Şimdi Ara

iPhone 14 Pro Max, Apple Store Online ile sipariş verenler (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
470
Cevap
7
Favori
21.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Apple da yapılıyormuş 10gun teslimat süresi dediler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • onderkaan kullanıcısına yanıt
    Bu yalan bilgiye nereden ulaştınız bilmiyorum ama zaten Apple’da herhangi bir işlem sigorta poliçesinden daha fazla o sebeple hiçbir sigorta yapıyorum diyen firma Apple’da tamir ettirmiyor maalesef.

Papara’da ise bahsi geçen sigorta şirketi Axa sigorta. Poliçesini okudum hiçbir şekilde Apple yada üretici firma ile tamir gibi bir maddesi yok. Sizde okuyun isterseniz. Eşdeğer bir özellikte diye yazmış. Yani telefon açılsın çalışsın yeter. 😅 Ayrıca 2 kez tamir olursa sigorta poliçesi iptal oluyormuş.

axa sigorta
    Cep Telefonu Sigortası Teklifi Alın!| AXA Sigorta
    https://www.axasigorta.com.tr/diger-urunler/cep-telefonu-sigortasi#Kapsami

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• BurcuHale kullanıcısına yanıt
    Dedikleri oydu araştırmadım ama bildiğim iyi oldu

• Abimin 19 aralıkta verdiği sipariş gönderime hazırlanıyor aşamasına geçti
    Benimki 20 Aralık bir değişiklik yok henüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alihangunn -- 9 Ocak 2023; 12:27:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alihangunn A kullanıcısına yanıt
    Haftaya mı kaldık sence? Benimde 22 aralık.

• Benim de işleniyor da hala. Bence 20 Aralıklar da yarın değişir ya da bu akşam. Ama bu hafta içi gelir diye düşünüyorum.

• acaralihan A kullanıcısına yanıt
    Diğer ülkelerde 1 güne düşmüş. Keşke Apple hangi ülkede kaç adet satış olduğunu açıklasa. Eminim ülkemiz zirvededir Avrupa ülkeleri arasında. 😅

• BurcuHale kullanıcısına yanıt
    Bence de öyle.. Zaten 3. Haftadayız artık bu saatten sonra teslim sürelerinin kısalması bizim için önemli değil :) bundan sonra sipariş verecek arkadaşlar adına güzel bir gelişme olur.

• Ana konu'da da sürekli soruluyor. Çok basit aslında, size verdiği tarihten geç gelme ihtimali yok. Erken gelme ihtimali var. Bu kadar basit. Bu aralar verilen siparişler de orda yazandan 3-7 gün erken geliyor genelde.

• TheBCD T kullanıcısına yanıt
    Mehmet erdemin şarkısında da söylüyor hocam. Zaman herşeyi çözer su beklemek olmasa. Bizi yoran beklemek zamandan sıkıntımız yok ki😁😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onderkaan -- 9 Ocak 2023; 22:17:13 >
  • onderkaan kullanıcısına yanıt

Ben 16 eylül'de teslim aldığım için bana konuşması kolay geliyor burda hocam, haklısın. Eskittik bile cihazı.iPhone 14 Pro Max, Apple Store Online ile sipariş verenler 

• 22 aralık siparişim gönderime hazırlanıyor olaeak değişti. Çok mutluyuuuuum ❤️

iPhone 14 Pro Max, Apple Store Online ile sipariş verenler

seninde değişti mi işleniyor yazısı?

• Benim de 20 aralık 14 pm 256 mor renk, az önce baktığımda gönderim hazırlığı aşamasına geçmiş.. kuvvetle muhtemel çarşamba izmirde olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtcbk -- 9 Ocak 2023; 18:33:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 21 aralık 14 pm 256 siyah siparişim gönderime hazırlanıyor olarak güncellendi, heyecan bastı :D

• Gözünüz aydın hepinizin

• sevindim adınıza 24 aralık benimde 14 pro max 256 gb gümüş birkaç günede ben bekliyorum kılıf koruma şarj aleti herşeyi aldık telefon yok iPhone 14 Pro Max, Apple Store Online ile sipariş verenler 

• Hadi gözümüz aydın

• Benim de derin mor 128 idi. Gönderime hazırlanıyor şu an. Demek ki gerçekten.

sipariş tarihi ne zamandı sizin

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.