Sende onlara inat 15p-16p al geç 14 serisindeki fiyatlara bakma elden cikarma peşindeler pm 50-55 iyi gibi 15pm 60-65 iyi gibi yada 70k olsun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (1982. sayfa)
-
-
Arkadaşlar yurtdışı iPhone 14 pro Max 256, mor renk, 256gb.
Kılıfla koruyucu ile kullanıldı, pil %90 da.
Ocakta yurtdışı kilidi açılıyor 3 yıl doldu.
Satarsam ederi nedir?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Bi anda düşerse ağitlar yakma sakin:))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
muhtemelen öyle olacak..91 e kadar ağır ağır geldi..son bikaç aydır aynı yerinde sayıyor..garanti süresi bitsin 80 in altına iner kesin
-
50 55 arası
-
Selamlar
Telefonumun sürümü hala iOS 16.6
Yeni güncellemede en beğendiğim kısım bildirim paneli ve basılı tutmadan açılan Bluetooth
Sizce güncellemeli miyim
Güncellemeyi öneriryorsanız nasıl bir yol izleyeceğimi yazabilir misiniz şimdiden çok teşekkür ediyorum
Gecicek isen yedeksiz sil baştan 18.2 final de gecersin.
Telciler 40-45 arasi almaya calişir satişlari 55-60 yaparlar max 55 aşaği verme..Gadi eş dost sevdigin biri cikar ister 50k ver gitsin gönül hoşluğu iyidir:))
50k ediyorsa hemen vereyim ben de :) Ocak’ta nasıl satsam diye düşünüyorum.
İos 18 den sonra pil su gibi akıp gidiyor ne zaman düzelirki bu durum.
Neden etmesin hocam.? 256pm bahsediyoruz 50k etmiyorsa satmayin daha iyi 35k 13 var.? 40-45k 14 pls satiliyor 15 50k civarin da
Artik Bataryadan beklenti olmasin hocam şarj oturucak demekten 2 yil devirdik:)) ios 16 beri ayni sorun 17 ciktiği günü hatirliyorum şuan da 18 oturucak diye bekliyoruz şaka gibi bayarya öldü bitti kül oldu..
Biz iphone 14 (düz) amerika cihazını 30bine verdik hocam. hatta ocak ayında kullanıma açılacak.
%87 de pil değişimi yapmak mantıklı mı sizce? Ne kadar fark eder? Telefon 14 pro
Hocam pilin döngü sayısına bakın. 500 döngü olduysa %20 kayıp oluyor. 700-800 döngüler değişim için sinyalleri vermeye başlar. 1000 döngü artık uzatmalar.
Karar sizin.
buna 3utools yazılımını kullanmadan nasıl bakabiliriz?
-
80 altina düşmeden yapma israf olur
iphone 14 pro yeni çıkan ios sürümlerinde o kadar az özellik destekliyor ki 2gb veri indiriyor 5 dk da update yapıp bitiriyor :)
apple daha önce hiçbir cihazını bu kadar hızlı çöp yapmamıştı heralde
-
Yeni sürümle memnuniyetin nasil.? 18.2 yorumlarinizi bekliyorum macerayami girsem ne yapsam bilemedim:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X