< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (2017. sayfa)

-
-
hahahah yok bizim küçük ahçılık okulunda abi biz biraz para alabildik. 24 bine verdik cihazı :)
-
14 veya başka bir seri ile alakası yok malesef apple bu sorunu bayağıdır çözmedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veysel_lowe -- 22 Mart 2025; 14:2:17 > -
İphone 13 de böyle bir sorun yoktu ama
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Selamlar %79 pil sağlığı için pil değişikliği yapmak kayda değer bir fark yaratır mı sizce?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kullanicak isen değiştir gitsin
İos 17 de ilk çıktığında pil performansı düşüktü sonradan güncelleme ile pil sorununu çözdüler bence 2-3 ay daha bekle pil sorununu çözen güncelleme gelmezse pili degiştir. Şahsen ben böyle yapacağım.
Merhaba arkadaşlar ben yurt dışı kayıtlı 14 pro max var hepsiburada üzerinden takas işlemi yapan var mı ? İşleyiş nasıl memnun kaldınız mı ?
Ben yaptım işleyiş evlere şenlik, on numara :) zaten telefonum kutu mutu tam kozmetik olarak da kusursuzdu ama bakmadı bile adam akıllı kapıya gelen eleman. Hatta aa kutusu mu var dedi, e dedim değeri etkilemiyomu? Kutusuz da alıyoruz dedi, öyle diince o zaman şarj kablosunu alıyorum eski ipad e kullanırım dedim, al abi sorun değil dedi kablosuz verdim. Bi baktı sağına soluna face id sine kamerasına o kdr, pil sağlığına fln bakmadı bile, 5dk sürmedi süreç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaGDaSS -- 23 Mart 2025; 15:46:43 >
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim hocam
Arkadaşlar CarPlay telefonu ısıtıyor mu? şarjı sizde de daha hızlı tüketiyor mu?
-
Aynısını yapmak için sabırsızlanıyorum. 2026 ocak bekle beni :)
Merhalar ip14 pro telefonumu 18.3.1 e güncelledim ancak güncelledikten sonra WhatsApp bildirimleri gelmemeye başladı, sırf bu yüzden eşimle sorun yaşamaya başladık sanki ben ayarlardan kapatıyormuşum gibi algılıyor bu sorunu yaşayan var mı acaba ne yapmalıyız ?
-
İşte benim şafak da ocak 25de doldu peşine yaptım :) tek atımlık bi kurşundu ama güzel ticaretti.
Bazilari operatör kaynakli diyor.Bazilari işletim sistemle alakali diyor.Hiç birşey yapamazsin ama yengeyle oturup bi güzel sohbet edip herşeyi anlat,baktin anlamiyor anlayişli şekilde boşanirsin herkes mutlu şekilde yoluna bakar:)))
-
Baktım şimdi de benim yurtdışı 128 14pm i 37+5 42ye saymış 31de ben ödemişim üstüne 128 16pro için. Takası yaparken de biraz piyasadan düşüktü fiyatı ama herkesin 14 serilerinin kilidi açıldığı için ortalık ilan mezarlığı gibiydi, o yüzden uğraşmak istemedim ama üzecek kadar da bi fark yoktu arada.
Ben şirket üzerine aldım kdv iadesi fln için, o yüzden şubat başını beklemiştim. Ocakta alabilsem daha da fazlaya sayıyordu hb, misal verdiği +5 i bile 3.5 yapmış, her geçen zaman teklifler daha da düşüyor belli ki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaGDaSS -- 24 Mart 2025; 20:23:20 >
Arkadaşlar araştırıyorum bayadır ama işin içinden çıkamadım. 14pro 256gb siyah kayıtlı tüm hatlara açık telefonum 2. Elde ne kadar eder. Pil %83. Üstüne para koyup 16promax e geçmeyi düşünüyorum. Telefonun ederini bulamadım. Yardımcı olurmusunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technical_Support -- 25 Mart 2025; 22:13:19 >
Bekleyin bence Hocam. Ben de almayı düşündüm ama en az 17 serisini beklemeye karar verdim. Ben pili yenileyip en kötü 1-2 sene daha 14 pro ile devam ederim. Sırf AI için geçilecekse de henüz türkçe için AI özellikleri gelmedi. En az bir sene daha beklemek gerek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 26 Mart 2025; 9:6:45 >
Şarj aletini 20w mi kullanıyorsunuz? 30 w kullanan var mı , bir sıkıntı yaratırmı ısınma vs. Pil sağlığı %85 hızlı bitiyor artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X