Şimdi Ara

İPHONE 15 PRO MAX Türkiye fiyatı bugün belli oluyor! İşte tahmini fiyat listesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
4.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    15-20 bine telefon aşlabiliyrsan buda demek oluyorki asgari ücretin üstünde kazanıyorsun. Bu devirde kim gidip öyle 15-20 bine telefon alabiliyor

• Bundan sonra TR'de Apple cep yakar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Red_devil33 kullanıcısına yanıt
    Bekarsan alırsın ama evliysen eşin de asgari bile alsa zor en fazla a34 s20 fe falan alabilirler herhalde o da cok zorlayınca

Yasam maliyetleri cok artti dikkatli olmak lazım

• volga tuygun V kullanıcısına yanıt
    dolar enflasyonunu da hesaba katmak lazim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

Ben de senin gibi düşünüyordum zamanında, bilgisayarda dahil apple eko sistemine geçtim, gerçekten hakkını veriyormuş. Android ve windows kullanınca yadırgıyorum şu an.

• Yurtdışına gidip alıp gelsek 20 bin kaydettirsek bile daha karlı ama işte satarken de saçma oluyor öyle ki adamakıllı satılmıyor. Çok fazla vergi alınıyor ya. Resmen almayın diyorlar, yeter ya %50 olsun haydi koy vergiyi de 1x12x50x20 olmaz, olamaz, olmamalı.

• Adam markette çalışıyormuş neyineymiş apple. Yahu dedim çocuğun tek zevki o dur belki. Ne yapsın yani öyle ot gibi yaşasın mı dedim. İster kontörü yok ister neti, millete ne kim ne kullanıyor diye yahu bende anlamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stones -- 3 Eylül 2023; 1:50:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 senedir çalışan mühendisim, eşim de hemen hemen öyle. eskiden bu telefonların üst serilerini, 3-5 senede bir pil bitince gidip Teknosa, Vatan vb rahatça yenilerdim veya şirketim verirdi.

Şirketle Samsung A serisine küçülttü, ben de en son üstüne para verip 13 128gb alabildim, gidişat Xiaomi gibi görünüyor. Çinli casus, alçak, hain, çingenlere para kazandırmaya devam.

Yaşa varol memleketim.

• Özel sektör 3 defa kovduktan sonra 15 yıldır kamuda görev yapıyorum.
    Devletimiz saolsun ilk çıkan 3G modelinden bu yana beni hiç Iphone’ suz bırakmadı.
    Nasipse 15PM 1TB Çılgın Kırmızı’ yı AppleStore 5th. Avenue NY’ den alırım…

• ApexiRubber kullanıcısına yanıt
    Usta her şey parasına göre yav simdi Amerika'da yaşasak ayda 30 dolara taksitle apple alınsa sorun yok ama Türkiye'de bütçeler kısıtlı

Ben şahsen apple alacak durumda değilim sadece tabletini aldim ipad 8 ondan da memnun kaldigimi soyleyemem android tablet alsam daha iyi olurdu film dizi atmak icin vs

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Zevk meselesi. Mesela ben bir cihazı en az 7 sene kullanan biri olarak, 8 senede bir, son çıkan model iphone alırım. Uzun kullanım ömrü, apple ekosistemine tabi bir sürü cihazımın olması ve ios marketinin kalitesi nedeni ile tercihim oluyor.

• 100k telefona görürüz herhalde yakındır.

• Nokia ve onun işletim sistemi Symbian’ı özledim. Finli şirketi resmen bilerek batırdılar. Piyasada sadece ios-android kalsın diye yok ettiler.

• KaptanMemo1234 K kullanıcısına yanıt
    İPHONE 15 PRO MAX Türkiye fiyatı bugün belli oluyor! İşte tahmini fiyat listesi

16 yıl oldu, hala daş gibi…

• 12 minimi 14 plus ile değiştirmeyi planlıyordum, sanırım direkt 15 alıp geçeceğim. Umarım pil ömrü mini gibi olmaz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.