Xiaomi grafikte de, throttlingle de 2 kat performans farkı atar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iPhone 15 Pro Max aşırı ısınma ve büyük performans kaybı problemi ile karşı karşıya. Peki suçlu kim? (3. sayfa)
-
-
Tamam kanka sen diyorsan öyledir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çözümü basit, frekans düşürmesi yapacaklar, yani cihazı yavaşlatarak çözecekler, yakında gelir güncellemesi.
-
Samsung dökümünü ve Tensor işlemcileri taşlayanları sahneye alalım lütfen. İkiyüzlü müsünüz şimdi anlaşılır.
-
13 PM kullanıyorum. İlk aldığım zaman bir problem yoktu. Sonrasında Youtube PiP özelliğinde ısınmalar başladı. Youtube aylar sonra yayınladığı bir güncellemede bu sorunun önüne geçti. Instagram'da da keza aynı sorunu yaşamıştım. Aynı şeyler 14 Pro Max için de geçerli.
İşlemci ısınıyordur, throttle oluyordur, olabilir de. Adam gibi üretememişlerdir, Apple yanlış tercih yapmıştır
DA;
İnceleme yapılan programlar, uygulamalar, oyunlar;
1) Kendi içinde,
2) iOS 17'de sorunsuz çalışması için,
%100 yani tamamen optimize edilmiş mi?
Bunca haberde buna değinen, bunu sorgulayan editör yok!
Çok ilginç...
Yani o programların tamamı %100 optimize edilmiş ve iOS 17'de Apple tarafından tamamen optimize edilmiş şekliyle çalışıyor da bu işlemci bu kadar ısınıyorsa Apple mühendislerinin, TMSC'nin yaptığı işlemcinin, buna onay veren Apple yöneticilerinin de içine edeyim. Bu haliyle 5 kuruş etmez 15 Pro serisi ki bende 15 PM siparişi verdim. Gelince bakacağız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 25 Eylül 2023; 20:12:8 >
-
apple?
-
optimizasyonla alakalıdır, apple hatalı üretim yapmaz ve riske atmaz bu işleri. Güncellemeyle düzeltilir abartmaya gerek yok.
şimdi bi performans düşüklüğü yapacak güncelleme yayınlarlar. ısınma sorununu giderdik derler. hopp sana bir alt telefon performansına düşmüş amiral gemisi olur...
-
Birkaç yerde asıl sorunun TSMC’nin 3 nm sürecinde yeterli verimliliği sağlayamaması yüzünden olduğu belirtilmişti. Apple’dan ziyade sorun TSMC’de gibi görünüyor. Eğer öyleyse geçmiş olsun iPhone 15 Pro serisi zıçtı demektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 26 Eylül 2023; 10:3:49 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar ilk defa bir iPhone'a yükselmiştim akat iyi ki de acele etmemişim bugün izlediğim oyun performans testlerinde genshin impek de resmen kasmaktan oyun oynanmıyor üzerine bir de dayanıklılık testlerinde bükülmelerde camı tuzbuz oldu Bir de bu sene Apple CEO'su gidecek diye büyük Atılım yapmak için gereksiz riskler alarak resmen iPhone 13 pro Max ve serisinin satışını hızlandıracak. işlemci sorunu büyük bir sorun. Apple ı bu sene çok büyük baş ağrısı bekliyor.
-
Olur öyle vakalar almazsınız olur biter ne yani :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Senden benden mutlu onlar cidden bak neyse s24u çıkınca s23u ya dayanır keyfime bakarım 2 3 sene aklı başında telefon gelmeyecek belli oldu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar,
apple bunların testlerını defalarca yapmadan, yaptırmadan satışa sunmaz.. forumdan alan arkadaşların fikirleri hangi yönde acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 26 Eylül 2023; 11:39:21 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
A15’in gözünü seveyim her yönden muhteşem bir işlemci
biraz araştırdım da iPhone 11'den beri var zaten bu sorun.
-
Sende de var galiba.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X