Şimdi Ara

Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (1985. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: thegamester , sadays , Theoden Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir - 11 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39.999
Cevap
713
Favori
2.147.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 19831984198519861987
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    E devletten imei sorgulama ile

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    14 pm de döngüyü görebiliyormuyuz

• oktayakgoz kullanıcısına yanıt

18.0.1 de pil sorunu yaşayanlar daha az sanırım, siz kullandınız mı 18.0.1 ? 18.1 den 18.0.1' e dönebilirim sanırım.

• 18.3 beta 1 yeni açıklandı reddit de 15pm kullanıcısı batarya performansı çok daha iyi demiş ama beklemek gerek. Başlığı takip edip benzer yorumlar görürsem deneyeceğim.

• İos 17.5 iphone 14 pro için en muazzam sürüm. Steve jobs mezardan çıksa gelse beni ikna edemez güncelleme için. %84 batarya ile 1.5 gün şarj dayanıyor

• Realsatoshi R kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle çok haklısın watch çalışmadığı için mecburen telefonu 18 e güncelledim ve telefonu çöp ettim keşke saati satıp samsung saat alsaydım ve güncellemeseydim.

• cunuvar C kullanıcısına yanıt

3utools ile bakabiliyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tface T kullanıcısına yanıt

Ben direk 18.1 ile başladım.

• Bu benim son iphone telefonum. 20k lik android telefonlar bile daha iyi calisiyor artik. 2007 de baslayan iphone maceram artik buraya kadar. Artik yoluma samsungtan devam edecegim. İphone bu paralari hak etmiyor.

• Baktım ki ana ve kilit ekranı çok pil tüketiyor ve çok fazla kişide sorun var, "uyandırmak için dokun" kapattım artık yan tuşa basıyorum ekranı uyandırmak için ama sonuç bu. Sağol apple bizi 12 sene öncesine döndürdüğün için.

Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tface -- 18 Aralık 2024; 8:42:27 >
  • Arkadaşlar 18.2’ye yükseltme saçmalığını yaptım. Telefon 14 PM ve acayip kasılıyor. Atıyorum mesaj yazarken emojiye tıklayınca emoji menüsü 3. saniyede falan açılıyor. Bu nasıl bir güncelleme anlamadım, nasıl geri alabilirim? 18.1 yine çok iyiymiş ya.

• 18.3 beta dan insanlar genel olarak memnun gibi beklemekte fayda var, normalde hayatta güncelleme yapmam bilirim apple yeni tel alalım diye öldürüyor telefonu ama bu kadar hızlı öldüreceğini düşünmedim, NFC gelecek diye geçtim o da gelmedi yoksa imkansız güncellemem.

• Valla ben 17.7.2 ye yapıştım 18 düzelene kadar bırakmam gerekirse hep bunda kalırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrBlackEagle kullanıcısına yanıt
    Valla bende 8.2ye geçtiğimden beri Airpods bağlantı sorunu yaşıyorum. Müzik dinlerken birden kulaklığın biri (herhangi biri) kopuyor 5sn sonra yeniden bağlanıyor saçmalık. Müzik dinlemekten nefret eder hale getirdi. Sıkıntı ANC açıkken kopma yok

• Tface T kullanıcısına yanıt
    Telefon kilitli iken sürekli bildirim gelip ekran uyandığı için fazla tüketiyor göstermiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MKA64 M kullanıcısına yanıt

Ne zaman düzeltecekler bu durumu ya çok sinir bozucu. Update getirsinler ya bir an önce

• cokbaska kullanıcısına yanıt

hocam kullanım alışkanlığım hep aynı 9 saatten 5 saate düşmüştü ekran süresi birden. 18'e günceller NFC özelliğini açar sonra bir daha güncellemem bu kadar kısa sürede de öldürmezler telefonu dedim yalan olduk, öldürdüler yenisini alın diyorlar umarım vazgeçer düzeltirler.

• MrBlackEagle kullanıcısına yanıt

Gelse ne olacak. 17 iyiydi 18 kötü. Bi düzeltiyorlar bi bozuyorlar.

• 18.2’yle 14 Pro gece %8-9 civarı şarj yiyor. Eskiden gece maksimum %3/4 bandında şarj yerdi. Taktığım bir şey değil ancak bilginiz olsun. 14 Pro

• koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    Bende de öyleydi bir hafta sonunda kendiliğinden düzeldi 18.1 14pm

• 
Sayfa: önceki 19831984198519861987
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.