Şimdi Ara

iPhone 15, iPhone tarihinde en hızlı eskitilen model oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
2
Favori
6.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Apple'dan tablet veya laptop alırım ama telefon almam kolay kolay, gereksiz biçimde çok pahalı (Fakir değilim elalem iphone 11 alırken aynı paraya s10 plus aldım düşün artık bendeki hedonistliği)

Bana sunacağın yapay zekayı arada orta şeker telefon alıp çözerim ve daha da uzun süre kullanırım.

4s 5 5s 6 6s dönemindeki Apple ile şimdiki arasında fark var. Eskiden bir cihaz alırdık onun verdiği keyif 7 kasa bmw veya m5 kullanmaya benzerdi, şimdi sadece a180 almaya benziyor ve daha pahalı.

• manesnuc kullanıcısına yanıt

hocam üstte bir başka arkadaşa da durumu açıkladım anlaşılan siz de yanlış anlamışsınız. iğneleme vardı o yorumda. apple fanboylarının genel tavrını gösterme ve artık bunun bi işe yaramayacağını anlatma niyetinde idim. beğenenler arasında gerçekten apple fanboy olup yanlış anlayarak beğenenler olabilir ama asıl amacımı anlayarak beğenenlerin çoğunlukta olduğunu düşünüyorum

• emrekaradag kullanıcısına yanıt
    O kadar gerçekçi bir yorum yapmışsınız ki yani sanki aralarında örgüt kurmuşlar ve sizin yorumun aynısını her yere atıyor gibiler 🥲

Açıklamanızı da görmedim, keşke 2 gb artık yetmiyor kaç yıl oldu 4 gb koysalar 5 yıl daha yeter yazsaydım cevap olarak :)

Bende beğeniyorum o zaman yorumunuzu, maksat namınız yürüsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 18 Ağustos 2024; 17:53:50 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Samsung'un telefonlarını severim ama model çokluğu yüzünden "telefon ishali" diye benzetme yapılmıştı zamanında ve appleda aynı yolda ilerliyor

• Bu temel modeller genelde Amerika'da hat taahhüt işlemlerinde ücretsiz alabileceğiniz baz modeller. Zaten Pro serileri alırken aradaki fark örneğin 600 doları 2 yada 3 yıla bölüyorlar. Birde baz modelleri şirket çalışanlarıma için alıyoruz gibi bir durum söz konusu

• Bu yapay zeka özellikleri abartıldığı kadar bir etki yapmayacak bence. Hele bir çıksın, insanlar kısa sürede sıkılacaklardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakk0131 -- 18 Ağustos 2024; 19:30:20 >

Apple evet 4 yıl önceye kadar farklıydı ama artık değil.. Bi stabile deyip sallıyorsunuz. 23 Ultra kullanıyorum. 18 aydır Ne takılma var ne de donma. Ekran ayarını da orta kalite tutuyorum. Biliyorum 3 yıl daha da sıkıntı yaşamayacak. Snapdragon işlemci çünkü. Ultra seriyi exynos çıkarana kadar da almaya devam edeceğim. Umarım o hatayı yapmaz. Apple da Apple. Arkadaş Amerika'dayım 23 Ultra alırken Pro max seri ile aynı fiyattı. 15 pro max nişanlıma aldım, sorunlar yaşıyor. Bazı USA işlemeleri için kendime de 15 pm aldım. WhatsApp aramalarını bile düzeltemedi 6 aydır. 16 pm geldiği andan itibaren ikisini de değiştireceğim. S23 ultra da hala sıfır sıkıntı. Zevk için 25 ultra da alacağım. Şimdi kimse demesin niye o kadar çok telefon diye. Burada her hat başına farklı uygulamalar açıp kiraya verebilmek mümkün. 3 aylık dordash hesabı kiralasam telefon parasını çıkartıyorum. Yanlış anlamayın Haftalık en az 150 dolarlık bir gelir demek bu. Artı Uber hesabı 200-250$ Lyft hesabı 200-250$ Grubhub hesabı 150$. Hesap ortada. Bir telefon ve hat ile Haftalık kazanç 750 dolar neredeyse. Konu dışına çıktım kusura bakmayın ama böyle. He samsung Snapdragon serisini değiştirirse son Snapdragon işlemcili modelden 3 tane alıp kenara koyacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bari SE artık Mini modellerin yerine geçsin. Dev gibi ekranları kullanmaya mecbur bırakmayın bizi. Tek elle kullanmak istiyoruz.

• expressimo kullanıcısına yanıt
    O hissiyat iOS 6 ile yok olup gitti. Güzelim tasarım dilini hiç ettiler.

Yarrrr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr.Perga D kullanıcısına yanıt

rica ediyorum yorumdaki iğnelememi anlayın artık ben apple fanboylarının taklidini yaparak apple eleştirisi yaptım

• Iphone'larda pro olmayan model alınmaz bunu hep söylerim. Düz modeller bildiğin lite versiyon.

Bir de Apple'ın bilerek düşük bellek koyma taktiği direkt planlı eskitme için. İşin IOS'un düşük RAM kullanımı ve stabilitesiyle bitmediğini herkes biliyor.

Yarın öbür gün başka PC/konsol oyunlarını da anlaşma yapıp IOS cihazlara getirmeye kalkarlar bu sefer bahsi geçen uygulamalar 12GB ram ister,

8GB ramli eski cihazlarda yine çalışmaz. IOS'a ver 2GB çalışsın yoksa ama yeni gelecek port oyunlar, yapay zeka özellikleri vs. ne olacak?

O zaman affettim ama az, çok değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ve çoğu insan o kadar alternatif varken 50k verip iPhone 15 alıyor, o fiyata çıkacaksam s24+ ya da oneplus 12r alırım en azından elimde güçlü telefonum olur xd

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam Samsung S23 kullanıyorum. One UI 6.1 kurulduktan sonra yapay zeka özelliklerini 1 saat denedim sonra direk kapattım. Tamamen hikaye. Google'da arama sonuçlarını bile nerdeyse yapay zekanın getirdiğini söylemeye başladılar. Birilerinin 20 yıl önce buzdolabı mı vardı demesi gibi, hikayeymiş AI.

• Ayfon 12’den itibaren telefonların tasarımı neredeyse aynı şu anda iPhone 12 alsam iPhone 15 neredeyse bir farkı bile yok dışarıdan bakan kesinlikle anlayamaz yazılım tasarımları da aynı şekilde hiç fark etmiyor ancak iş rAM’e geldiği zaman batarya kapasitesine geldiğini düşünürsek hiçbir ilerleme yok onda da üstelik son üç senedir baz modellerini bir önceki neslin işlemcisi ile çıkartıyor yani aslında iPhone 14 satarak iPhone 13 satmış oluyor yani uzun yıllar geçiyor telefonlar hiç gelişmiyor her sene neredeyse aynı telefonu önümüze sunuyorlar yıl olmuş 2024 telefonumu günde iki kere şarja koyuyorum android cihazlarda böyle bir şey var mı ben görmedim 5000 amper den aşağı artık çıkmıyor bir de gelmiş yeni yapay zekası sadece iPhone 15 pro ve pro Max‘e verecekmiş benim anladığım şu burada Nokia’yı baz alarak söylüyorum eğer ki böyle devam ederse müşteri ayırmaya odaklanmasını geliştirmeye yönelik değil de sadece para amaçlı yapıyorsa bir gün mutlaka herkes bıkar ve bir gün birisi misal Huawei kendi yazılımıyla daha uygun fiyatabir telefon çıkartırsa sonu Nokia gibi olur benden söylemesi

• sensaura kullanıcısına yanıt
    Sizin cihazda tam özellikler yok bir de cihazı ne amaçla kullandığınızla da alakalı. Sadece Instagram girip Whatsapp’tan mesaj atıyorsanız size yaramaz. O yüzden öyle gelmiştir. Yeni Z serisi ile eklenen özellikler var mesela. Mesleğiniz de uyumlu ise hepsi çok kullanışlı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr.Perga D kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilgi exynos 2400 s24 s24 plusta gayet verimli islemci snapdragon 8 gen 3 le arasında çok fark yok exynoslar 2021 s21 serisinden beri iyi

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Sadece sorun o değil iPhone 12 s?risinden beri 60 hz kullaniyor sacmalik rezillik 120 hz koysa guzelim renkler çöp oldu maalesef iPhone 11 den beri tasarim aynı yalniz

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.