Apple watch kullanmadığım zaman da uyanmıyor hocam. Ayarları sıfırladım yine değişen bir şey olmadı. Odak modu vs de seçili değil. Bir çözüm bulamadım. |
Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (1993. sayfa)
-
-
IMEI numarası kayıtlı yazıyor artık 3 takvim yılını doldurdu fakat başka hat takınca şebeke gelmedi acaba btkyımı aramam gerekiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar oyun oynarken WhatsApp bildirimlerini nasıl engellerim?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
instagram da reels izlerken telefona cevap verdiğinizde reels sesi konuşurken size de geliyor mu
-
Bence millet 3 takvim yılı diye diye BtK yı uyandırdı ve onlarda 3 takvim yılını 1095 güne endekslemiş olabilirler.
geliyor maalesef
-
En azından şuan sıkıntı yok gibi 3 takvim yılında
pazartesi falan düzelir.
-
Bu ne saçma durum ya. Gerçi yaparsa apple yapar. ;)
ara hocam BTK yı hemen açıyorlar imei söylersin durumu anlatırsın
-
Evet rahatız edici bir durum.
Rehberde kayıtlı bazı kişilerin aramalarını sessize almak istiyorum, nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz? Aradım ama bulamadım.
Engellemek değilde aramalarının gözükmemesini , telefonun çalmamasını istiyorum. Android telefonlarda vardı bu özellik. İphonda yok mu
Yardım ederseniz sevinirim
Eger oluyorsa olursa kişinin rehberini düzenleyip zil ayarlarinda yapilir başka yöntem olucağinini sanmam..
böyle bir özelligin iphone da olması için bi 10 yıl beklemek lazım :D
tel sessizdeyken bazı kişileri sesliye alma varda sessize alma yok
-
9 aylık iPhone 14'ümün kasasında ve kamera çevresinde soyulmalar mevcut. Nasıl bir yol izlemeliyim ? Garantiye girer diye düşünüyorum ama kasa vs. komple mi değişir nasıl olur ? Daha önce yaşayan var mı ?
-
Biz bu yd pasaport kayıtlı 14 proları nasıl satacağız arkadaşlar, takasta başarabilen oldu mu biz de ona göre yol çizelim?
Kullanici hatasi diyip geri veriyolar hocam,yinede şansini applestorede dene en mantikli cvbi yüz yüze alirisn
Şaka mı ? Bu nasıl kullanıcı hatası olsun ? Şok içindeyim şu an.
-
6-6s zamanindan beri var bu durum boya atmasi darbe va garanti dişi sayiyolardi.Belkide yaniliyorumdur sor soruştur derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X