< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (1978. sayfa)
-
-
1 yıllık 14 Pro. Gece gece farkettim canımı sıktı :) Neyse 1 yıl daha garantisi var ekran değişir sanırım. Always on Display daha kullanmam.
-
Live kapali oldugu halde arada live cekiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oled ekranların kabusu burn in, iphone'da görmek şaşırttı çok sık olan bir şey değil ama olanlar var tabi reddit'te böyle birkaç vaka görmüştüm geçmiş olsun.
Ekran değişimi olacaktır büyük ihtimalle.
Telefona aod özelliği koyup bunun önlemini yazılımsal da olsa almamaları sıkıntı.
redditFrom the iphone community on Reddit: 14 Pro from November. A tiny bit of burn in is starting to be visiblehttps://www.reddit.com/r/iphone/comments/1435c2a/14_pro_from_november_a_tiny_bit_of_burn_in_isredditFrom the iphone community on Reddithttps://www.reddit.com/r/iphone/comments/119d2se/iphone_14_pro_max_screen_burnin_issueredditFrom the iphone community on Reddit: 14 Pro AOD burn-in after 8 monthshttps://www.reddit.com/r/iphone/comments/15dw1cu/14_pro_aod_burnin_after_8_months
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 24 Kasım 2024; 3:2:52 >
-
-
Telefonda aod kullanmıyorum da apple watch ultra 2’de full aod açık. Umarım yaşamam. Saatlerimi hep aod ile kullandım bu zamana kadar bir sorun yaşamadım.
Samsung pixelleri kaydırarak koruma sağlıyormuş. Bu tip bir özellik yok ise yaşaman çok olası. Dikkat etmek gerek.
arkadaslar, 14pro 512gb, Turkiye cihazlari sifir kutu 55 bin lira diyor bir tanidik. Mumkunati var mi bu fiyatlarin sifir cihazlar icin. Bir katakulli var gibime geldi. Telefonlara IMEI falan atip tekrardan mi satiyorlar ne yapiyorlar?
-
Selamlar 17 sürümüne geri dönüşler açık mı ? 10 saat ekran süresi alırken 6 saate düştü
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yukarı da yazmıştım ben. Kapalı gözüküyor bende dönüş yapmak istiyorum
-
Buradan telefonunuza uygun 17.6 betalarından birini indirin.
https://ipsw.dev/
Daha sonra 3uTools ile DFU modda flashlayın. Daha sonra OTA’dan 17.7.2’ye güncelleme yapın.
Sonra telefonu içinden sıfırlayın. Tertemiz bir 17.7.2’yi kullanın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cihazin imei alip e devletten bakabilirsin Model numarasi TU işle başlar kutu arkasinda yaşar alma niyetin varsa tabi ama 55 gecen sene fiyati ama aldin diyelim ilerde satarsan baya uyguna gidebilir 45k el ver sıkış:)) 55 satamaz gibi
3utools ile flashladığımda bütün veriler gider mi ?
-
DFU ile flashlayınca hepsi gider zaten. Üst sürüm yedeği zaten alt sürümde kullanılamaz. Anca fotoğraflar, kişiler vs çekilebilir iCloud’tan.
Sağolasın hocam.
Bu arada Turkcell'deyim ve taahhütüm bitiyor çok faiş fiyat teklif ettiler, Türk Telekom ya da Vodefone geçeceğim, Vodafone hep daha fazla şarj yerdi iPhone Android fark gözetmeksizin halen bu durum geçerli mi ? Vodafone nasıl arkadaşlar şarj açısından ?
-
MQ8A3CH/A Kodlu telefonumda esim var mıdır arkadaşlar ? Aldığımda 2 sim demişti. 2 sim fiziksel mi ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kutu arkasin da sollu sağli yazar imei 1-2 şeklinde,en azindan bnm yd işinda cihazin da öyle yaziyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 26 Kasım 2024; 12:8:13 >
Ben de Turkcell’deydim. 210TL ödediğim tarifeye 900TL istediler. Ben de önce Türk Telekom’a (bildirim geç gelme sorunu olunca) sonra da Vodafone’a geçtim birkaç ay önce. Şehir merkezinde memnunum. Bir sorun olmadı.
14 pro max arka cam çatladı ve yayıldı, zorlu store'da bunun değişimi için ne kadar ücreti istiyorlar ya da cihaz değişimi gibi bir politakarı var mıdır?
lazer ile soyma ve cam yapıştırma işine 1800tl fiyat çektiler fakat hem cam sağlam olmaz dedi hem de internette o lazerin batarya ve antene zarar verdiği şeklinde olaylar okudum
tecrübesi olan var mıdır?
-
Türk Telekom’da bildirimlerin geç geldiğinin benden başka kişilerinde farkında olduğunu görmek ne güzel 😀
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X