ile birlikte kullanıyordum 14 pm haftada iki kez şarj ediyordum. İlk sene nerdeyse 2 gün yetiyordu. İkinci sene sonu bir güne düştü. Şimdi çok hızlı bitiyor. Bence yazılım sürümü çok önemli 18.2 iyi gelmedi benim tele. Tabi yazın telefon çok ısınıyor buna yapacak çok birşey yok mesela video çekerken.

• sadays S kullanıcısına yanıt

aynen dediğin gibi abi. 80 e sınırlandırmalar yok hızlı şarj kullanmalar etki etmemiş belliki.

• Abicim adam var telefondan oyun oynamaz, ac-kapa yapar banka uygulamasi gir cik yapar.Adam var hergün oyun oynar borsa safari youtube flim uygulamalarin da günde 1 veya 2 kez şarj eder.Konum 7/24 aciktir harita kullanir.Benim 14 pro 20 ay oldu pil sağliği %86 yaziyor..Her günde oyun oynar safari veya instgrm reels izliyorum. Günde 2-3 defa şarj ediyorum:)Şarj olayi cok kullanima yönelik bi durum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtdışı sim kilidinin ne zaman açılacağını nasıl öğrenebiliriz? Bari telefon değer kaybetmeden satalım

• 
Sayfa: önceki 19821983198419851986
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.