Şimdi Ara

iPhone 15'in USB-C bağlantısı sızdırıldı: Pro modellerde kısıtlama! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
4.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Boş yapma. Kimseyi aşağıladığım yok. Ev ortamında değilsen USB 3.0’ı gerektirecek ne gibi bir durum olabilir? Müşteri sana 30 GB bluray film verip al bunu at demiyor. Kimse dışarıda bu tarz işlerle uğraşmaz. Birkaç yüz megabayt dosyalar için de USB 2.0 yeter zaten. Ki iPhone’dan bahsediyoruz. Herkes yanında bilgisayar taşımıyor. Öyle bir durumda USB 3.0 olsa ne olur? iTunes kurulu değil. Telefonu öyle Android gibi direk sürükle at mantığıyla çalışmıyor. Kalkıp adama iTunes kuralım mı diyeceksin? iPhone kullananlar için ev ortamı haricinde bu senaryolar tamamen geçersizdir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu ergen androidciler basmış gene telefonu pubg dışında kullanan insanlarda var gençler. Ben yazılımla sosyal medya içeriği üretmekle uğraşıyorum. Her program her yazılım ilk önce ios cihazlar için uyarlanır stabil ve düzgün çalışır nededi android cihazlar gibi senede milyon tane model çıkmıyor çünkü çılsa bile açık kaynak kod olduğu için anında uygulama yada oyun kırılıp telefonlara kaçak olarak yükleniyor. Ayrıca insanlarlar banka uygulamalarından milyonlar havale yada eft yapıyor android cihazım olsa bırakın havaleyi banka uygulaması kurup bilgilerimi girmem bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokia 5800'den bu yana android kullanıyorum. Telefonumda Sayısız banka Uygulaması yüklü. Hiç bir zaman crackli kullanmadım. Bir çok marka android telefon değiştirdim. 1 defa bile banka yönünden güvenlik sorunu yaşamadım. Buna rağmen, geçen sene iPhone 12 denemek için satın aldım. Hayatımı kolaylaştıran bir çok uygulamanın eksikliğini yasadim.

Always on display yoktu, parmak izi okuma yok, wp bilgilerini aktarım yoktu, kendi harita programı düzgün çalışmıyordu, kablo ile veri aktarımı uğraştırıyordu, instagram bile beni tanımadı. Çaba göstermeme rağmen, bu işkenceye ancak 3 gün dayanabildim. 3 gün sonra apple store iade ettim.

Android, olması gerektiğinden daha yavaş gelişiyor. buna itiraz edemem ama, kullandığım özelliklerin elimden alınması, kendimi enayi gibi hissettirmişti.

Apple, type-c ye zorla da olsa geçmek zorunda kaldı. Bunda bile kendi onayladığı kabloların düzgün çalışacağını söyleyerek ayrımcılık yapıyor.

Bence, ios kullanan insanların çoğu diğer işletim sistemine geçmekte yaşayacağını düşündüğü zorluklar sebebiyle kullanmaya devam ettiğini düşünüyorum. Yalnız, haksız sayılmazlar...

Aynı işletim sistemine geçiş yapmak kadar kolay olmuyor. Bilgiler kusursuz olarak diğer telefona taşınmıyor. Teknolojik alandaki alışkanlıkları değiştirmek istenilen bir şey değil. Bu durum, işletim sistemli telefonlardan bu yana pek değişmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• AMC kullanıcısına yanıt

Yılların İphone Kullanıcısıydım en son 12 pro maxta illallah dedirtti bıraktım aldım bir tane xiaomi canavar gibi. girmediği yer yok yapmadığı iş yok. 15 dk full şarj oluyor akşama kadar gidiyor. Sen kafandaki tabunla iphone para yedirmeye devam et doğru yoldasın.

• freezzer kullanıcısına yanıt

İphonun düzgün bir şekilde internet tarayıcıya girdiğini hiç bir zaman görmedim. Google programlarını çeviri vb düzgün çalıştırdığını hiç bir zaman yaşamadım. Hayat facebook, instagramdan ibaret değil. Oyunlarda android iphonu geçti. Artı bir de şarj olayı var androidde şarj süresi sıfırdan 100 e 20 dk da şarj edebiliyor ama iphoneda hala şarj fişi arıyorsun. İphone demek çile demek sadece yazılımı iyi hızlı diye bu kadar çileye katlananlar yaşantısına devam etsin ne diyelim.

• ejdero kullanıcısına yanıt

Yaş kaç

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.