Eski cihazdan yedek alarak kullandiysan,kullaniyorsan yavaşlama hissedebilirsin,veya yüklediğin uygulamalar resim videolar cihazin kapasitesini doldurmuş da olabilir onun bile etkisi var.Cihazda yavaşlama yok yani bir sıkıntı olabilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (2012. sayfa)

-
-
Eski cihazın yedeğinden dosyaları aktardım evet. Ama ilk gün daha hızlıydı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 27 Şubat 2025; 21:55:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Malesef apple nin de böyle saçmaliği bar eski cihazin tüm yedeklerini aldimi sıkıntı cikartiyor.Yani dfu mod alip cihazi yeniden kurman,Tüm uygulamalarini reismlerini videolarini manuel kurman lazim.
Merhaba, sim kilitli (sim lock) cihazların açılma durumu var mı? Amerika At&T kilitli iphone 14 pro cihaz var, cihaz çift e sim li
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kef14 -- 27 Şubat 2025; 22:38:43 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Selam arkadaşlar 14 pro kullanıyorum batarya sorunum var yüzde 10 altındayken diyelim yüzde 2-3 falanken düşek seviye yüzde 10 yazıyor hala sürümüm 18.3.1 sorunmudur yoksa böylemi ama yüzde 20 ye indiği zaman direk yüzdelik dilim doğru gösteriyor düşük seviye yüzde 20 diye anlamadm ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
pili sonuna kadar kullanıyorsanız pilin hücreleri ölmüş ve kalibrasyonu bozulmuş olabilir.
pil döngü sayısı kaç ?
Nasıl bakıyoruz döngü sayısına ? Pil sağlığım 87 hocam yüzde 10 altındayken sürekli yüzde 10 uyarısı veriyor
Kalibrasyon nasıl yaparız hocam ?
Beyler huawei watch gt5 pro kullanan var mı ? Bağlantıda sorun yaşıyor musunuz ? Genel olarak tavsiye eder misiniz ?
Gt4 var bende. Bağlantıda sorun yok ama tam düzgün çalışmıyor iphone ile. Bende hata yapıyor olabilirim ama arayınca isimleri göstermiyor. Whatsapp Mesaja cevap verme yok
İos 18 geçince şarj kötüleşti. Şuan 18.3.1 var sanırım en yeni. Onu yapan var mı? Nasıl?
14P ile 4 saat 30 dakika ekran süresi alıyorum ortalama 18.3.1 de. Batarya sağlığıda %82 de.
Pil değişimi yapılınca ios güncellemesi yapıyorlar mı. İos 17.5 te kalmak istiyorum
söyselen yapmazlar belki. yetkili servis değilse yapmaz zaten.
-
Gt3 pro kullanıyorum. Huawei saatleri ios a en iyi uyum sağlayan cihazları üretiyor. Bazı özellikler maalesef çalışmıyor. Mesela ios dan saate müzik aktaramıyorum. Ama android ile yapılıyor. Bildirimler geliyor. Görüşme yapılıyor. Gt5 pro, gt3 prova göre çok daha üstün özelliklere sahip. Şimdiden güzel günlerde kullanın.
Arayan olunca isim yerine numara yazıyor. Gt4 var bende. Ben mi yanlış yapıyorum yoksa seninde aynı mı
Telefonda ne yazıyorsa o çıkıyor Oktay bey. Uzunsa kayıyor. Simgeler de dahil.
-
Cevap için teşekkür ederim. Ben ayarlayı iyice bir kurcalıyım. Hata bende demek ki.
Merhaba arkadaşlar, iPhone 14 pro Amerika cihazı için sıfırdan kurulum yapmak istiyorum, en son versiyon hangisi olarak yükleyebilirim ?
Bir de indirebileceğim site ismi rica etsem yazabilir misiniz mümkünse 🙏
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X