Şimdi Ara

Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (1977. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: MHEC , MHEC Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
39.542
Cevap
722
Favori
2.121.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19741975197619771978
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok yüksek hocam yarı fiyatına kayıtsız sıfır var onu alabiliyorum
  • tigerman82 T kullanıcısına yanıt

Sen bilirsin hocam,16pm serileri dokunmadik sorunu var diyolar sayfada iyi dolaş geri iadenler var yrtdişi alsan iade şansin yok risk meselesi birşey diyemem:)

kayıtsız sıfırı ne ypacaksınız hocam

• oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    Hocam seneye eylüle kadar kullanılıcak. Sonra yeni modeli alıp bunu satarım zaten

oluyormu öyle ?

• oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    Tabiki Yeni yıldan itibaren 8 ay açık telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigerman82 -- 21 Kasım 2024; 21:42:32 >
  • Arkadaşlar bilgi amaçlı yazıyorum. Sıvı teması yada darbe almadan Ankara arızası yaşadık İstanbul feza teknik 21 günde tamir etti. Test uzun sürmüş yani arıza tespiti 11.000tl ücreti adam 14pro Max anakart arızası fazla oluyor dedi. Araç şarj cihazı yada yan sanayi şarj aleti yapabilir dedi.. bilgi amaçlı yazmak istedim. Benim şarj aletim macdodo…
  • cemal85 C kullanıcısına yanıt
    Aldığım günden beri hanımında benimde cihaz Mcdodo 100w ile şarj ediyoruz. Bir sıkıntı yaşamadık.
  • Iphone 14 pro pil sağlığı 88’de sabitlendi düşmüyor. Bir düşmeye başlayınca 5’er 5’er düşecek herhalde
  • Şuan ios 17ye geçiş var mı? 18.1deyim
  • Dexter Morgan kullanıcısına yanıt
    ipsw.me
    Choose an IPSW for the iPhone 14 Pro Max / IPSW Downloads
    https://ipsw.me/iPhone15,3

Geçebileceğiniz sürümler yeşil
  • Merhaba arkadaşlar hala ios16.7 sürümünü kullanıyorum direkt 17 mi yoksa 18e yükseltmeliyim?

Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: HÜDAVENDİGARMAH

https://betaprofiles.com/install/block-ota/ Buradan kapatabilirsiniz hocam
    Bunu yapsak herhangi bir güvenlik açığı riski olur mu
  • Buradan 14 Pro 256 GB için ilan verdim, her gün düzenli olarak güncellemeye çalışıyorum. Sanırım burada aktif olarak yazmadığımdan olsa gerek, ne arayan var ne soran. Başka yerlerden yazanların hepsi de benden mantıksız bir fiyata alarak benim sattığımdan çok daha pahalıya satmaya çalışanlar. Arkadaş çevremin de bu tarz alım satım işleriyle alakası olmaz. Dolayısıyla aynı telefonu başkası 60000'e bir günde satarken ben neredeyse bir aydır aranmıyorum bile! Üst modele geçeceğim ve bu yüzden bir an önce bu değişim olmalı. Aptal yerine koymaya çalışanlardan da çok sıkıldım; her gün beklemekten de çok sıkıldım.

• Realsatoshi R kullanıcısına yanıt
    Hocam public olarak paylaşılan beta profiller, isterseniz detaylıca inceleyebilirsiniz. Açıkçası ben direk kendim yayınlamadığım için kesin bir şey söyleyemem ama ben ve arkadaşlarımın düzenli kullandığı bir profil, size kalmış
  • metinTasci M kullanıcısına yanıt

Hepsi kapalı sadece 18.1ler açık. 17 lazım Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] 

• gokchen86 G kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı satışlar dilerim. Yakın arkadaşıma 8 ay garantili, çercevesine kadar nokta hatasız kutulu faturalı 14 PM’yi 57ye aldık. Batarya pil sağlığı 95di. Cihazınızı asla eleştirmek istemem ama ekranda çizik olduğunu, pililinin seksenlerde olduğunu, garantisinin de olmadığını düşünürsek biraz daha düşmeniz gerekir.
  • Yanıtınız için teşekkür ederim.

Açıkçası çizik yok; fakat telefonculara gittiğimde ekranda koruma olmadığından dolayı (aldığımdan beri Magsafe kılıf var, o ayrı) camındaki tırnak izi olarak adlandırabileceğim minik deformasyonları "kılcal çizik" olarak adlandırıyorlar. Ben de dürüst olmak adına bu şekilde yazdım; fakat gerçekten camında çizik var olarak mı algılanıyor, bilemedim. Kötü anlamda eleştirmek gibi olmasın; ama eline alan telefoncu camını izin almadan kendi materyali ile temizlemeye kalkıyor ve bu durumdan tabii ki çok rahatsız oluyorum. Birine rahatsızlığımı belirtip camını sildirmediğimde "Bu telefonu bu şekilde alamam, çizik içinde." dedi. Öte yandan hangi arkadaşıma gösterirsem göstereyim bir kusur göremediklerini belirtiyorlar. Yani bu olayın özeti bu. Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] 

Pazarlığa girilmeyecek kadar mı yüksek fiyat verdim; açıkçası bilemedim. Fatura, kutu, kablosu hepsi zaten var. Garantisi bitti, bir tek o durum var. Pil ömrü de dediğiniz gibi, %90 üzeri değil. Yalnız gelip de bana 39-42-maksimum 45 gibi tekliflerde bulunuyorlar. Objektif olarak bakınca, pazarlık payı dahil, bence gerçekten 53000 TL eder. Tabii ki mantıklı pazarlıklara açığım da 50000 TL altı teklifleri iyi niyetli bulamıyorum. Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] 

Bir de şu durum var. Ben düşerim düşmesine de alıcılar bir sorun olduğunu düşünerek fiyatı o zaman daha da düşürmeye kalkacaktır. Bundan dolayı 53000 olarak giriş yaptım. Öneriniz için teşekkür ederim. Sonunda o şekilde yapacağım gibi; ama korktuğum da muhtemelen başıma gelecektir. Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] 

• Arkadaşlar telefon sessizde olmamasına rağmen arama geldiğinde zil sesi gelmiyor. Daha önce bunun için bir ayar yeri vardı bulamadım söyler misiniz
  • RatchetReis kullanıcısına yanıt

2 hafta önce 16.7.2 den 17.7.1 e güncelledim. Şarj biraz azaldı. Onun haricinde sorunsuz. Sistemin oturması biraz zaman aldı. 256 gb nin 235 i dolu, onunda etkisi olabilir.

• 
Sayfa: önceki 19741975197619771978
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.