Şimdi Ara

iPhone 2.0.2 update %100 çalışıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
6.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bossprefs var cydia'da onu yükle daha sonra programa gir sağ üstte more yazan yere bas.Orada fix user dir permissions var onu yükle sorunun çözülür.
  • dfu ve recovery mod nedir? Biraz cahilimde
  • quote:

Orjinalden alıntı: akid

Bossprefs var cydia'da onu yükle daha sonra programa gir sağ üstte more yazan yere bas.Orada fix user dir permissions var onu yükle sorunun çözülür.

Allah bin razı olsun saolasın oldu saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zoddy
    YOUTUBE AKTİVASYON

Akid rumuzlu arkadaşımızın önermiş olduğu bir yöntem var. Sorulduğu için başlığa eklemeyi uygun gördüm. Kolay gelsin.

Winpwn 2.0.0.4 yüklü ise
    /program files/winpwn/bundles/ klasörüne git ve
    YouTubeActivation.rar dosyasını
    masaüstüne at ve içindekileri çıkart.
    winscp ile telefonuna bağlan ve
    /private/var/root/Library/Lockdown/ klasörü içindeki
    data_ark.plist, device_private_key.pem, device_public_key dosyalarını
    masaüstüne attığın dosyalar ile değiştir.
    Dosyaların izinlerinin böyle olması gerekiyor.
    permissions: 0644
    owner: root
    group: wheel
    Daha sonra aynı klasördeki "pair_records" dosyasını sil ve telefonu
    yeniden başlat.
    Bu işlemleri yaparken iTunes'un açık olmamasına dikkat et.

Bu işlemi yaparken çok dikkat edin. Keza iTunes, iPhone'unuzu görmemeye başlayabilir. Dolayısı ile öncelikle iPhone'daki data_ark.plist vs dosyaların yedeğini alın. Problem olursa en azından geri atarsınız telefona.

Bugün 4-5 kere denedim, Youtube açılsa iTunes gidiyor, iTunes açılınca Youtube yok.

• kardeşim çok sağol 10 dk da 2.0.2 ye geçtim fakat sonra itunes da backup yaparken yazılar çince olu bunu nasıl düzeltebilrim?
  • qick derken adamlar zaten telefona yüklü oln firmware üzerinde işlem yapıyor demek istiyor

yani yanlışlıkla 2.0.2 ye update etmiş olsada olur bu kadarda kasmış olursun akid açıklamak istemiş ama anlayana ne çare..
  • arkadaşlar 2.0.1 kullanıyorum (fake imei) 2.0.2 geçemem dimi.yada hazır firmware varmı?
  • Youtube yok diyen arkadaşlar telefonunu qucikpwn 1.50 ile kırsın 2 dk sürer yeni versiyon youtube sorununu yok etmiş.
  • ya arkadaşlar ben americadan alıcam son model bi iphone ama bun bir sürü modeli mi var birde şey die duydum son modellerde numara içine kayıtlı oluyormuş yani sim kart falan takılmıyor die bilgisi olan var mı ?
  • up
  • Sim kart olayı yalan iki modeli var 8gb ve 16gb ama almak için 2 senelik kontrat yapmak zorundasın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: akid

Sim kart olayı yalan iki modeli var 8gb ve 16gb ama almak için 2 senelik kontrat yapmak zorundasın.

o sourn değil teyzem var ameircada
  • I PHONU 1.1.4 versiyonundan 2.0.2 versiyonuna yuksettim fakat Ayarlarda ki Wi-Fi calışmıyor (No Wi-Fi yazıyor)oraya giremiyorum ne yapmalıyım bana bi akıl verirseniz cok sevinirim internete giremedigim içinde hattımıda acamıyorum yardımcı olursanız cok sevinirim yoksa kafayı yicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gucluguler -- 12 Eylül 2008; 15:04:35 >
  • Kardesle bu bootneuteri kurmasak olmazmı ya ben hıç kurmadım canavar gibi calısıyo sımdılık sorun olurmu sonradan
  • sağolasın harfiyen yaptım ve süper çalışıyor...
  • saolasin kardesim ellerin dert gormesin sayende yeni aldim iphonumu unlock yaptim aynen anlattin gibi...ama bi sorun oldu galiba unlock etmeden once zil seslerine girdimde ses geliyodu simdi zil sesi yok alarm sesi falan yok acaba neden olabilir?
  • Teşekkürler arkadaşım saolasın...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.