Şimdi Ara

Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (2016. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40.377
Cevap
684
Favori
2.179.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
101 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20142015201620172018
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, birkaç gündür alım kararı öncesi yeni macbook air tanıtım, inceleme va videoları izliyorum.

Hemen hemen hepsinde de almak için bir kaç ay beklemek iyi olur, indirime girecektir deniliyor.

Böyle bir rutin mi var ?

Macbook air m4 baz modeli alacağım.. Ne kadar indirim geliyor birkaç ay sonrasında ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • oguzcancambaz kullanıcısına yanıt

İos yapısal olarak sıkıntılı bana göre. Çok fazla kısıtlama var. Önceden stabil diye karlanılabilirdi ama android de çok stabil artık. Katlanmaya gerek yok. Mate xt android değil belki ama android gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14 Pm de İos 18.1 den 18.3.2 e geçmeye gerek var mı? Tecrübe edenler fark hissedenler varsa yardımcı olabilir mi.

• ranegade95 kullanıcısına yanıt
    ios 18e geçildiyse sonuna kadar gidilmeli.

İps 18 bulaşmişsin hocam.Yükle geç,Bende tenezül etmiştim 17 gecerken ama gecerken pek farkim olmadi ama gercek olan birşey varki isinma ios 18 sonrasimi oldu bilmiyorum ama altan altan yaşiyorum pubg oynarim ekran kararmaya başliyor:)

Bende pil performansı bi tık iyileşti 18.3.2 de.

• Benim pil sağlığı %87 olmuş canım sıkıldı

• sadays S kullanıcısına yanıt

4k sıkışmiş dert etme değiştirirsin.Kayit süresi dolduysa takasla üst modele geç

• sadays S kullanıcısına yanıt

3utools programı ile bakabilirmisin abi

bende 3utools 92 diyor telefon 89

• oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    3utools ile Pil sağlığını fix yaparak DFU'da firmware atarsınız telefonda da pil sağlığı 92 görünür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

Çok sağol hocam. Takılır kalır korkusuyla yapamıyorum. :)

korktum morktum ama yaptım hocam. dediğiniz gibi oldu. artık telefon da da %92 gözüküyor. teşekkür ederim. bilginizi paylaştığınız için

hangisi doğru bilmiyorum ama 2 senelik cihazda &92 iyi bence

• Bu da 2022 aralık ayında alınan14 pro Max. Muhtemelen pil sağlığı takılı kaldı😂

Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU]

O sahte hocam :)) tam satmalık zaman artık :) en az 5 bin koydu 3utools sizin telefona.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 21 Mart 2025; 9:2:27 >
    Fix olayı nedir hocam. Bende de windows var 3tools yüklemiştim battery fix ifadesini gördüğümü hatırlamıyorum. Sadece DFU modda mı çıkıyor bu seçenek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 21 Mart 2025; 9:38:44 >
  • TheBlondie kullanıcısına yanıt
    Evet DFU'da çıkar. Batarya sağlığı 3utools'ta bazen yüksek görünüyor. Fix yaparsanız 3utools'taki değer olur DFU yapınca. %100 yapma yolu da var. Ama onu yazmam. Çünkü o şekilde satıp 3. gün gerçek değerine düşüyor batarya.

baktım aynı benim pil cortlamış %86 diyor 2 yılda bitirdik telefonu dramatik olarak değişti zaten geçen haftadan beri eskiden bir günü rahat çıkaran telefonu artık eve giderken araç şarjına takıyorumApple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] 

Valla hocam yüzdeyi yükseltme gayretimiz yok zaten. Yazın pili serviste değiştirip kullanmaya devam edeceğim zaten. Bi anda düştü yüzde ve bi yıldır 84’te takılı kalmış.

En son aylar önce kontrol etmiştim bu konuyu gördüm b baktım hala aynı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 21 Mart 2025; 12:45:41 >

:)))

bugün de sattık telefonu ama çocuğa :) bize bi faydası olmadı.

ödemeyi senin kredi kartıyla mı yaptırdılar

bana hediye ederken ailem öyle yapmıştıApple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 20142015201620172018
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.