Ben bununla şarj ediyorum -> https://www.apple.com/tr/shop/product/MW2G3TU/A/30-w-usb-c-güç-adaptörü Bir sorun yok hocam. |
Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (2018. sayfa)

-
-
Aynı cihazdan bende de var %84 fiyat ne eder bendeki renk mor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hizli biriyor diyip 30w alicaksin öylemi:)) Hocam cihaz 20-25w cekiyordu sanirim 100w alsanda cektiği w belli,israf olur.Elindeki ile devam et.Kullanici ise satmiyacak isen batarya değişir 2-3 sene daha kullanirim diyorsan al ama bilemedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
40/45k arasi gider herhalde bu daha cok elden ciksin ümidiyle veren oluyor.Hesap meselesi ama 17 cikmadan satma derim.Piyasa araştirmasi yaparsin,hangisi hesabina gelirse öyle satar üst model yaparsin.
Elimde şarj adaptörü yok hocam hanımın şarj cihazını kullanıyorum, mecbur bir tane alacağım.Hızlı bitiyor diye 30w olanı düşünmemin sebebi gün içinde şarja takmak zorunda kalıyorum en azından daha hızlı şarj edebilir diye düşünmemdi. Ayrıca ipad içinde sanırım 30w öneriyorlar o açıdanda işime gelir.
Orjinal 20w alabilirsin sitesinden ama 30w ileriye dönük düşünebilir ama cihaz değiltirmedigin sürece bilemedim 16 serisi dahi 26-27w cekiyordu yanliş hatirlamiyorsam.
Cihaz değiştirmeyi düşünmüyorum hocam. Siz zaten 30w çekemeyeceği için israf olacak diye tavsiye etmiyorsunuz doğru mu anladım? Yani atıyorum orijinal olduktan sonra 60w de olsa 30 w de olsa bi zararı olmaz 20w civarı çekiyor? Eğer öyleyse tabletten dolayı 30 alayım diyorum
Aynen öyle benm bilgim o yönde, ileriye dönük olabilir.Aliyor isen apple sitesinden al,bu tür aletlerin sahteleri cok fazla 100-200 belki ucuza bulursun ama güvenilmez değmez riske girilmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 30 Mart 2025; 0:11:13 >
Bir daha bakayım hocam teşekkür ederim
pro max 27watt
Düz ve prolar 20watt çekiyor
20watt üzerine tavsiye etmem telefon ısınıyor. Batarya için zararlı. (Ekleme:pro max için)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 30 Mart 2025; 20:4:10 >
Dediğiniz gibi yepıcam sanırım 17 yi beklicem.
-
-
18.4 gelmiş yükledim bakalım.
sürüm numarası hariç değişen ne var
-
-
Herkese iyi bayramlar. Yaklaşık 3 yıl kullandığım 12 mini yi değiştirip 14 pro 256 gb. Geçtim.şuanlık memnunum. Boyutuna alışamadım bir kaç güne alışırım diye düşünüyorum.
Düz 15 ve altı seriler için artık yenilik beklemenin bir anlamı yok hocam. En iyi ihtimalle İOS 19 ile küçük tasarım değişikliği gelir.
Dostlar, hanımın 14 pro max var. Ne zaman iPhone kilidi değiştirme yapsak oğlan nasıl başarıyor ise açıp oynuyor, birde üstüne şifre değiştirip yeni şifre bu deyip telefonu geri veriyor. Kafayı yiyeceğim, nasıl yapıyor bunu. Şifreyi neden değiştiriyor? Demek ki değiştirmek zorunda kalıyor girmek için. Her seferinde böyle. Bıktım. iPhone güvenli bir cihaz değil mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
14 pro da telefon görüşmesi esnasında yakınlık sensörü telefona kulağı koydugum zaman kararıyor geri uzaklaştırdığım zaman bazen ekranı gösteriyor bazen göstermiyor. Sizlerde de bu problem varmı? Sıfırladım bilgisayardanda temiz yazılım yükledim halen aynıquote:
Orijinalden alıntı: papadoc.
Herkese iyi bayramlar. Yaklaşık 3 yıl kullandığım 12 mini yi değiştirip 14 pro 256 gb. Geçtim.şuanlık memnunum. Boyutuna alışamadım bir kaç güne alışırım diye düşünüyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X