Şimdi Ara

Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40.152
Cevap
697
Favori
2.159.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1.449 Euro 26.400 TL yapıyor

IMEI kayıt ücreti 2 bin 732 TL

29.132 TL yapar

Hemen tanıdıklara söylim getirsinler :D satarım burada 10 koyup üstüne

Şimdi bu imei kayıt ücretini havaliman dışında nereden kayıt ettirebilirim ?

• IPhone 14 Pro Max 512 GB = 51.899 TL

IPhone 14 Pro Max 512 GB 1399 dolar (%15 ekstra masraf, öylesine ekledim   + Kayıt parası dahil) = 32.000 TL civarı oluyor.

Yurt dışı cihaz almamak için herhangi bir sebep var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRIENDS -- 7 Eylül 2022; 22:51:17 >
  • 13 Pro 128GB 35 bin tl ye satılır

Dubai den 1099$‘a 14 Pro alınır.

Pasaport kayıt vs her şey dahil toplam size 25 bin tl ye gelir.

Hadi bana eyv

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • |DL| kullanıcısına yanıt
    Bence bu güzel bir yükseltme sürümü olmuş. Geçmek için birçok sebep var. Pro zaten kameradır. Orada da bir sürü atılım yapılmış. 48 MP kamera, çok daha büyük sensörler. Uzun süre sonra dizayn olarak en önemli değişiklik de yapıldı. Çentik devri bitti. Dynamic Island çok keyifli bir kullanıcı deneyimi de getiriyor. Artı acil durumlar için uydu desteği, çarpışma algılama gibi birçok güzel özellik de var. Daha ne olacaktı ki?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dark Reaver kullanıcısına yanıt

Sadece abd modelinde

• Dark Reaver kullanıcısına yanıt

Tanıtımı izlerken sadece amerikada diye duyduğumu hatırlıyorum.

• aria26 kullanıcısına yanıt

ikinci el fiyatı ne olur hocam?

• Arkadaşlar kıyas olması açısından bulunduğum ülke olan polonyanın fiyatlarına göre bir kıyas yapacağım. iPhone 14 pro max 256 gb alacağım. Fiyatı 7899 zloty. Bu ülkede vergi oranı %23. 7899/1,23= 6421 zloty. Zloty/tr paritesi 3,84 tl. 6421x3,84=24660 tl. 2750 tl kayıt ücreti var. 24660+2750= 27410 tlye mal olacak. Tr fiyatı 46599 tl. 46599-27410=19189 tllik bir fark oluşuyor. Vergi iadesi konusunu soracak olursanız ben görevim gereği vergi iadesi alabiliyorum. Ayrıca satın alınan yerden tax free faturası düzenletip havalimanı vs iade alınabilir

• Bizim halk için fiyat sorun diil, o telefonu alıcak masaya koyup havasını atıcakya aç da kalsa olur.

• 14 pro hangi ülkeye gidip almak mantıklı arkadaşlar

• MelanchoLy - Man M kullanıcısına yanıt
    ABD

• LuqueTr kullanıcısına yanıt

ben geçen hafta telefonculara sorduğumda 13 pro 128 için 23-24 bin arası bir fiyat almıştım elden satmayla uğraşmak istemiyorum çünkü. bu durumda 27-28'e çıkar umarım ikinci eli.

• Amerika fiyatı sabitken UK fiyatı neden artmış bilen var mı?

• iPhone 8 plus son telefonummuş :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Naili

Bence bu güzel bir yükseltme sürümü olmuş. Geçmek için birçok sebep var. Pro zaten kameradır. Orada da bir sürü atılım yapılmış. 48 MP kamera, çok daha büyük sensörler. Uzun süre sonra dizayn olarak en önemli değişiklik de yapıldı. Çentik devri bitti. Dynamic Island çok keyifli bir kullanıcı deneyimi de getiriyor. Artı acil durumlar için uydu desteği, çarpışma algılama gibi birçok güzel özellik de var. Daha ne olacaktı ki?
    Geçecek olanlar için hayırlı olsun derim. Sadece ülke şartlarında 12-13 serisinden geçmek için hatrı sayılır bir fiyat farkı vermek gerekecek. Gelen yeniliklerin güzel olduğunu belirttim. Ama 13 pro 512 kullanıyorum misal bir üst modeline geçmek için 15-20 bin tl ye yakın fiyat farkı vermem gerecek. Bu farka baktığınız da değecek kadar değişiklik yok demek istedim.

• ''Otobüs ile Irak'a gidip İphone 14 Pro Max alan Çılgın Türk'' videolarına konu olmak için yarın yola çıkıyorum.

ben 26,750 sattım bugun elden

• Mortuuus kullanıcısına yanıt

Dolar euro paritesi

• gazeteci63 G kullanıcısına yanıt

Lens ve sensör daha büyük dostum o yüzden diyafram açıklığı az bile olsa daha fazla ışık alır, diyafram açıklığı bir orandır ölçü değildir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

30 bin olsa iyi olur hocam

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.