|
iPhone 16e pil testi yapıldı: İşte batarya kapasitesi ve sonuçlar

-
-
Bataryayı bir kenara bırak. 16e o fiyata asla alınmaz.
-
Modem, iddia edildiği gibi süper verimli diye yorumladım.
iPhone 16: 3561 mAh
iPhone 16e: 3961 mAh
Dh de ısmarlama servis edilen haberleri daha telefon çıkmadan, test edilmeden buraya direkt kopyalayıp yapıştırsın:
İşte apple modemini diğerlerinden ayıran müthiş özellikleri...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .V. -- 27 Şubat 2025; 12:52:59 >
-
Daha komik durum ise testin WIFI ile yapılması. C1 Hücresel Modem, testing 5G de yapılması gerekiyordu.
-
Bu testleri Dh bekleriz sanırım Dh sadece kopyala yapıştır haber anlayışı kolayına geliyor.
-
Özellikleri kırpılmış yurtdışında 22.000 liralık telefonu 48.000 liraya almak akıl tutulmasından başka birşey değil. 50k ya Galaxy S25 gibi amiral gemisi bir telefon varken Apple rüya görüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsw -- 28 Şubat 2025; 22:54:48 >
-
4 senedir iphone 11 kullanıyorum. 2 sene daha kullanırım muhtemelen. bu böyle biline
-
Türkiye satış fiyatı 800 dolar civarı bile olsa alınabilir ancak 1320 dolara asla
-
Yo görmüyor. Teknoloji cahili çok. Her türlü satar sırf logosu elma olduğu için. Ahmaklar da alır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mesele bir telefonu uzun süre kullanmaksa, Galaxy S6 Android cihazımı 4 sene kullandım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sitenin hakkını verin de şöyle güzel bir amiral gemisi cihazları toplayıp ayrıntılı test edin hiç bir zahmete girmeyip böyle haberler yapmak kolay.
-
aldım kullanıyorum, 10 numara akıllı cihaz, siz ahmaklar telefon kullanmaya devam edin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
35 bin civarında olsa almayı düşündüğüm bir modeldi. Bu fiyata alınmaz
35 e kadar düşmez hocam. En fazla düşeceği 40k onun altına zor tabi dolar yüzünden zam gelmezse.
Psikolojik sınırım bu model için maksimum 40 bin TL idi. 40'ın altına düşerse alırım. SE 3 kullanıcısıyım, beni fazlasıyla idare eder özellikle batarya kapasitesi olarak.
En Beğenilen Yanıtlar

Özellikleri kırpılmış yurtdışında 22.000 liralık telefonu 48.000 liraya almak akıl tutulmasından başka birşey değil. 50k ya Galaxy S25 gibi amiral gemisi bir telefon varken Apple rüya görüyor.
|
Bataryayı bir kenara bırak. 16e o fiyata asla alınmaz. |
Yo görmüyor. Teknoloji cahili çok. Her türlü satar sırf logosu elma olduğu için. Ahmaklar da alır. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X