Ufak hesaplar. Apple alacam Pro almazsam USB 2.0 hızında olacak. Peh peh. |
iPhone 15'in USB-C bağlantısı sızdırıldı: Pro modellerde kısıtlama! (2. sayfa)
-
-
zaten Apple kullanıcıları şu ana kadar Pro alsalar bile USB 2.0 hızı alıyolardı. AB zorlaması olmasaydı iphone 15'te de tüm modeller gene USB 2.0 hızıyla gelecekti.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung s23 aldık. Çok memnunuz taş gibi telefon. İphonedan geçtik. Bu kadar apple bağımlısı olmayın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Android olduğu sürede para vermem satarken sat bakıyım kaç para edecek veya eskiyi getir kampanyasından bak bakalım ben iphone ufak değere üst versiona rahat bir şekilde geçebiliyorum ekstra yazılım derdim yok telefonum sürekli güncel.
-
Neden satıcam? Alırsın maksimum 4-5 sene kullanır başka alırsın. Telefon bir araçtır ama yatırım aracı değil kullan geç kafa yorma bu kadar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Type-C daha iyi özelliklere sahip olabilir. Ancak fiziki şekli itibariyle lightning daha mantıklı. Type-C dişi mi erkek mi belirsiz bir yapıda. Lightningte ürün dişi, fiş erkek. Bitti.
-
gözünü toprak doyursun apple, dünyayı soydun yeter
-
Çok saçma bir hareket olur. 4K video çeken cihaz USB 2.0 hızında dosya atacak. Fakat daha saçma olan ne biliyor musunuz? Hala dosyaları kabloyla atmaya çalışmak. Ben gerçekten forumdakileri anlamıyorum. Kablosuz transfer denen bir şey var. Gerçekten telefonu bilgisayara kabloyla bağlayıp veri mi atıyorsunuz? Yıl olmuş 2023 şaka mısınız arkadaş? Kabloyla cihaz bağlama dönemi bitti. Her şeyin kablosuza evrildiği bir dönemde kabloyla veri atmaya çalışmak neyin kafası anlamıyorum. HUB üzerinden iki adet HDD bağlı. Mesela birine modem/router üzerinden torrent dosyası indirip daha sonra dosyayı diğerine atmak istediğimde kablosuz üzerinden atıyorum. Bilgisayara bağlı bile değiller. iPhone ve Android cihazlarım arasında kablosuz dosya transferi yapabiliyorum. Aynı şekilde bilgisayarıma erişip tüm transfer işlemlerimi yapabiliyorum. Kablo ne yahu? 10 yıl öncesinin teknolojisiyle hala iş yapmaya çalışmak da ne bileyim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
USB 2.0 li... USB 3.0 olsa dosya kopylama hizlarindan anlarsin ...
-
kasımda aldığım samsung telefonu aldığımdan çok daha yüksek bir fiyata sattım. bu ekonomide neyin değeri düşüyor allah aşkına? gelen zam telefondan çok vergiye geliyor övünüp duruyorsunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Görünen köy kılavız istemez para benim değil mi istersem 2 tane iphone alırım istersem 5 tane androidi sevmiyoruz gelip burda android güzellemesi boşuna yapmayın.
-
güzelleme yapan olmadı. 60 hz 2.0 cihazlara 50 bin lira vermeye devam edebilirsiniz dilediğiniz gibi
Aynen güncelleme bekleyerek ömrünü geçir ha bide değer kaybını hesap ederek :)
-
neyse ki güncelleme almayı bıraktığında kullanılamaz hale gelmiyor telefon. satmak için değil kullanmak için alıyorum telefonu, değerini niye düşüneyim?
aynen pc de xp kullan derim.
-
Ürün Geliştirme -Efendim usb 3.0 bize maliyeti 1.2 dolar 2.0 ise 1 dolar hangisi olsun ?
Ceo - 2.0 takın bizim müşteri kitlemiz anlamaz :D
-
8 bine aldigim oneplus 9 da usb 3.2 var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ekranları hepsinde 120hz olsun artık ve sanırsam yüzen ada da hepsinde olacak. Üstüne tip c 2.0 bile olsa başlangıç için iyi. Apple biliyorsunuz gıdım gıdım ilerliyor. Düz iphone 15 alınır bence. Yine de tanıtılmasını tüm detaylarının resmiyete kavuşmasını beklemek gerek.
-
Şarj dışında kablo kullanan mı kaldı? Otomatik icloud yedekleniyor zaten istediğim zaman windows veya macbooklardan 4k bitrate videolarıma çat diye ulaşabiliyorum. En kötü airdrop ile macOs bilgisayarıma atabiliyorum hızlıca :D
-
Aynen aynen eminim hızlıcadır şak diyedir :)) Apple da aptal en üst modeline hızlısını koyuyor.quote:
Orijinalden alıntı: Kurutulmus DomatesŞarj dışında kablo kullanan mı kaldı? Otomatik icloud yedekleniyor zaten istediğim zaman windows veya macbooklardan 4k bitrate videolarıma çat diye ulaşabiliyorum. En kötü airdrop ile macOs bilgisayarıma atabiliyorum hızlıca :D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X