Şimdi Ara

Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (2004. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40.121
Cevap
704
Favori
2.156.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20022003200420052006
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

3utools ile bir kontrol edin bakalım. Normal olmayan bir şey var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi akşamlar 14 prodan s25 serisi cihazlardan birine geçmek mantıklı mı?

• ogzmrt O kullanıcısına yanıt
    Bence değil. Ana android denemek istiyorum dersen olabilir. Eski S23 Ultra kullananı olarak yazdım. Sadece android deneyimlemek istiyorum dersen olur. Onun dışında hiçbir artısı yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • turklucky kullanıcısına yanıt

kararsızlık var biraz 2 yıldır 14 pro kullanıyorum. pil sağlığı 85 ve onun için şarj üzüyor. diyorum 16 pro ya mı geçsem takasla 40 bin fark istiyor malum site. sonra diyorum o kadar para vermeyeyim android bi cihaz alayım amaç foto mail whatsapp bir de şarj iyi gitsin kararsızlık kötü. kararsızlıkta ios alışkanlığından geliyor aslında bi ara s24 plus deneyimledim ama cihaza ısınamadım.

Ekosistem olarak hiçbir android markası bir Apple etmez. Yıllardır Samsung kullanan biri olarak söylüyorum.

Bunlar benim için önemli değil. Telefon stabil çalışsın, herhangi bir aksesuar kullanmayacağım diyorsan, bir 25 serisi cihaz işini fazla fazla görür ve mutlu da eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turklucky -- 25 Ocak 2025; 22:3:14 >

Deneyimlemen güzel olmuş en azindan soru işareti kalmamiş,s24 en azindan güncel amiral gemisi sayilir şuanki güncel cihazlar da aynisidir.İos seviyorsan şarj üzmesin istiyorsan pm bakicaksin 16pro belki 1 saat 1.5 saat fark yaratir.

Çok kişisel bir soru bu. Senden başkasının vereceği cevabın ne önemi var ki.

ben bundan sonra bedava verseler kullanmam başkası apple dan başka kullanmaz.

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Ben 15 pro maxden 16 proya geçtim. Max’in büyüklüğü gündelik kullanımda yormuştu. Geçerken de tek düşüncem pro maxdeki şarj konforumdu. Ama geçmek isteyenler için konuşuyorum gönül rahatlığıyla 16 proya geçebilirler. Sabah 9 da şarjdan çektim. şu an dışarıdayım. Şarjım yüzde 12. Şarj konusunda 16 pro olmuş.

memnunsan pili değiştirip kullanmaya devam edebilirsin mesela. ne iPhone’da nede diğerlerinde o kadar paralar verip geçmeye değecek hiçbirşey yok zaten premium bir cihaz elinizdeki yazık günah artık bu telefonlara verilen paralar hiç gerek yok

• turklucky kullanıcısına yanıt

Boyut olarak aynen max büyüklüğü yüzünden pro almiştim şarj üzüyor evet ama oyunda oynayan biriyim powerbank taşiyan biriyim ağirliğini hissetmiyorum cüzdan biri taşiyorum:) ama 16 pro 14-15pro daha iyi daha verimli caliştiği kesin.

• Veee evet ne kadar birçok kişiyi sinir edeceğini bilsem de ios garabetinden kurtulup tekrar androide döndüm, honor magic 6 pro ile ve gerçekten söylemeliyim ki dünya varmış.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hayloft H kullanıcısına yanıt

evet ben de telefonlara verdiğim paraya acıyorum. bi ara hastalık olmuştu 2 yıla bazen de yıldan yıla değiştiriyordum. düşününce telefonda sadece mail foto sosyal medya kullanıyorum hiç gerek yok pahalı cihazlara. elimdekini satıp 20-25 bin bandında bir cihaz alıp kalan parayı daha makul şeylerde kullanmak fikride var aklımda.

20-25k bandinda xiaomi alirsin,anroid deneyimin olmuş isinamamişsin kisacasi ios sevdan bagimliğin varsa satsan daha kötü kullanım senaryon olucak yine keyfin bilir tabi:)

İPhone alışkınsan çok zor

14 prodan memnunsanız, pilini değiştirip devam edebilirsiniz. En az 3-4 sürüm daha güncel iosları alır uygulama desteği konusunda sıkıntı yaşatmaz, performans, kamera, tasarım bakımından neredeyse fark yok en güncel modellerle arasında. 14 pro'dan sonra 20-25 bin bandında android cihaz alıp kalanı diğer işlerde kullanırım derken android sizi mutlu etmezse, (ki zaten daha önce deneyip ısınamamışsınız) tekrar iphone'a dönmek istediğinizde daha büyük zarara girebilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Aynı şeyi bende düşündüm hatta düz s25 i 43bin e alabiliyorum ama apple ekosistemini düşününce vazgeçtim. Daha dün telefonu şarja taktım macbook tan telefonuma bağlanıp şarjdayken tüm işlerimi hallettim. Telefondan kopyalıyorum mac e yapıştırıyorum bu bile benim bayağı işime yarıyor.Ayrıca telefondan da aşırı memnunum donma kasma yok tek sorunum şarjın az gitmesi.

• ugur025 U kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba.Sitede size teklif edilen miktarın aynısını mı geri ödediler ? Yani sağında solunda çizik var diyip kırdılar mı fiyattan ? Bendede 3 takvim dönemini doldurmuş 14 pro var.16 proya geçmek istiyorum ama kararsızım 33k ya değer mi diye.

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

Yanılıyorsunuz kısmen hocam. Evet normalde fatura ibrazı istenebilir, bu hakları var. Ama şansımı deneyip Caddebostan troy mağazasına cihazımı verdim ve sadece kayıt evrakı istediler. Troy servisten yapılan kontrol sonrası Apple servise yönlendirildi ve garantiden ekran değişti. Ücret ödemedim.

• dragontool D kullanıcısına yanıt

aslında apple kullanmayı bırakmak istiyorum ama dediğiniz gibi alışkanlıkları bırakmak zor.

• dh_userr D kullanıcısına yanıt

evet tekrar dönüş yapma isteği ağır basacaktır yine söylediğiniz gibi daha sonrasında zarar etme durumum da olabilir.

• 
Sayfa: önceki 20022003200420052006
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.