< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nymn82 -- 27 Aralık 2024; 16:39:42 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (1989. sayfa)
-
-
2 sene önce olmuştu bana da bir kaç hafta sürmüştü. Turkcell e yeni geçmiştim. Turkcell in Upcall uygulaması da yüklüydü bende. Telefon cebimdeyken ve çekim sorunu yokken Upcall dan bildirim geliyordu Meşgülken şu numaradan arandınız diye. Şaşırıyordum. Müşteri hizmetlerini arayıp durumu onlara da söylemiştim. Onlar da sizin dediğiniz gibi hatla ilgili bişeyleri sıfırlayalım fln demişlerdi. Ben herhangi bir yönlendirme yapmadığımı söylememe rağmen yönlendirmeleri vs iptal edelim dediler. Bir kaç işlem yaptılar ne yaptıklarını anlamadım. Sonrasında hemen düzelmemişti yine. Bir kaç gün/hafta sonra kendiliğinden düzelmişti. Neyden kaynaklanıyordu hiç anlayamamıştım o zaman. O gün bugün hiç sorun yaşamıyorum.
Hatta sorun yaşadığım lokasyonları arayıp müşteri hizmetlerine ilettim. Meşgülken arandınız diye gelen bildirimlerin tarih ve saatlerini ilettim vs. Dediğim gibi bir süre sonra kendiliğinden düzeldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qTr -- 27 Aralık 2024; 21:20:47 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
14 pro 256
İlk çıktığında 🇺🇸 den almıştım.
Pil geldi 84e
3 takvim yılı çarşamba doluyor.
Kararsızlık yaşıyorum 4000 TL verip pil değişimi yapıp 1 yıl daha kullansam mı yoksa üste 50 civarında verip HB takasına mı girsem.
Aslında telefondan memnunum. Sadece pili az gidiyor ve ekran biraz küçük geliyor.
Sizin fikriniz nedir?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
pil al kullan. 5 pil olsa 45 kalır onunla altın al. seneye değiştir cihazı.
-
16 PM al
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
40k dolar yap seneye 17 gecersin,kamera ekran olarak yenilik gelmediği sürece 17 de dahi es gecicem 50k için tasarim,2gb artiş, typc girişi için fazla geliyor.8 plus 5 yil kullanip 14p gecince hz olayi ve kamera iyimiş dedimi hatirliyorum.şu hz olayi düz serilerinde olsaydi farkina varmazdim.karar senin yada cihazin fiyatini korumak adina sat idarelik cihaz kullan.
Bence 15 veya 16 o kadar fark vermeye değmez. Gittiği yere kadar 14 pm ile devam zaten uzun kullanayım diye 512 gb almıştım. Ama sonraki telefonum iphone mu olur başka marka mı olur kararsızım şimdilik. Pilin yazılımla alakalı olduğunu düşünüyorum bir anda düştü, düzelmezse pil değişimini düşünürüm 6 ay 1 seneye…
Cevaplar için teşekkürler herkese.
Yani ben de 16 pm serisinin özellikleri ile 14p kıyas yapınca pil ekran dışında bir artı göremiyorum.
Değişim yaparsam tr garantili büyük ekranlı sıfır cihaza geçmiş olacağım
Eylülde satsam bile en az 70k edecek cihaz. Ama eldeki cihazın piyasasını öngöremiyorum bile 22ye de var 52ye de.
Şuan mantıklı gelen pil değiştirip yeni serinin özelliklerine göre (17pm) geçiş yapmak ama o zamanlar eldeki cihazın ederi ne olur onu bilemem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sepulturgay -- 28 Aralık 2024; 19:18:30 >
Geçiş için sadece özellikleri düşünürsek gerek yok.
bende 14 pro max 256 dan 15 pro max 512 ye geçtim eski cihazım satışta yd kayıtlı idi oda aynı sizinki gibi 45 e bile vericem mesela.
benim geçiş amacım cihazım türkiye garantili olsun 1 üst seri olsun bir sonraki seriye geçiş için bana kolaylık sağlasın falan diye
geçişte de ilk hissettigim ses performansı daha iyi hafifligini baya hisettim mesela o kadar beklemezdim cihaz seriligi 1 tık daha iyi geldi bana çerçevelerin inceligi hissediliyor.
ben 2 el 11 ay garantili 15 pro max 512 aldım aslında direk hepsiburada ile 16 pro max takasına girsem de olabilirdi çünkü eski cihazı satmak zor oluyor 50 satarım üstede 20 koyarım terfi ederim diye hesap yaptım bakalım nasip
eğerki geçiş yaparsanız hepsiburada ile takasa girin elden uğraşmak biraz yoracak gibi.
-
quote:
benim geçiş amacım cihazım türkiye garantili olsun 1 üst seri olsun bir sonraki seriye geçiş için bana kolaylık sağlasın falan diye
Söylediklerinize katılmakla beraber, alıntı yaptığım cümle benim de geçiş sebebim olacak geçersem.
resimleride ekledim dosta gider düşmana gitmez :D
https://forum.donanimhaber.com/satilik-iphone-14-pro-max-256-gb--160341314
-
Arkadaşlar ben daha dayanamayacağım bu 14 Pro Max’e 18.2 ile çöp ettiler resmen. Yurt dışı kayıtlı, daha geleli 1.5 yıl oldu ama eskiyi getir yeniyi al kampanyası ile yeni alabilir miyim yurt dışı kayıtlı olsa da?
sıkıntı nedir hocam
Şarj tabiki
Üzerindeki hat kısıtlaması kalktıgı zaman hepsiburada üzerinden alış-veriş yapabilirsin
-
Arkadaşlar bu ilk iphone kullandığım telefon olduğu için bilmediğimden soruyorum pil yüzdesi yüzde kaç ara inince pil değişimini yapmak gerekiyor ve ayarlarda falan pil değişimi için uyarı vb bildirim geliyormu ayrıca yetkili özel servis lerden orjinal pil değişimi işi anladığım kadarıyla hala belirsizlik içinde gibi peki piyasadan herhangi bir telefon tamircisine pil değişimi yaptırmak istesek orjinal pili bulabilme şansımız varmı yada yurtdışından orjinal pili bulup getirtip değiştirebilmek yada yurt dışında orjinal pil değişimi yaptırmak bölge farklı olsada mümkünmü
Arkadaslar 14 pro kullanıyorum.pil sağlıyım 73e kadar düştü. Sizce deji mi takmalıyım yoksa orjinal mi ?
Üstat 2 yıl önce çıkan telefonun bataryasını nasıl 73 e kadar düşürmeyi başardın merak ettim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X