Sanırım bu yüzden 14 pro serisine göre daha düşük fiyata tamir ediliyor. (5 bin₺) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iPhone 15 Pro Max aşırı ısınma ve büyük performans kaybı problemi ile karşı karşıya. Peki suçlu kim? (5. sayfa)

-
-
O fanboy tarafsız olamaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elmadaki ısı rık, gizli bir mesaj mış meğer.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Değil dostum lütfen elini vicdanına koy öyle yorum yap. Onun gibi derinlemesine inceleyen bir tane yerli kanal yok.
sorumlu kim mi? Tabiki de samsung ve s serisi. Gelir yine troller moral bozuntularını samsung konularında iphone daha iyi diyerek geçirir.
şikayet etmekten bıktım ben artık ve bıraktım.
-
Yuh!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayatımda ilk defa iphone aldım şuana kadar çok memnunum hiç bir sorun yaşamadım. Telefonu zora sokacak şekilde kullanımım olmadığı için bahsi geçen konuda bir şey diyemem ancak twitter sohbet odalarının nasıl batarya harcadığını ve telefonu ısıttığını bilenler bilir, ne hızlı şarj kaybı ne de ısınma sorunu yaşamadım.
Bazı şeyler çok daha kullanışlı bazı şeyler ise daha kullanışsız ancak stabilite konusunda kesinlikle android ile kıyaslanmaz.
-
Her sene böyle haberler çıkıyor. Yok ekran, yok pil, yok tuş. Ama yoluna devam ediyor adamlar.
Şu an iPhone 20 bile hazır.
Tamamen tasarım hatası oyun oynarken 47-48 dereceler olası fan takmak gerekecek alan alsın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de mi emin misin
dalga teçiyorum ya
s23 konusunda bıktırdılar da.
-
Faruk denen Fanboy / iBoy sozde sadece Instagram da oluyormus diye yeni videosunu izlemistim onceleri .
Sozlu de ifade ediyor ki bircok baska uygulama filan kurdum boyle bir isinma yok ve bu sorunun belli bir kesimde oldugunu kendisinin de onlardan biri oldugunu soylemisti aklimda kalan bunlar . Ama adam bir termal kamera alir inceler ama almiyor lazer odakli nereye odaklandigi kamerada belli de degil !
Bir de madem o kadar cok uygulama yuklemissin popüler uygulamalarinkinde de test ettiklerini zahmet olacak paylassaydin ... Bence yapmamistir yani tam bir fan fanatik ... Hep ovunurdu Apple dan ucretsiz almadigini kendi cebinden odedigini filan ovunurdu ama adam resmen kendini akilsiz yere sokmus ucretli Apple veya beles inceleme cihaz alanlar gibi bizlere sozde inceleme yapiyor...
En ayi ...
-
Teste baktım yorumlarda yazıyor 15 pro max da parlaklık kısık , 14 Pro max da en yüksek seviye de. Yanyana yapması lazım testleri her neyse adından belli bende iPhone kullanıyorum eski hardcore android kullanıcısıyım fanatik olmaya gerek yok. Yazın 14 pro ısındı parlaklık kıstı durdu. Eğer 5-10 derece daha fazla ısınıyorsa yeni 15 pro lar yazık olmuş. İşlemci frekanslarını kısarak çözüm bulurlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X