< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (34. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Gelmez. Çentikle olmaz o.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu ne abi hiç bi halt değiştirmemişler tasarımda 15 alırız napalım iPhone 11 ile 1 sene daha devam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni telefonun hayatinizda degistirecegi en buyuk etki:
Onceden masa uzerine logo gorunsun diye ters konan telefon, artik centik degisiminden dolayi duz konulmak istenecek. Ne de olsa son modele sahip oldugumuzu belirtmeliyiz.
Yasadik.
-
herhalde yeni almış olanlara , fiyat kırmadan 1000 dolar veriyorlar , müthiş gerçekten ama bizim göremeyeceğimiz şeyler
-
TR'de bu paraları vermem ben ha veremem de ayrıca
İlk yurtdışı iphone cihazım 14 pro olacak anlaşılan
-
Ben yurtdışındayım hocam tasarım da hiç değişmemiş büyük olasılıkla geçmem 14 pro ya hiç cazip gelmedi.
çentik olayına bayıldım ya
Uranus Haber twitter
“ iPhone 14 ve #iPhone14Pro tanıtıldı. #AppleEvent”https://twitter.com/uranushaber/status/1567581657753845764?s=21&t=aMD3t_zRaad6BoZyOBj05w
elinde apple cihaz olmayan artık upgrade ederken çok zorlanır
-
21 bin civarı olan 128gb iPhone 13 yani yeni 14 31000 ₺ olmuş. Burada kuru yüksek hesaplamamiş saçmalamışlar. 1250$ olması lazım 1250*20 25 bin kafayı yemişler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Alanlar elbet olucak,cihazini satip 7-8k ekleyip güncelliyecekler ama arkadaş 40k nedir yahu allah var yukar da yavaş yavaş iteliyolar incitmeden ihhh hiğğ diyemiyoruz.Yurtdişi 1000$ basar alirim kibrisa gider gezer kaydini yapar keyfime bakarim yeter artik
İphone 13 Pro 128gb var bende, iphone 14 pro 128gb a geçmek için üstüne ne kadar koymak gerekir sizce?
Ben de merak ediyorum bunu. Aynı telefon var bende de. Satıp 14PM’e geçmeyi planlıyordum ama yeni fiyatlar şok etkisi yarattı bende ne yalan söyleyeyim😃
Akbank ın 3 taksitli kredisi nerelerde geçiyor arkadaşlar, kullanan var mı daha önce
Sene sonu dolar kuru tahmini 22 TL olduğu için kuru 22 TL olarak almışlar.
Benim anladığım bu.
Şu hale bak, 13 PM 256 GB ile 11 PM 256 GB'ı aynı anda satıp 14 PM 512 GB alacağım sanırım. Aslında 13 PM ile hiçbir sorunum yok, değiştiresim de yok ama bu fiyatlar karşısında cebimden ekstra para çıkmadan alacağım son telefon olur 14 PM 512 GB.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben de merak ediyorum arkadaşlar
-
Bir Amerikalıdan daha çok ihtiyacı var böyle geri alım kampanyalarına bizim gibi pazarların. Ama maalesef Apple bizi bu konularda hiç sallamıyor.
Basic model 14 için bile 1700 dolar istiyorlar bizden yani öyle mi yanlış okumuyorum ben yani
-
-
Dynamic Island kullanıcı deneyimini bayağı geliştiriyor hocam. 48MP kamera da çok iyi. Acil durumlar için uydu desteği falan da iş görür. Aslında fena bir sürün değil.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X