Şimdi Ara

iphone 2.2.1 jailbreak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaslar ben Vodafone-telkonet kamyasından iphone aldım. Elimdeki iphone vodafone'a sim kilitli. Ben bu cihazı jailbreak yapmak istiyorum. Telefonu vodafone olarak kullanmaya devam edeceğim o yğzden unlock yapmak isteMIyorum. 2.2.1 jb yapılısını anlatan arkadas sim kilitliler bu işlemi uygulamasın demiş acaba bu unlock için mi geçerli.
    Jailbreak yapıp iphone'umu simkilitli olarak kullanmaya devam edebilir miyim?

• Bildiğim kadarı ile 3g iphone için simlock çıkmadı.Ben 3 gün önce 2g için simlocku iptal ettim.Ancak 3g için beklemeniz lazım bildiğim kadarıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FletneR_ -- 5 Haziran 2009; 18:25:37 >
  • Ben unlock yapmak istemiyorum, sadece jailbreak yapmak istiyorum
  • Bununla ilgili epey bir bilgi var forumumuzda, arama butonunu kullanmanızı salık veririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: altinok

Bununla ilgili epey bir bilgi var forumumuzda, arama butonunu kullanmanızı salık veririm.

Arama yaptım fakat bir sonuca ulaşamadığım için konu açtım.
  • Forumdaki en büyük problem bu arama motorunun iyi çalışmaması, yetkililer bu sorunu bir türlü aşamadılar.
    Neyse,http://forum.donanimhaber.com/m_29905597/tm.htm

Bu linkte ayrıntılı bir anlatım var, hatta içinde youtube videosu da koymuşlar, onu da izlemenizde fayda var eğer anlamazsanız. Her şeye rağmen yine anlamazsanız pm atabilirsiniz.
  • En üstte kırmızıyla yazan yazıyı bir de buraya yapıştıryım
    "Yurtdışından iphone 3G almış olanlar ve Vodafone sim kilitli Iphone 3G kullananlar
    bu rehberi sakın ama sakın kullanmasınlar"

benim de belirttiğim gibi elimdeki iphone vodafone'dan alınma.

Başka öneri??
  • quote:

Orjinalden alıntı: nneverr

En üstte kırmızıyla yazan yazıyı bir de buraya yapıştıryım
    "Yurtdışından iphone 3G almış olanlar ve Vodafone sim kilitli Iphone 3G kullananlar
    bu rehberi sakın ama sakın kullanmasınlar"

benim de belirttiğim gibi elimdeki iphone vodafone'dan alınma.

Başka öneri??

aynen benimkide vodafoneden alınma yukarıdaki yazının manası nedir ki...? elbette pek çok cihaz yurt dışı ve vodafone...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ensar -- 7 Haziran 2009; 14:09:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.