aynen öyle olacak büyük ihtimalle. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (2005. sayfa)
-
-
Şansliymişsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En mantıklısı telefonun bataryasını orjinal batarya ile değiştirip yola devam etmek bence.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar Merhaba,
Elimde yurtdışı 14 pro max var, hiç bir şey yokken uygulamalar donmaya sonrasında cihaz reset atmaya başladı. Sonrasında PC'den yazılım atmaya çalıştığımda yükleme ekranında dondu,kaldı. bir kaç tamirci gezdi fakat işlem görüp düzeltilmedi.
Bu cihazi en iyi yolla elimden nasil çikartabilirim? Apple Almanya mağazası değiş tokus olarak alır mı? Alırsa ne kadar indirim yapar?
Değişimden BTK imei aktarimi yapilir mi? bilgisi olan yazabilir mi?
kolay gelsin :)
-
Bir kac tamirci gezdi dediginiz, yetkili servis mi?
Apple; eger yetkisiz servis disinda mudahelede bulunulduysa sorun yapiyor.
Trade-in Almanyadan yaparsaniz BTK nin kabul edebilecegi belgeyi vermiyor, amerikadan yapma ihtimaliniz varsa degis-tokusla btk imei aktarimi yapabilirsiniz.
Onun disinda cihaz degisikligi yapilirsa garanti kapsaminda… genius bar service authorisation ile… btk yine imei aktarimi yapabilirsiniz
Anakart hasar görmüşe benziyor malesef çöp
18.3 yükledim. Açıklama da 3 yenilikten bahsediyor.
Yeni gelen ne var bilen var mı.
Bizlik bişey yok. Sadece sürüm numaramız değişiyor artık :(
-
Pardon hocam
-
17.7.2 den geçilir mi acaba pil durumu nasıl 17 den sıkıldım açıkçası 😅
bence 14pro için en iyi sürüm 17 ydi. geri dönemiyorum. ben sizin yerinizde olsam yüklemezdim
-
Hahahaha bence kaşınıyorsun :))
Üsttelerde mesajım duruyor koyu ikonlar, kaydırarak yazma, arama klavyesinde t9 kişi bulma gibi sebeplerden geçmeyi düşünüyorum ama şarj konusu ve dönüş olmaması sebebiyle de çekiniyorum
18.2’den 18.3’e yükleyen var mı? Herhangi bir sorun bulunuyor mu?
Ben yukledim.
Ne degisti, ne oldu…
Hicbirsey :)
Bende herhangi bir sorun yok ama pil yine su gibi akıp gidiyor.
valla ben herhangi bir sorun yada fayda görmedim.
-
hayır yetkili servis değil.
Cihazı Avusturyadan almıştım, henüz 2 yıl dolmadı. Garanti kapsamına girer mi bilmiyorum.
Malesef Amerikadan yollama şansım yok. Arkadaş Almanya'ya gidecek onunla şansımı deneyeceğim. Güncellemeyi buraya aktarırım.
BTK'nin kabul ettiği Apple Değişim belgesi örneği var mıdır? İnternetde bulamadım. Eski yeni imei yazması gerekiyor sanırım.
teşekkür ederim tekrardan.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X