Şimdi Ara

İPHONE 14 PRO MAX YURT DIŞI PİCK UP YÖNTEMİYLE (ONLİNE SİPARİŞ VE MAĞAZADAN TESLİM) ALMA SÜRECİ (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: dieselsingle , dieselsingle Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.644
Cevap
108
Favori
138.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam online alip magaza teslim sectiniz herhalde. Her sehirde var mi bu uygulama. Sanki bazi sehirlerde stok yok gibi. Siz nereden aldınız?

• eediz kullanıcısına yanıt

Selamlar,

Ön siparişin başladığı gün Almanya, Berlin için sipariş verdim. İlk gün yoğun olacağını düşünerek teslimatı cumartesi gününe ayarladım. Cuma günü saat 10:00'da uçakla Berlin'e gittim, cumartesi günü siparişimi teslim aldım ve aynı gün geri döndüm.

• kendimce kullanıcısına yanıt

Sipariş verdiğinizde o zaman stoklar varmış anlaşılan. Su anda yok ne yazik ki

• eediz kullanıcısına yanıt

Selamlar;

ön siparişin açıldığı gün 13 Eyl 2024 15:26 siparişlerim tamamlanmıştı ( apple.de siparişler TR den yaklaşık 10 dakika sonra başladı ) kısaca ilk dakikalarda verdim; tahsilatlar hemen yapılmadığından kredi kartında 15-16 eylül görünüyor 16 eylüldeki tahsilat ise bankamın güvenlik sebebiyle bloke etmesi ve benim sabah fark edip bankamdan blokeyi kaldırmam kaynaklı.

bu arada almanya mağazalarında stoklar ara açılıyor işyerimde bir arkadaşım dün sipariş ettim yine Iphone16 ProMax 512 GB Titanium Natur

• Hollanda %21 vergi iadeleri alındı
    1) 16 pro max 256 gb (1479€)
    2) ultra watch 2 alpine kordon (899€)
    3) airtag 4 lü paket (129€)

İPHONE 14 PRO MAX YURT DIŞI PİCK UP YÖNTEMİYLE (ONLİNE SİPARİŞ VE MAĞAZADAN TESLİM) ALMA SÜRECİ

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cturkmen1453 kullanıcısına yanıt

Hocam detaylı anlatma şansınız var mı acaba haftaya gideceğim bende aynı yolu izleyeyim..

• Christopher Moltisanti kullanıcısına yanıt
    Forumun ilk mesajını okuyun anlamadığınız yer olursa yardımcı olayım orası baya detaylı anlatmış

almanyada iPhone 16 Pro Max 256 GB Titan Schwarz 1.449 €. - vergi iadesi ise 237 €.

Hollanda 1.479 €. - vergi iadesi 256.69 €

almanyadan iPhone ama saati %21 den dolayı Hollanda'dan almak gerekir :)

almanyadan 143,54 € geri geliyor saatte :)

• Hollandadan çıkarsanız zoll formu doldurmaya gerek yok. Almanya zoll formu istiyor oda doldur doldur bitmedi 6-7 ürün vardı😂

• Hollandadan aldım almanyadan döndüm ben😅 seri no vs kontrolü yapmadı baktı geçti ilgili düzgün bir polise denk geldik biz. Hem faturaya hem zoll formuna bastı mühürü

ultra2 yi cellular olarak nasıl kullanacaksınız ?

• onrozc kullanıcısına yanıt
    Telefonla yan yana olduğu sürece telefondan sinyal alıyor zaten. Ayrı düşüp sinyal aldığındada listenin bddk ya gittiği zamana denk gelmediği sürece kayıtsız mesajı gelmiyor. Ayrıca gelsede diğer ay gelmeyebilir vs derken ben cellular watch 5 senedir kullanıyorum. Daha kapandığını bilmem

• onrozc kullanıcısına yanıt
    Özgür AYDINyoutube
    Apple Watch Ultra imei kayıt yapmadan sınırsız kullanım. Boşuna pasaport kaydı yapmayın.
    https://www.youtube.com/watch?si=wsoZ-Dx-EIC4m4dM&v=5rwUtb2Pzr4&feature=youtu.be

Bu videoyuda izleyebilirsiniz

e-sım kullanmayacaksın o zaman

• Kullanıyorum ama telefon ulaşamayacağım bir yerdeyse

bu arada zoll formu doldurmanın en kolay yanı chatgpt fatura ve formu ekliyorsunuz otomatikman doldurulacak yerleri belirtiyor

• Tek tek adres yazmak ve almanca yazıyla toplam tutarı yazmak zordu. Çıktı alabileceğim bi laptop olsa yanımda çok kolay olucaktı😅

aynı formda birden fazla ürün yazılabiliniyordu siz her ürün için ayrı ayrı form mu doldurdunuz?

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.