Şimdi Ara

DİP FİYATLARLA TÜM İPHONE 16 SERİSİ.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Vakriye Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
28
Favori
16.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam ben aşırı yoğunum whatsapp tan 50 den fazla sadece samsung v4 sunucu server kaydı için yazıyorlar v3 sunucu cihaz satışı ve bilgi almak için yazanlarıda baz alınca sohbet geçmişinin kalabalıklığını tarif etmek imkansız unutuyorum dönüş yapamıyoruz herkese

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cem300 kullanıcısına yanıt
    ikos ile ilgili youtube de videoları izlemeniz lazım hocam fikir sahibi olmanız için benim anlatımım kısa ve öz şekilde şebeke cihazı şeklinde olacaktır.

• fiyatlar güncellendi

• stok sıkıntısı yaşanacak sevkiyat durdu yaklaşık bir hafta cihaz gelmeyecek

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

Yukseldi mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuanda stoktaki ürünler bitmedi dolayısıyla yükseliş yok ürün bitince stok sıkıntısı yaşanınca fiyat yükseliyor son adetler stokta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 23 Kasım 2024; 17:35:0 >
    Günaydın, ankara içi 16 pro 256 çift fiziki sim elden alabilme ihtimalim var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • salih efe S kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam ankara içi elden alabileceğiniz birine yollayabiliriz

Fiyat ?

• 256 pro çift sim şuanda stokta yok piyasadada yok 1 fiziki 1 e-sim olan model mevcut

• salih efe S kullanıcısına yanıt
    128 olan mevcut düşünürseniz

• Malesef teşekkür ederim

• İphone 15 pro max sure uzatma yapilmiyor mu hala ?

• Psidnsmn6389 kullanıcısına yanıt
    maalesef

• Süre uzatma ile ilgili gün aşırı mesajlar alıyorum dostlar şuanda süre uzatma yöntemi pasif yaptığını iddia edenlere kesinlikle para kaptırmayın had safhada dolandırılma hadiseleri işitip üzülüyorum piyasada aşırı sayıda kendine yazılımcı süsü vermiş dolandırıcılar kol geziyor diplomat vb diye sistematik şekilde dolandırıyorlar milleti kamu spotumuzu geçmiş olalım.. Önden 1000-2000 gibi rakama yaparız diyorlar kişi bu parayı yolluyor sonra meslek dalının uyumsuz olduğu için başarısız olduğunu söyleyip diplomatik yapalım 4-5 bin daha yollayın diye double dolandırılanlar var bizden söylemesi..

• WhatsApp üzerinden çok fazla fuzuli sorulara maruz kalıyoruz..Soru cevap olarak tekrar edelim..

Soru: Elden Teslimat varmı?
    Cevap: Elden Teslimatımız yok.

Soru:Takas varmı?
    Cevap: Sıfır cihaz satışı yapıyoruz kesinlikle takas seçeneğimiz yoktur..

Soru:S24 Ultra server kaydı açıldı mı?
    Cevap: Henüz açılmadı şuanda kapalı..

Soru: Süre uzatma yapıyor musunuz?
    Cevap: Süre uzatma yöntemi kapanmıştır yaptığını iddia eden dolandırıcıdır..

Soru: Kredi kartı ile satış ve taksit varmı?
    Cevap:Yok..

Son olarak WhatsApp üzerinden bize "şu cihazı almak istiyorum" diye lafa başlayıp tonla soru sorup bilgi aldıktan sonra sırra kadem basan dönüş yapmayanları direk engelliyorum hatta daha ileri boyuta götürüp başka satıcılardan alışveriş yapıp sorularına yanıt alamadığı gibi işim gücüm var, elinizin altında google var gibi vb şekilde azar işitip gelenler bizi soru bankası olarak kullanmasınlar..

Her ürümüzün arkasındayız herhangi donanımsal yada kozmetik sorun varsa birebir değişim imkanı sağlıyoruz.. Kullanıcı hatasından yazılım çökmesi,rom değişimi,klona düşme gibi durumlarda dahi çoğu zaman ücretsiz destek sunuyoruz sorumluluk kullanıcıya ait olduğu halde, kargo garantili gönderim ve 7/24 diyalog hattı tabi sesli aramaları WhatsApp üzerinden yapmanız kaydıyla..

• https://www.facebook.com/share/p/ZM5MctXBAMQEPiyA/

• Hocam s.a telefon sim kullanım olarak 4+4 sistemi 2025 te sadece 4 aya düşürülecek diye bir bilgi dolaşıyor konu hakkında bilginiz var mı. Birde elimde REDMİ NOTE 13 PRO (2312CRAD3C) model telefon var yurt dışı. dışarıdan kayıt işlemi yapıyor musunuz yoksa sadece kendi sattığınız cihazlara mı yapıyorsunuz? Teşekkürler

• Karamanenes K kullanıcısına yanıt
    xiaomi modellerine uzaktan erişim ile server kaydı ve yazılım desteği veriyoruz wp üzerinden iletişime geçebilirsiniz yardımcı oluruz..4+4 nonstop devam ediyor asparagas içeriklere itibar etmeyiniz..

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.