Şimdi Ara

Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (1983. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
39.999
Cevap
713
Favori
2.147.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
36. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 19811982198319841985
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yeni gelen ne var gerçi indiriyorum ama beklenen ilginç bir şey var mı ?

ios ram istemez istemez derken ramdan dolayı cihaz resmen çöp oldu.

• oktayakgoz kullanıcısına yanıt

gözlemlerini paylaş senin gözün de nasilmiş bekliyorum:) ilk defa bi sürümde bu kadar uzun kaldim:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koftehor1 K kullanıcısına yanıt

Tabi ki hayır.

• Telefonun kaç watt ile şarj olduğunu gösteren önereceğiniz bir uygulama varmı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazım satılıktır.

https://www.sahibinden.com/s/5E4gP9JU

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

ben bi fark göremedim. 17 en güzel sürüm dü bence.

• 17.7'deyim ben hiçbir sorun yok şarj iyi gidiyor geçmedim 18'e

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sadays S kullanıcısına yanıt

abi 18 de ki bana en büyük sıkıntı 120hz rezil olmuş gene. 16 da kötüydü 17 iyi olmuştu 18 de gene bozdular. 17 e dönemiyozda

Evet bence de 18 sıkıntılıydı ama bu son güncellemeden çok memnunum. Sanki yeni telefona geçmişim gibi akıcılık var, eskiden kaydırmlardaki takılma artık yok, pil konusunu takip etmiyorum, ofis ortamı olduğu için dilediğimde şarj etme imkanım var.

• Arkadaşlar 17.3 den 18.2 ye geçtim müthiş akıcı çok beğendim yeni sürümü..

• 1 ocakta imei blokem kalkıyor her hatla çalışacak. İmei blokesi kalkmış cihazlar yurtiçi telefonlar değerinde mi oluyor ?

• sryche S kullanıcısına yanıt

İnstagram da bile takılmalar var bende. Temiz kurulum yapmadım direk telefonla 18 e geçtim. 120 hz den eser kalmadı resimlere bakarken bile takılmalar var. Cihaz yurt dışı olduğu için fw atmaya korkuyorum. Bi kere takıldı 3 u tools ile zor kurtardım.

• Realsatoshi R kullanıcısına yanıt
    Evet herkes kullanabilecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Aynı durum bendede var 17.7 de bekliyorum can sıkıntısı var ne yapsam 18.2 ye otadan güncellesemmiki diye düşünüyorum

• Albatros343 A kullanıcısına yanıt

Şeytana uyup gecersen yorumlarini bekliyorum.Kendimi bildim bileli pc başindaydim 15 yillik pc rafa kaldirmak zorunda kaldim yoksa geçmiştim..

Telefonu aldığım günden beri hiç temiz kurulum yapmadım. 17 ye geçerken de 18de de hep telefon üzerinden güncelleme yaptım. Biraz şans işi demekki, ciddi bir hata görmezsem bizim tellere zaten yenilik gelmeyeceği için kalırım bu sürümde.

hocam 18.1.1 var bende bugün 5 saat ekran süresini gördükten sonra uğraşıp 17 ye döneyim dedim, ancak benim de cihaz yurt dışı hatta vergi iadesi ile birlikte yanlışlıkla faturasını da atmışım çöpe faturası bile yok, şimdi siz öyle deyince ben de bir çekindim 17 ye dönmeye doğrusu, 17 de ilen min 7 saat ekran süresi alıyordum ... Kurtaramama gibi bir risk var mı sence ?

• Tface T kullanıcısına yanıt

hocam normalde cihazın içinden geçerim. ilk android ccihazımdan beri rom/root işleri ile ömrüm geçti ama iphone da korktum. dfu moda geçirmek zaten bi ölüm.itunes ile ne yaptıysam yazılım yükleyemedim. ben 3utools ile kurtardım cihazı ama bi gecem gitti. 17 e dönüş zaten kapalı benim bildiğim. garantili olsa verirsin düzeltirler bizim ki yurt dışı olduğu için ben tavsiye etmem.

5 saat çok kötü bi süre ama en azından çalışıyor hocam değmez uğraşmaya iki saat için :)

hocam ben öyleydim yani samsung s1 de başladım rom root vs de artık enerjim yok onlara. Ben ekran süresinin azalacağını bile bile sadece bankacılık uygulamalarına gelecek NFC için geçtim ama o da yok göz göre göre telefonu öldürdük ben ona yanıyorum. Geçişler kapandı yani geçemeyiz şimdi geri 17 ye doğru muyum ?

• 18 geçtim ve resmen telefon çöp oldu 18.2 de daha iyi olur diye bir umut güncelledim daha beter oldu 6saati geçemiyorum artık ekran süresinde :(

• 
Sayfa: önceki 19811982198319841985
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.