< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (2011. sayfa)

-
-
Bende benzer durumdayım ve cihazı değiştirmeyi düşünüyorum. 16 pro için üste 25 bin fiyatı nerden aldınız acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba bende aynı durumdayım yurtdışı kayıtlı 14 pro Max 256gb kullanıyorum pil 85 kapasitede, döngü 522 cycle acaba İphone 16 pro bataryası yeter mi karar veremiyorum Şuan cihazımın bataryası tam gün çok rahat yetiyor. Büyük batarya olduğu için. Değişimde üstüne hepsiburadadan değişimle 33.000 Tl vermem gerekiyor yani büyük ekran pili daha iyi gibi geliyor kullandığım cihazın boşuna mı para verilir ne yapmak lazım. Yada İphone 17 çıkana kadar beklemekte istiyorum bir yandan.? Varmı fikri olan ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak2891 -- 26 Şubat 2025; 10:51:2 >
14pm 16p gecersen şarj üzer gibi max ile dvm ediyorsan 16pm almalisin,yada 17pm serisini beklemen daha iyi olur.Bu cihaz rahat 1 yil daha götürür.Batarya değiştirip keyfinede bakabilirsin,ama yil sonuna kadar pm 5-10k zam gelir yani 17pm baya yüksek fiyatlarla alirsin,aradaki farki dolar yada altin yap koy köşeye, 50-60k köşeye yatirman lazim:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 26 Şubat 2025; 11:13:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aylardır düşünüyorum ama Yani bu farkı vermekte mantıklı gelmiyor pro için pro Max içinse 47-48 bin fark gerekiyor değilin kampanyasından yani mantıklı olan İphone 17 Pro Max çıkana kadar devam etmek artık fiyatı yükselsede yapacak birşey yok en azından kasa vs biraz farklılık gelir diye düşünüyorum. Cihazın pilide ozamana kadar inşAllah dayanır bakalım hayırlısı teşekkürler yorumun için bu arada dediğin gibi biraz altın vs birikim yapıp ordan gelenle ozaman almak daha iyi en azından enflasyona karşı biraz korur diye düşünüyorum yapacak birşey yok bakalım mantıklı olan beklemek yenisi için teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak2891 -- 26 Şubat 2025; 11:18:1 >
Hep bi sonraki iyi çıkacak diye bekleniyor ama apple da köklü değişiklik pek olmuyor. Pili değişeceğinize cihazı değişin 5.000 sizde kalsın.
Pil Şuan 3949 TL bakıldığı zaman cihaz değiştirmeye kalksam mantıken en az 47-48 civarı eklemek lazım 16 Pro Max için çünkü 16 Pro pil olarak cihazım kadar yeteceğini zannetmiyorum ki keza inceledim 16 pro maxi muazzam farklılık olduğunu düşünmüyorum ikisini Yanyana koyduğumda yine kaç yıldır aynı tasarım vs büyük değişiklik beklemiyorum ama kaç senedir tasarım birebir neredeyse o yüzden az da olsa bir değişiklik olur. Gerek kasa gerek termal işlemci vs tarafından o yüzden birikim yapıp beklemek çok daha avantajlı gibi duruyor. O gün geldiğinde yüksek fiyattan olsa bile yeni cihaz almak daha avantajla geliyor bana..
33 demiştiniz o yüzden pil parası sizde kalır mantıklı gelmişti.
16 değil 17 de muazzam farklılık olmayacak. en fazla kameraların yerleri değişir. bu mantıkla bakarsanız 4000 e orjinal pil çok mantıklı. bizim cihaz iyi ama cihaza düzgün güncelleme vermiyorlar. yapay zeka vermedin neyse de şarj sınırladırma filan da vermemek rezillik. yoksa 17 i bırak 19 da değiştirirsiniz telefon
-
Eğer pili değiştirirsem apple garanti için kendi servisine gitmem lazım orada farklı işliyor olabilir.
Pil konusunda şöyle bir şey var , eski pili cihaza bağlayıp sağlığını %100 gösterebiliyorlar.Sizinki yeni takılmış bir kaç gün test edin anlaşılır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaşlar,
Anadolu yakasında işlem yaptırdığınız, Bağımsız Onarım Sağlayıcısı tavsiyeniz var mıdır? Avrupa yakası için Efor Teknik Servis önerilmiş ama Anadolu yakası için hatırlayamadım.
Biraz araştırınca Elpa Servis var Tuzla'da. Onun haricinde bulursam buraya ekleyeceğim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 26 Şubat 2025; 12:51:22 > -
Gözümün önünde taktı yeni bataryayı ben direkt bizzat kendim gittim servise. Yurtdışı cihaz olduğu için başka seçeneğimiz yoktu maalesef, keşke yetkili servislerde ücretli destek verse. Fiyat olarakta yetkili servisin verdiği fiyatı ödedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Texaslı -- 26 Şubat 2025; 13:2:22 >
Hocam ben telefondan memnunum, açıkçası pil için telefon değiştirmeyi kendi açımdan makul bulmuyorum. Bu arada telefonun şarj süresindeki iyileşmeyi halâ tam anlayamadım ancak telefonda performans konusunda belirgin bir iyileşme var.
Bende sanırım pil değiştiril devam edeceğim çünkü pro geçsek pil üzer gibi Android tarafında S24 Ultra felan varda apple iyi alıştım. Benim pilin durum sıkıntı bazen günü çıkarıyor bazen 2 kez şarj istiyor. 900 civarı döngü 82 sağlık var
Bu arada cihazın kutudan çıkan kablosunda herhangi bir yazı yazıyormu orijinal olduğuna dair. Bir arkadaştan kutu çıkması diye kablo aldım herhangi bir yazı yazmıyor kabloda. 3utoolstan bağladıgımda Seri numarası vs çıkıyor. Baseus marka 20w adaptörle sorunsuz kullanıyorum şuanda
Yani sizinki baya olmuş benim ki 1 günü çıkartıyor hemen hemen sıkıntı yaratmıyor ama sizin değiştirmeniz gerekiyor anlaşılan. Düşündüm valla çokça testlerinde izledim 16 pro ya geçsem pil de üzücek tuğla gibi pil var içinde ne kadar yazılım işlemci desende az gelecek o yüzden şimdilik devam cihazı kullanmaya..
Yani pil parası kalsa bile pilim küçüklüğü yoğun kullanımda 14 Pro Max kadar gideceğini zannetmiyorum gerek testlerden gerek pil büyüklüğünden zaten hız konusunda vs hiç bir problem yok yapay zeka zaten gelmedi Türkiye’ye bakalım 17 pro Max çıkana kadar kalacağım hayırlısı artık
hemen hemen benimde çıkarıyor 1 günü oyüzden 80nin altına düşene kadar bekliyorum 4000tl fiyat çekiyorlar pil değişimine
Anladım ozaman 1 günse yineee gayet iyi. bende 17 pro Max çıkana idare ederse değiştirmeyeceğim duruma göre değiştiririm veya 17 pm yeni cihazı beğenmezsem pili değiştirip hep 18 i bekleriz bakalım hayırlısı
Benim pil %87.
Dün %10-20 arası parlaklıkla oyun youtube instagram 7.5 saat ekran süresi aldım. Sadece veri açıktı.
-
Arkadaşlar bu iPhone telefonları sıfır aldıktan ve 1 hafta kullandıktan sonra yavaşlıyorlar. Acaba virüs mü giriyor hemen? 1 hafta kullanımdan hemen sonra yavaşlaması bana çok saçma ve mantıksız geldi. Geçen hafta aldığımda telefon jet gibi hıphızlıydı, şimdi ise bildiğin yapyavaş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X