|
iPhone 17 Pro hakkındaki son iddialar, Apple hayranlarını heyecanlandırabilir
-
-
"Apple’ın iPhone 16 serisi, yapay zeka özellikleriyle donatılarak piyasaya sürüldü." Eminmiyiz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ram arttı çözünürlük arttı diye 16 Pro’dan geçmem ana kamera sensörü değişirse ancak öyle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten anca apple hayranlarını heyecanlandırır :D
-
heyecanlanan var mı ?
-
Apple kendini hep stabil ve özellikle kamera konusunda üstün olmaya odaklandırdı (iyi de bir yaklaşım) Buna rağmen kamera cimriliği yapıyor. Koy 3 tane 48mp, öne de 12 mp Sony sensor bak yoluna. Millet zaten pahalılığı düşünmüyor ki. Apple alıyorum hakkediyor diyor. Apple onu bari düzgün yapsın durumuna geldi olay.
-
Tam heyecanlanacak gibi oldum bir gülme geldi 🤣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Neredeyse 20 yıla yakındır apple ürünlerini kullanıyorum.Şuan evimde iphone,ipad,apple tv,apple watch,airpods vs her ürünü var ama artık özellikle iphone kısmında hiç heyecanlandırmıyor.Samsung s25 serisi güzel bir atılım yaparsa s25 ultra ve güzel bir oyuncu laptopu alıp ekosistemi terkedeceğim.İphone 7 plus tan beri her çıkan telefonu aldım ama görünüşe göre bu yıl son oldu galiba.
-
Hepsini aynı anda 48mp yaparsak sonraki modellere özellik kalmaz diye düşünüyorlar muhtemelen, sırayla birer birer yükseltiyorlar. İstese 14, 15 ve 16'da da koyardı,
zira Android tarafında epeydir 5x/48Mp kameralı telefonlar mevcut. İnnovasyonda artık limitlere gelindiği için ellerindeki musluğu açmıyorlar, azar azar geçiştiriyorlar.
-
Bu saatten sonra, o kameralar ve sensörler tamamen ekranın altına gizlenirse ancak heyecan yaratır.
Hocam güya 16 Pro serisinde dynamic island küçülecekti, 17 pro serisinde ise dot tasarıma geçilecekti. Bundan 2 yıl önceki rumours larda öyle diyorlardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 20 Ekim 2024; 21:28:1 >
Açıkçası değişiklik iyidir, yapmanızı tavsiye ederim. Ben yaptım ve hiç de pişman olmadım, keşke daha önce yapsaymışım. S25 çıksın görelim.
-
Apple 5 senedir aynı ön kamera sensörünü kullanıyor, milletin haberi bile yok..
-
Ben bir süre 16 pm ile devam edeceğim. Artık çok fazla bir yenilikte yok. Katlanabilir telefon çıkarana kadar Apple. Yeni bir iPhone almayacağım :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çevremde de alanlar özelliğine pek bakmıyor hocam, şaşırmamak lazım.
Haber editörlerine forumda konu acmak yasaklansin. Nasil bi reklam parasi aldilara troll hesaplar gibi seneye cikacak telefon hakkinda konular acip duruyorlar.
-
apple firması artık kendini geliştiremeyen tekrar eden bir firma haline geldi. Bana kalırsa telefon pazarında şuan en çok gelişen samsung. İlk katlanan telefonu da geliştiren samsung oldu. redmi zaten yazılımda fos huawei de aynı şekilde. İphone tekrar ediyor. Tahminimce samsung da bir yerden sonra kendini tekrar edecek.
-
Yapay zekada geç kaldı. Tim cook da bunu kabul etti zaten. Özellikle son röportajında; " en az 2 yıl geriden geliyoruz ama en iyisi biz olacağız." Dedi. 16 serisi tam bir fiyasko oldu. Yapay zekayı 17de herkese tüm dillerde vermezse geçmiş olsun
17 serisinde air yapacak. Bu kesin ama fiyatı 1200 dolar olacakmış. 17 promax 1100 dolarlık fiyatından bile pahalı.
-
S25U ben de bekliyorum. Güçlü bir cihaz yaparlarsa why not diyorum. 16 serisi tam bir hayalkırıklığı oldu.
Anlaşılan 16 gibi 17'de fiyasko olacak. En iyisi 18i beklemek.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
"Apple’ın iPhone 16 serisi, yapay zeka özellikleriyle donatılarak piyasaya sürüldü." Eminmiyiz?
|
Benzer içerikler
- instagram dondurma
- uygulama indirmeden karekod okutma
- instagram hesabı nasıl çalınır
- instagram takip isteği attıklarım
- final cut pro fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X