Şimdi Ara

Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (2003. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: oktayakgoz Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
40.109
Cevap
706
Favori
2.155.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20012002200320042005
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kayit için 40-50k ödemen gerekicek ne gerek var kayit devri bitti,türkiyede satar üstüne 40-50k ekleyip yeni modele gecersin.Senin söylemek istediğin şey yurtdişin da anakart vs sorun olup sana belge veriyolar ama o belge nasil bir belge ne yaziyor bilinmez hint kumaşi gibi birşey ismi var cismi yok kisacasi kayit devri bitti al yurtiçi 40k fazla olmasin mahkum kalma istedigin vakit sat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmett_cann kullanıcısına yanıt
    3 takvim yılı dolduktan sonra telefonu neden takasa veriyorsunuz ki hocam.

Amerikada 14 pro max 256gb 400-500 dolar takas ücreti var. Türkiyede satsanız 40-45bin liraya gider.

Mantıklı olan pasaport süresi devem ederken trade yapıp yeni telefonun kaydını devam ettirmek. Hemde 3 takvim yılı olayı yeni telefonda da devam ediyor. (Eski süre geçerli)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • metinTasci M kullanıcısına yanıt

3 yıl süre içinde nasıl satacaksın ki telefonu? Satamıyormuşsun öyle yazıyor

• MrBlackEagle kullanıcısına yanıt
    Arkadaş 3 takvim yılı dolduktan sonrası için sormuş bende onun için cevap verdim. Mantıklı olmadığını açıkladım.

• @metinTasci hocam sağ olun cevabınız için. trade yapıp, devam edebilir miyim direkt? yani bire sorun olmadan vs. dümdüz gidip apple store'a ve trade yapıp, aldığım yeni telefpnu türkiye'de kayıt ettirebilir miyim?

@SEHZADE63 sağ olun hocam.

45bin lira ödersen ettirirsin tabi

• Merhaba 14 pro için silikon kılıf önerisinde bulunabilir misiniz

• Evren7 kullanıcısına yanıt
    aslinda sunu sormak istedim, trade yapip, aldigim belgeyle bu yeni telefonum (anakart degisti falan yalan uydurup) diyebilir miyim? yoksa dediginiz gibi sifirdan kayit parasi odeyecem.

• ygzsomuncu Y kullanıcısına yanıt

Skinarma Saido :

YoungKit :

amzn.eu
    YOUNGKIT iPhone 14 Pro Max kılıfı, darbeye dayanıklı, çizilmeye karşı dayanıklı koruyucu kılıf, ince şeffaf kılıf, manyetik kablosuz şarj ile uyumlu, ince tutuşlu, şeffaf cep telefonu kılıfı, Mor
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0BFK5DQRR?ref=cm_sw_r_cp_ud_dp_TZRCQMAM7HV1KE0PKEQ8&ref_=cm_sw_r_cp_ud_dp_TZRCQMAM7HV1KE0PKEQ8&social_share=cm_sw_r_cp_ud_dp_TZRCQMAM7HV1KE0PKEQ8&newOGT=1

Bu ikisinden şaşmayın.

Anakartım değişti telefonum iphone 14pm iken 16pm mi oldu diyeceksiniz 😂

• MKA64 M kullanıcısına yanıt

mesela yani  

anladım hocam olmuyor böyle minik çakallıklar :D

Yurtdişinda gittiğin gideceğin görüşeceğin kişiyle samimi olman lazim ki elindeki cihazin evet anakart sorunu var diyip almasi gerekli ibaresi olmasi şart diye biliyorum.O belgeyi sor soruştur ve yapan bulman lazim ki o belgeye göre hareket etmen lazim.Yoksa eskiyi ver yeniyi al türkiye btk kabul edermi soru işareti:)

• Arkadaşlar Yurt Dışı ikinci el 14 pro max almayı düşünüyorum bir ilanla anlaştık. Sizce nelere dikkat etmeliyim. Ayrıca hangi modellere Apple Türkiye Servis hizmeti veriyor. Bazı modellere ücreti karşılığında bile destek vermiyor diye biliyorum. Örneğin ücreti karşılığında pil bile değiştirmiyorlar.

• kenandemirci01 K kullanıcısına yanıt

Fatura yoksa avrupa cihazi olsa dahi hizmet alamazsin,konun başinda model numarasi yaziyor sanirim Ordan bakman lazim..

• kenandemirci01 K kullanıcısına yanıt
    Ek olarak iki imei numarasınıda mutlaka kontrol edin.

bazı uyanıklar 1 pasaporta 2 telefon kayıt ediyor. (Her telefonun 1 imeisini)

Yapabilirsiniz hocam, bir sorun yok.
    Ancak bu belgeyi avruoadaki apple store lar vermiyor.(veremiyor)

ABD den yaparsaniz sorunsuz kaydedersiniz

• kertenkele16 K kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim hocam

• Merhaba iPhone 14 pro Max aldım ama içimde kuşku var pil 95 telefon 1.5 yıllık pil değişmedi dediler ama değişdimi içimde şüphe kaldı nasıl anlarım

• pil 87 ios 18.2.1 güncellemesini yapmalı mıyım ?

• İos 18 geçtikten sonra şarj sorunu yaşayanlar 18.3 rc sürümünü yüklesin şarj bir tık daha iyi gidiyor.

• 
Sayfa: önceki 20012002200320042005
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.