Şimdi Ara

Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (1980. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40.004
Cevap
713
Favori
2.148.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
82. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 19781979198019811982
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yurtdışı kilidi kalkınca o sene çıkan samsung ultra modelini alıp geçiyorum [sm=evillol.gif 10 senelik mi5s te daha fazla özellik var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    Üstad merhaba. Konu dışı ama sizi burada yakalamışken sorayım 😊 Pioneer 428XD artık küçük gelmeye başladı. Yerine panel düşünüyorum. Samsung 65" S90D nasıldır, veya siyahı-beyazı düzgün, renkleri doğal, teknolojisi güncel ne önerirsiniz? Smart TV ve ses önemli değil, Fire Stick ve Avr mevcut çünkü.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mantıklı tv pioneera denk ancak oledler

• 2022’de kayıt yapılan 14 prolar tam 1 ay sonra tüm hatlara açılacak. 14 prodan 16 proya geçmeye değer mi bence değmez.

• Lexco kullanıcısına yanıt

Değmez hocam,üstüne 40-45k vericeksin kamera da yenilik yok,hz ayni sadece 8 gb ram ve typc vermiş olursun,tabi bütçe meselesi 40-45k cerezim kazancim var gelirim var zorlamaz etmez diyenler gecer yada geciyor.Durumun iyise geçebilirsin ama farki hissetmezsin belki ciplak tutarsan kasa da hissedersin,bnm 2026 acilicak el mahkum yoksa x200 pro magic 7 pro ki o yillarda ne cikar bilinmez ama fiyatlar ucucaği için yillar sonra anroid dogru kayicam gibi:))Kayit bitmiş olsaydi ki yine gecmezdim 50k cocuk odasi yaptim:))

• Klavye önerileri çok uzun zamandan beri düzgün çalışmıyor sizde de öyle mi

• ranegade95 kullanıcısına yanıt

ben o klavyenin... 

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

İphone 14 pro max 128 Gbyte "45.417,00 TL" veriyor 15 PLus 256 Gbyte veriyor.

• Lexco kullanıcısına yanıt

Hocam üstüne ne kadar vereceğine bağlı yeni nesil bir telefona geçmiş olacaksın. Aradaki makas kapanacak Type-c geçeceksin.. Garanti süren uzayacak .. bunları düşünmek gerek.

• Elimde temiz 14 pro max 128 gb telefon var. almak isteyenler iletişime geçebilir. hazirana kdr garanti devam ediyor. tr cihaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smhsmh123 -- 4 Aralık 2024; 10:44:23 >
  • smhsmh123 S kullanıcısına yanıt

hocam fiyat olarak ne düşünüyorsunuz?

• cemal85 C kullanıcısına yanıt

60bin hocam

• Apple güncelleme noktasında günümüz teknolojilerine nazaran pek birsey vadetmiyor artık. 2 yıllık iPhone 14 Pro Apple gözünde çöp oldu. Yarım yamalak verdiği yenilikleri de oturtana kadar 1 yılı bulacak. (Ben dahil herkes şikayet ediyoruz ama kullanamaya da devam ediyoruz :)) bu da ironisi )

• MHSNNSL M kullanıcısına yanıt
    Kullandığım cihazın garantisi dolunca genelde değiştiriyorum. Böyle olunca da mecbur Apple kullanıyorum değer kaybı az olduğu için. Yoksa direkt samsung s serisi kullanırım :) Android daha çok seviyorum ama değer kaybıda önemli :)

• chelisky_ C kullanıcısına yanıt

zaten çoğu kişi sizin söylediğiniz nedenden dolayı iphone kullanıyor, kaç kişiden duydum aslında android amiral gemisi kullanmak daha hoşuma gidiyor dediklerini ama değer kaybı çok oluyor diye vazgeçiyorlar.

• chelisky_ C kullanıcısına yanıt

S23 ile 14pro arasında iki kat fark vardı. S23 alınıp aradaki fark altın yapılsa daha karlı bile olabilir.

bugün bi hesabını yapayım bakayım. Bende merak ettim kar zarar durumunu.

• s23 çıkış tarihi itibari ile fiyat 25000 imiş. o sıralarda iphone 14pro 40 bin. arada 15 bin fark var bu fark ile altın alınsa 13.6 gram altın alınıyor. günümüzde bu gramı 3.000 civarından hesaplarsak 40 bin ediyor cihazsız. iphone 14 pro ne eder şuan ?

• Jimmy77 J kullanıcısına yanıt

değer kaybı olayını sadece bu tarz forumlarda takılan bir avuç insan biliyor. iPhone’u sırf değer kaybetmiyor diye alan bir kişi bile görmedim. öte yandan android kullanmak isteyen kullansın aradaki fiyat farkıyla altın borsa yatırım yapar fazlasıyla çıkartırsınız telefonu yatırım aracı olarak görmek saçmalığın daniskaso

• hayloft H kullanıcısına yanıt

kesinlikle saçmalık ama böyle düşünen bence baya bir insan var, Samsung s24 ultra alacağıma iphone 15 pro max alırım satarken fazla zarar etmem diyen çok var maalesef.

• oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    Abi bu nasıl bi mesaj böyle? :D telefon yatırım aracı mı? Değer kaybetmemesi başka birşey, aradaki fiyat farkını altınla fln kıyaslamak çok başka birşey. Bunları düşünen zaten iphone almaz, iphone alanın zaten almak istiyorsa altını da vardır kenarda, yoksa da önceliği altın olmalı. İphone fln sonraki iş.

Benim çevremde insanlar “kafam rahat, ne dondu ne kastı ne format ne bişi bas çek kullanıyorum mis” diyor iphone için, her modeli çıkınca alan da var benim gibi 4-5 sene hatta daha fazla kullanıp suyunu çıkaran da var.

Satarken 2. Elde değer kaybetmiyor diyen de elbet var ama %10 fln ancadır, o da dediğim gibi yok şunu al aradaki fiyat farkıyla altın al fln öyle bişey değil :) alıyo adam seneye yenisini alırken ne kadar az fark ödersem o kadar iyi diyo, o yani 2. Elde değer kaybetmemekten kasıt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaGDaSS -- 5 Aralık 2024; 14:8:13 >
  • 
Sayfa: önceki 19781979198019811982
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.