Şimdi Ara

iPhone 2.0.2 update %100 çalışıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
6.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş o kadar ayrıntılı anlatmış daha ne linki lazım ki sana??
  • dostum eskidi falan yazmılar bazıları diyor 2.0.1 kulananlar dogrudan update et ve Quickpwn ile işlemi bitir diyor hatta sen "Vallahi uyanda balığa gidelim diyecem ama umarım yanlış anlamazsın ama bu yöntem eskide bile biraz araştır istersen Quickpwn diye bir iki tane başlık var.ama bu kadar uğraşmışsın o yüzden emeğine sağlık." demişşin ben saglam olan bir onaylı baslık verirlermi acaba diye yazdım.
  • http://www.iphonedo.com/202-iphone-2g-3g-ve-ipod-touch-icin-quickpwn-yonergesi-windows

bide bu yontem var bu yolu kullanmayı dusnuyorum ama itunesten direk update ilede olacaksa hiç kasmayacam.
  • Eskidi derken vardi zaten demek istedim.2.0.2'ye bu yontemin disinda gecemezsin zaten.
  • bu uptade değil restore!
  • ok arkadaslar su anda 2.0.2 oldu saolun sadece salam olsun istedim onun yuzunden yazdım.
  • En kolay yoldan gercekten bu sanırım.

Dosyanın inmesini beklemekteyim birasdan uygulayacagım
  • Bu Quikpwn ile 2.02 yaptım ama youtube calışmıyor. nası cözeriz?
  • Sorunsuz şekilde yaptım ancak şaka gibi

Settings kayboldu
  • Arkadaşlar, QuickPWN Beta sürümünde diye avaz avaz bağırıyor Dev-Team... Sorunlar olması çok doğal. Bence Baseband bootloader'ınızı 3.6'ya düşürmeyin. Keza bootneuter işlemi en riskli işlemlerden birisi. Biraz sabırlı olun bu hafta WinPWN çıkıyor, rahat rahat 2.0.2'ye geçersiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dynner

Sorunsuz şekilde yaptım ancak şaka gibi

Settings kayboldu

Settings mi kayboldu ? dostum ne yaptın sen ? istersen teli kapatıp aç. birde bazen kendi kendine simgeler yer değiştiriyor belki diğer sayfaya geçmiş olabilir istersen kontrol et. Eğer yineyoksa işlemleri tekrar baştaqn yapman gerekecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aggressor19

dostum eskidi falan yazmılar bazıları diyor 2.0.1 kulananlar dogrudan update et ve Quickpwn ile işlemi bitir diyor hatta sen "Vallahi uyanda balığa gidelim diyecem ama umarım yanlış anlamazsın ama bu yöntem eskide bile biraz araştır istersen Quickpwn diye bir iki tane başlık var.ama bu kadar uğraşmışsın o yüzden emeğine sağlık." demişşin ben saglam olan bir onaylı baslık verirlermi acaba diye yazdım.

Ben bu yöntemle tam 15 iphone yaptım hepside sorunsuz çalışıyor. Deneyip denememek sana kalmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mbs02

burada anlatim konusunda kisa bir polemik yasanmis ama bana bu winpwn, quickpwn cok karisik gelmisti ama buradaki anlatim gayet yalin olmus. Aslinda cokta basitmis tesekkurler.

1.1.4 iPhone'umla mutluyum

Güle güle kullanın..
  • Arkadaşlar, boot loader'ı orjinalde 4.6 olanlar bootneuter'i yükleyip boot loader'ı 3.9 a düşürmeden unlock yapmayı denesinler. Olumlu olumsuz sonucu foruma yazarsanız sevinirim.
  • Zodyy var ya öpücem alnından seni....
    Bu sabah geçtim 2.0.2 ye...Olay dediğiniz gibi:

kendi indirdiğiniz değil itunes in indirdiği firmware i kullanın.
    ben yaptım ve oldu.
    Jailbreak için de quickpwn dedim bitti...

Sağolsun kardeşlerim...

Akid seni de seviyom...

Barbee seni de...

Haa bu arada ben de youtube sorunu çıkmadı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --Z-- -- 25 Ağustos 2008; 13:18:38 >
  • Bende seni seviyorum
    installer'awww.clubifone.com/repo/'yu ekle orada iQuran pro ve iPray pro var belki ilgini çeker.
  • quote:

Orjinalden alıntı: akid

Bende seni seviyorum
    installer'awww.clubifone.com/repo/'yu ekle orada iQuran pro ve iPray pro var belki ilgini çeker.

Ne diyorsuuunnnnn....

• 2.0.1 kullanıyorum malum imei yüzünden 2.0.2 imei değişmeden geçen varmı yada ne zaman geçeceğiz..
  • @zoddy kardeş, süper bir yöntem, teşekkürler..
  • Arkadaşlar bu yöntemi deniyip 2.0.2 geçtim fakat mail programı çalışmıyo :( nasıl düzeltirim....
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.