Çok iyi fiyat Kayıt ücreti yükselmeden almak lazım aslında. Şimdi onu da 5-10 bin yaparlarsa şaşırmam |
Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (39. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Mesut Çevikyoutube
Her şeyiyle yeni iPhone 14 Pro’yu yerinde inceledim. Nasıl buldunuz?https://www.youtube.com/watch?v=_oQVvfopvus&feature=youtu.be -
Aynen haklısın onun farkındayım o yüzden satışa çıktışı ilk gün alıp edevletten kaydedeceğim. Yeni yılla birlikte yüklenirler zamlara.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yanıt için teşekkürler hocam. Ancak full frame DSLR makine de bile lenslerde diyafram hayati önem taşıyor. Gerçi yapıları farklı bunda dijital müdahaleler var…
Ben Dji OM5 ile çekimler yapıyorum. Çok istememe rağmen Pro Max alamayacağım. Kaldırmıyor cihazı. 14 Pro ile devam edeceğim alınca.
256gb 160 pound daha pahalı. Ne alaka dolar euro ile?
-
Zam gelmeden önce mi sattınız hocam?
beyazdan devam hocam, bu renk çok kötü yav
-
Bak bu ingiliz sterlininin dolar karşısında son 10 yıldaki performansı. Son 1 yılda yaklaşık %20 değer kaybetmiş sterlin dolar karşısında.
Senin için ne alaka olabilir ama global ekonomi ve apple için ne alaka değil.
Benzer tablo euro dolar ve tüm paritelerde mevcut.
-
Yurtdışı şimdi çok daha mantıklı kaydıyla birlikte yarı yarıya 20.000 tl fark var neredeyse
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dynamic islands müthiş olmuş
Appleyoutube
iPhone 14 Pro and iPhone 14 Pro Max coming soon. Welcome to a shape-shifting, multitasking, head-turning, game-changing iPhone experience. Dynamic Island blends fun and function like never before, consolidating your notifications, alerts, and activities into one interactive place. It’s integrated throughout iOS 16 — and can work with all kinds of apps — to seamlessly surface what you need, right when you need it. ’THE MOVE' - Space Rangers https://apple.co/SpaceRangers Learn more: https://apple.co/3Rt8tu8 #iPhone #iOS16 #iPhone14Pro Welcome to the official Apple YouTube channel. Here you’ll find news about product launches, tutorials, and other great content. Our more than 160,000 employees are dedicated to making the best products on earth, and to leaving the world better than we found it. iPhone 14 Pro and iPhone 14 Pro Max are subject to FCC rules as well as consumer protection, contractual, and other provisions of federal or state law. It cannot be sold or delivered until the FCC’s authorization process is complete.https://www.youtube.com/watch?v=WuEH265pUy4&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 7 Eylül 2022; 23:11:23 >
kayıt olayına yakında zam gelir
-
-
Dolar değer kazandı muhakkak ama 160 pound kadar olmamalı. Ayrıca 10 yıldan bahsetmiyorum ben 2 gün öncesinden bahsediyorum. Neyse teşekkürler hayırlısı bakalım
-
Turkcell de esim var diye biliyorum. Qr code alınıp yapılıyor. Amerikadan sim kart yuvası olmayan iphone alsak problem yaşar mıyız acaba?
%20 fark var diyorum. Geçen seneki seri ile bu seneki seri tanıtımı arasında geçen sürede %20 değer kaybetmiş. Eğer 160 pound %20 den aşağı bir zamsa ki öyle görünüyor apple insaflı davranmış.
-
Haklısınız. Makas bu sene çok açıldı.
arkadaşlar yurt dışından iphone getirtmek istiyorum. pasaportumun süresi kasım 2022 de bitiyor. en son yurt dışından gelişim 09.01.2022. pasaportumun süresinin bitmesi bir engel oluşturur mu?
-
12 Pro Max 256gb kaçtan gider ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle , bir revizyon gelebilir. 12-13 pro 1800 dolar dan çıktı Türkiye de .
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kayıt süresi 4 ay. Hakkınız dolmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X