< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (2016. sayfa)

-
-
İos yapısal olarak sıkıntılı bana göre. Çok fazla kısıtlama var. Önceden stabil diye karlanılabilirdi ama android de çok stabil artık. Katlanmaya gerek yok. Mate xt android değil belki ama android gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
14 Pm de İos 18.1 den 18.3.2 e geçmeye gerek var mı? Tecrübe edenler fark hissedenler varsa yardımcı olabilir mi.
-
ios 18e geçildiyse sonuna kadar gidilmeli.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İps 18 bulaşmişsin hocam.Yükle geç,Bende tenezül etmiştim 17 gecerken ama gecerken pek farkim olmadi ama gercek olan birşey varki isinma ios 18 sonrasimi oldu bilmiyorum ama altan altan yaşiyorum pubg oynarim ekran kararmaya başliyor:)
Bende pil performansı bi tık iyileşti 18.3.2 de.
Benim pil sağlığı %87 olmuş canım sıkıldı
4k sıkışmiş dert etme değiştirirsin.Kayit süresi dolduysa takasla üst modele geç
3utools programı ile bakabilirmisin abi
bende 3utools 92 diyor telefon 89
-
3utools ile Pil sağlığını fix yaparak DFU'da firmware atarsınız telefonda da pil sağlığı 92 görünür.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok sağol hocam. Takılır kalır korkusuyla yapamıyorum. :)
korktum morktum ama yaptım hocam. dediğiniz gibi oldu. artık telefon da da %92 gözüküyor. teşekkür ederim. bilginizi paylaştığınız için
hangisi doğru bilmiyorum ama 2 senelik cihazda &92 iyi bence
-
-
O sahte hocam :)) tam satmalık zaman artık :) en az 5 bin koydu 3utools sizin telefona.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 21 Mart 2025; 9:2:27 >
Fix olayı nedir hocam. Bende de windows var 3tools yüklemiştim battery fix ifadesini gördüğümü hatırlamıyorum. Sadece DFU modda mı çıkıyor bu seçenek?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 21 Mart 2025; 9:38:44 >
Evet DFU'da çıkar. Batarya sağlığı 3utools'ta bazen yüksek görünüyor. Fix yaparsanız 3utools'taki değer olur DFU yapınca. %100 yapma yolu da var. Ama onu yazmam. Çünkü o şekilde satıp 3. gün gerçek değerine düşüyor batarya.
baktım aynı benim pil cortlamış %86 diyor 2 yılda bitirdik telefonu dramatik olarak değişti zaten geçen haftadan beri eskiden bir günü rahat çıkaran telefonu artık eve giderken araç şarjına takıyorum
-
Valla hocam yüzdeyi yükseltme gayretimiz yok zaten. Yazın pili serviste değiştirip kullanmaya devam edeceğim zaten. Bi anda düştü yüzde ve bi yıldır 84’te takılı kalmış.
En son aylar önce kontrol etmiştim bu konuyu gördüm b baktım hala aynı :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 21 Mart 2025; 12:45:41 >
:)))
bugün de sattık telefonu ama çocuğa :) bize bi faydası olmadı.
-
ödemeyi senin kredi kartıyla mı yaptırdılar
bana hediye ederken ailem öyle yapmıştı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X