Şimdi Ara

iPhone 15'in USB-C bağlantısı sızdırıldı: Pro modellerde kısıtlama! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
4.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Huan8

Type-C daha iyi özelliklere sahip olabilir. Ancak fiziki şekli itibariyle lightning daha mantıklı. Type-C dişi mi erkek mi belirsiz bir yapıda. Lightningte ürün dişi, fiş erkek. Bitti.
    Aynen Type C Türk aile yapısını bozuyo falan.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Android olduğu sürede para vermem satarken sat bakıyım kaç para edecek veya eskiyi getir kampanyasından bak bakalım ben iphone ufak değere üst versiona rahat bir şekilde geçebiliyorum ekstra yazılım derdim yok telefonum sürekli güncel.

3 ay önce 22.000e aldım şuan 30000 lira.

• Xtrud kullanıcısına yanıt

O önemli değil git değişme kampanyasına gör bak apple götürsen hiç para vermez ben benim teli götüreyim hepsi havada alır 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Lan ne alakası var onla. İçlerine bir şey girince çıkartması en kolay olan Lightning. Öbüründe içerideki parça kırılacak mı takıldı takılmadı dert. Türk aile yapısıymış, bana ne lan millete uçkurundan.

• quote:

Orijinalden alıntı: AMC

O önemli değil git değişme kampanyasına gör bak apple götürsen hiç para vermez ben benim teli götüreyim hepsi havada alır 

Satarken sat bakayım kaç para edecek diyen sen değilmiydin önemli değil mi oldu hemen 😅 Satar alırım neden bu kadar dert oldu??

• Yav kardeşim git konuna

• AHAHAHAHAHAHAHAHA, Adamlar bildiğin dalga geçiyor, olm şunu bari her modele tam verin ne kaybedersiniz, Allah aşkına ne kaybedersiniz hepsine yüksek hızda verseniz. Tüm modelleriniz dünya çapında da ucuz ve orta seviye modeller değilken bu zamanda 2.0 hız nedir. 2019 da çıkan orta seviye telefonlardaki usb-c hızı bu. Bakın bunu Apple'nin başındaki elemana sorun size cevap veremez, neden eşit hızlar vermiyorsunuz diye sorun, adam gibi açıklayamaz bunu. Geçen başka bir konuda da yazdım, Dünyada Apple kadar kepçeyle alıp kaşıkla veren bir başka teknoloji markası daha yok.

• Bune ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 trilyon dolar degeri olan firmanin düsündügü itnelige cakalliga bakin yav sen onu usb 2.0 yapsan ne olur usb 3.0 yapsan ne kaybedersin esas burdaki elestirilmesi gereken olay ipohone 15 e ciktigi zaman 100 bin tl yi verip bunu alan zeki arkadaslarimiz olacaktir ,gercekten 100 bin tl yi bu tel hak ediyor mu ?

• Kreuger kullanıcısına yanıt
    O parayı kesinlikle haketmiyor ama alan kişinin bunu takacağını pek sanmıyorum, normal bir kullanıcı için kabloyla veri aktarımı çok azaldı. Artık millet değer kaybetmiyor diye alıyor bu bile yatırım aracı oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezgin_01 -- 9 Ağustos 2023; 15:9:11 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Pro modellerde kısıtlama olmuyor. Plus modellerde kısıtlama oluyor. Şu başlığı düzeltin Allah aşkına, böyle basit hatalar yapılmamalı şu forumda ya.

belkide en güzel yorum koptum gülmekden :D:DSAA:SDA:sd

• archtranquillity A kullanıcısına yanıt
    Boşverin hocam, uğraşmaya değmez. Zamanında 3600 liraya m51 almıştım; birkaç ay öncesine kadar samsung ek destekle beraber değişim kampanyasında 8500 lira sayıyordu m51 için.

• Ulan sahte çevreci yarım kereviz. Ne edip edip diğer şarj ürünlerinden hiçbir farkı olanmayan cihazları hayvan gibi fiyatlara satmak için yine kurdun düzeneği. Seni sorgusuz sualsiz takip eden bu kitleye müstahak bunlar.

Ama yazın şuraya ileride aynı modelin misal 15 plus'ın üç modelini çıkartacaklar. Bunların tek farkı da birinde sallıyorum 10 diğerinde 20 sonuncusunda da 30megapiksel kamera olacak. Her birinden eşek yüküyle para isteyecek ve bunu bütün modellerine uygulayacak.

Yetmeyecek telefon için kullandığınız uygulamaların değişik versiyonlarını paralı satacak size.

Apple'a para yedirmeyi sevenler de yorumlar da boy göstermiş gene. Tabi siz gidin bir tane tv stantına apple yapmış diye 1000 dolar verin. Opss yanlış dedim kusura bakmayın. 999 dolar.

Telefon yazılımsal olarak iyi evet kabul ediyor herkes ama sırf bir iki özelliği iyi diye bütün parayı apple'a yatıracak halimiz yok. Altı üstü bir şarj yaf. En ufak şeyden bile sizi sömürmeye çalışan bir firma. Kimse size en iyisini almayın demiyor ama kötü olan kısımlarını da söyleyin. Hakkınızı arayın. Diğer şarjlardan farklı olarak içinde ekstra bir şey yok apple şarjlarının. Bildiğin fahiş fiyatlara satıyor size altı üstü şarj edecek telefonunuzu. Allah akıl fikir versin herkese ne diyeyim.

• Apple iyice abartti isi şuan dunya uzerinde hic bi amiral telefonda usb 2.0 bulunmuyo apple gene yapti yapacagini

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Bomboş konuşmuşsun, ayrıca kullandığın üsttenci dil de çok gereksiz. Bir tek sen mi biliyorsun kablosuz router ile hdd kullanmayı? Yaklaşık 10 yıldır Nas server kullanıyorum. Buradaki pek çok insan yıllardır kullanıyordur emin ol. Yani kablosuz bağlantıyı sen keşfetmedin de kablo aşağılamak nedir? İnsan her zaman kendi ev ortamında, kendi kurulumunda mı çalışıyor? Dosya transferi bu, nerede lazım olacağını nereden bilebilirsin? Dışarıda, tatilde, ziyarette, müşteride, internet veya network olmayan ortamlarda... daha bir sürü senaryo var.
    Senin mantığınla gidersek ben evde hiçbir zaman kablolu şarj da yapmıyorum. Buradan kablo ile şarj yapanları işbilmezliklerinden dolayı eleştirmem mi gerekiyor? O zaman şarj kablosu da 2023 yılında (yıl ne alakaysa) kimseye lazım değil diyelim. O usb-c portu da tamamen iptal olsun.

• Apple demek kısıtlama demek, her bir özellik için para sızdırma demek, bütün bunları ödesen bile yine de sınırlamalara boyun eğmek demek.
    Yurtdışından bir gazla aldığım 13 pro bir senesini doldurdu, 3 yılını doldurunca numara kısıtlaması ortadan kalkacak ve elden çıkaracağım. Bir daha Apple ve iOS denen sistemin semtinden geçmem.

Burada ve başka mecralarda Apple şöyle güzel, iOs böyle kaymak diyenlere asla itibar etmeyin arkadaşlar. Benim için tam bir pişmanlık. Para ile rezil olma durumu. İyi bir Android cihaz gibisi yok. Apple'a her konuda nal toplatan Huawei'ye boşuna savaş açılmadı.

• alaz1903 kullanıcısına yanıt

Anlamıyorlar hocam boşuna nefesinizi tüketmeyin ben de 1 sene zor sabrettim 13 Pro'ya sattım sonra. Hatta ben size extra olarak tavsiye vereyim ne yapın edin o cihazı elden çıkarıp S23 veya S23 Ultra'ya geçiş yapın 2 sene falan beklemeyin inanın bana imkanınız varsa fazla para bile ödeyebilirsiniz akıl ve ruh sağlığınız yerinde kalır en azından pişman olmazsınız akıl sağlığınız değil paranız gitsin

• alaz1903 kullanıcısına yanıt

Aynısını bir yakınım yaşadı. Çevresindeki herkeste iphone var. Herşey yapabiliyorsun herşey var diyerek gazı verdiler. Ne varki herkes kullanıyor dedi bir Dubai seyahatinde gitti 13 pro aldı (geçen sene) Ben anlamam alınca bana bişey sorma dedim.

Sonuç olarak çevresindeki o grubun hiçbir halttan anlamadığı ortaya çıktı. En basit işlerde bile saç baş yoldurdu buna. İŞ gene benim başıma kaldı google'dan tırmaladık durduk. Diğer grup da alo demek ve sosyal medya dışında bişey kullanmıyor o ortaya çıktı (onların da çoğu özelliğini kullanmıyorlar çünkü bilmiyorlar)

En basiti cihazda "hotspot" yok agalar. Nasıl olmaz lan diyorsunuz ama yok. Neymiş Dubai bilmemne versiyonunda yokmuş. Ya bir firma neden koymaz hotspot inanılır gibi değil. İşyerindekilere sorduk (çok biliyorlar ya) Aa bunda yok eheeh dediler geçtiler. Ülkedeki elma satıcısına sorduk onlar da "bunlarda yok evet" dedi. Şaka gibi.

Ayfon abi yeaa. Hee aw ayfon..

• 7 yıldır Amerika'da New York'ta yaşayıp bir kez olsun Apple Store ve Starbucks'a girmemiş biriyim. Dünya sizin düşümdüğünüzden çok daha farklı. Kendinizi avutmaya devam edin dostlar iphone falan, uyumaya devam ;)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.