Şimdi Ara

Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40.152
Cevap
698
Favori
2.159.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam şu anda ne desem yalan olur. Kötü olan şu ki bunların sıfırlarının fiyatı 14P’lara göre şu abda çok düşük kaldı. Bizimkilerin sıfırlarına da zam gelmezse ikinci el 13P’lardan 14P’lara geçmek için makas çok büyük olacak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aynen ikinci el piyasası da 30k üzerine çıkarsa zor olur

• wNchstR W kullanıcısına yanıt

Kuru yük gemilerine verdikleri parayla sri lanka’nın cari açığını kapatırsın :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aviator2 A kullanıcısına yanıt
    Tam 20 TL. TRT bandrol ücreti birkaç ay önce yüzde 12’ye çıkarıldı.

• 13PM’den geçmek için 10 binden fazlası gerekecek. Çok abartmışlar.

• _mabolla_ _ kullanıcısına yanıt
    Hocam güncelleme gelmezse benim gibi satıp 14PM’a geçmeyi planlayanlar için çok kötü olacak. 😃 Bence bir güncelleme gelir. Yoksa çok anlamsız makaslar olacak seriler arasında.

• evde bulamayan kargocu kullanıcısına yanıt

Ciddi ciddi kredi çekip telefon alan var hocam.

Adamın evde yiyecek ekmeği yok,gidiyor kredi çekip iPhone alıyor.

Ben eskiden hafta da bir cihaz değişikliği yapardım.Tüm cihazların kullanımını deneyimlerdim.Aşırı keyif alıyordum bu durumdan ama şuan bu pek mümkün değil.Benim artık tek amacım var param erimesin,3 5 para olsa bile bunu lira da tutmuyorum.Muhtemelen 14 proya geçiş yapacağım onu artık uzun sene kullanmaya devam ederim.

• Daniel Faraday kullanıcısına yanıt

Avrupa fiyatlari rezalet 256 gb 14 pro max 1619 eu

• Muhtemelen Apple iPhone’lara uzun bir süre zam yapmayacak. Belki de sürekli fiyat artırmamak için böyle bir yol tercih ettiler. Örneğin bir önceki lansmanda MacBook’lar da normal kurun biraz üzerinde alınmıştı. Ve şimdiki lansmanda MacBook’lar gördüğüm kadarıyla zam yememiş.

• Hocam bana daha fazla olacak gibi geliyor. İnşallah siz haklı çıkarsınız. Bizimkilerin sıfır fiyatları artmamış durumda şu anda. Onlara da sağlam zam gelmezse işimiz pek kolay gözükmüyor.

• Telefonlar siparişe açılana kadar dolarda bu rakamlara gelir, gelmezse düzeltme yaparlar, sanırım.

• Bağdat tan geçen hafta 13 pro max 256 gb 1250 usd ye aldım. Kayıt ile beraber 25.500 tl ye geldi. Çıksın 14 pro yu da alıcam bu şekilde.

Bu arada Bağdata vize lazım ve almak zor ama Erbil de vize yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi numeruscl -- 7 Eylül 2022; 22:20:5 >
  • Fiyatlara duzeltme bekliyorum. 5Bin civari indirim olmali.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alacak olan arkadaşlar nasıl almayı düşünüyorsunuz

• Maalesef 14 Pro serveni başlamadan geri söndü,13 serisi zam almazsa 13 ile devam alırsa eldeki telefon patlayana kadar gideceğiz mecbur

• 13 pro serisi yavaş yavaş kalkıyor satıştan mediamarkt sepete eklenmiyor. Yeni fiyatlar bakalım ne olacak esnaflar 13pm 256 yı 40 olarak değiştirmişler pazar yerlerinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenool -- 7 Eylül 2022; 22:22:26 >
  • Alkımm kullanıcısına yanıt
    29000 lira. Güzel fiyat.

• numeruscl N kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Doğru karar. Bizim ülkede artık bu cihazlar hayal ötesi. Zaten imkanı olan yurt dışından getiriyor yada bizzat kendi gidip alıyor. (Fenomenler bile YouTub da görüyoruz..)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wNchstR W kullanıcısına yanıt
    Hocam satis planlamasi yaparken onumuzdeki aylarda dolarin ne kadar olacagi tahminini yapip fiyatlandirma yapmislar. Yani dolari 22-23 gibi planlamislar

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.