Şimdi Ara

iPhone 15 Pro'nun iddialı ince çerçevesi, önceki modellerle karşılaştırıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
2.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Demek ülkemizde uğruna sıraya girilecek 2 3 ay stok bulunamayacak cihaz bu

• hasan.sonus kullanıcısına yanıt
    15 pro max i alirim 16 cikinca onu da alirim

Beklemeye gerek yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı tasarım değişişen kalınlık...

• strathmorea kullanıcısına yanıt
    şu geyik de bi bitmedi, teknoloji adım adım ilerler ne yapsın adamlar direkt her şey yapılamıyor işte.

• Electronic2 kullanıcısına yanıt
    Bu bir geyik değil adam gayet haklı. 2033 yılında çıkacak iPhone'un bile prototipi her şeyi hazırdır eminim. Ancak onu bir anda piyasaya sürerlerse bilinçsiz tüketimle savrulan insanları sömürmekten gelen mali değeri kaybederler. Kasa incelecek ekran küçülecek telefon katlanacak vesaire milyon tane gereksiz şey. Mesela siz gerçekten iphone mini modellerinin kullanıcıya uygun fiyatlı telefon satmak için mi yapıldığını sanıyorsunuz? Tamamen çeşitliliği artırmak. Pazar payında üstün olmak. Hiçbir büyük firmanın tüketiciyi düşündüğü falan yok kendi aralarındaki yarışta kaybolmuşlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hasan.sonus kullanıcısına yanıt
    Yurtdışında olsak neyse de, bu ülkede beklemek hiç mantıklı değil. Bugün yarından ucuz malum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Lexco kullanıcısına yanıt

Yurtdışında yaşadığım için benim için mantıklı oluyor hocam. Geçen sene 14 Pro Max 256 GB 1609 Eurodan çıkmıştı Hollandada, bu sene ise 15 Pro Max 256 GB 1479 Eurodan çıktı. Serideki diğer tüm modeller aynı şekilde daha ucuz geçen yıla göre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • corsairms kullanıcısına yanıt

Hollandada yaşıyorum hocam. Bırak fiyat artışını geçen seneden daha ucuza çıktı bu sene 15 serisi. Ekonomisi düzgün olan bi ülkede eldeki yeterliyse beklemek mantıklı oluyor. Türkiyede olsam ben de beklemez bir an önce alabildiğimin en iyisini alır geçerdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.