Şimdi Ara

iphone 2/3/4 Factory Unlock Listesi(ALLGSMUNLOCK) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.079
Cevap
5
Favori
84.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yaklaşık 15 gün sonra İTALYA dan factoryunlock iphone 4 alacağım.(kontratsız).
    SORUM ŞU: Türkiye ye geldiğimde aktivasyon işlemini nerede yaptırabilirim ? veya aldığım yerde hemen yapılmasını tavsiye edermisiniz ?
    Ne yapmam sizce daha uygun olur ? Yardımcı olursanız sevinirim.
    teşekkürler
    ismail
  • Benim iphone m de açıldı. İphonedestek nickli arkadaş yardım etti sağolsun. Biraz tuzluydu ama olsun cihazım açıldı ya gerisi çok önemli değil.

Akşam parasını yolladım sabah bağla abi dedi itunese bağladım ve açıldı. O2 İngiltere kilitli idi.

iphone 2/3/4 Factory Unlock Listesi(ALLGSMUNLOCK)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilacci72 -- 2 Nisan 2011; 22:02:29 >
  • slm arkadaşlar bende yurtdışından ıphone 4 aldım( 2. el ) ekranında itunese bağlan çıkıyor. itunes a bağlanıyorum "iphone takılı sim kart destekli görünmüyor"yazıyor gevey aldım belki takınca gider ama tık yok. ALLGSMUNLOCK tan mı yaptırayım ..telefon ingiltereden gelme model nosu MC603B/A yazıyor başka bir bilgim yok..ne yapmam lazım TEŞEKKÜRLER..
  • Bir türlü açık resim koyamıyorum. Buyrun Factory unlock. O2

• arkadaşlar bu siteden fu yaptırıcam haftaya ama benim cihaz jb'li, bir sıkıntı yaratır mı? bir de işlemden önce 4.3.1!e yükseltmek gerekecek herhalde değil mi?
  • arkadaşlar bugün negoa ya sordum , ip4 lerin 4.2 ve 4.3 sürümlerine unlock gelmemiş daha :(

ama çoğu kişi var gibi konuşuyor nasıl oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: meegi

@koc77
    @MwaM
    Hayır bouygues açılmıyor iphone diye belirtmemişler. ama yinede atrix'e sorun yanlışlık olmasın. ben daha önce buna benzer sorduğum bi soruya dayanarak açılmıyor diyorum.
    açılabilen iphone lar operatörleriyle beraber belirtilmiş zaten

e sitesinde böle bişi var

• 4.1-4.2-4.3-4.3.1 bu versıyonbların yazılımsal olarak unlocku yoktur..halen devteamın kırması beklenıyor..donanımsal olarak unlocku var bunun adıda geveysımcard alıcaksınız..telefonunuz avrupa iphone ıse çok buyuk ıhtımalle acılıyor..factory unlock yapılıyor

quote:

Orijinalden alıntı: mlhefe

arkadaşlar bugün negoa ya sordum , ip4 lerin 4.2 ve 4.3 sürümlerine unlock gelmemiş daha :(

• meegi durum nedir 9 gün filan oldu sanırım senin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: utangach

slm arkadaşlar bende yurtdışından ıphone 4 aldım( 2. el ) ekranında itunese bağlan çıkıyor. itunes a bağlanıyorum "iphone takılı sim kart destekli görünmüyor"yazıyor gevey aldım belki takınca gider ama tık yok. ALLGSMUNLOCK tan mı yaptırayım ..telefon ingiltereden gelme model nosu MC603B/A yazıyor başka bir bilgim yok..ne yapmam lazım TEŞEKKÜRLER..

emın degılım ama gevey sanırım amerıka cıhazları acıyor ayrıca sısın cıhazn ıngıltere ıse allgsmunlock dan actırabılırsın benımkıde ıngıltere orange dı actırdım hanı ıldesın sen bılmıyorum ama ıstanbulda fılan san bende ıngıltere hast var denersın ıstersen bu arada opertatorunu ogrenmek ıstersen allgsmunlockj sıtesınde 3 euroya yapıyorlar bu ıslemı kesın sonuc alırsın ama yardımcı olmamaı ıstersen ozelden msn adresını yollıyabılırsın yardımcı olurum cıkar beklemeıyorum sadece yardımcı olcam yanlıs anlasılma olmasın saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: mrkynrsnn

meegi durum nedir 9 gün filan oldu sanırım senin?

ya sahıden meegi ık ıslemı yaptıranlardan bırıydı ama onunkı hala acılmadımı ya hadı be kardesım acın su adamın telefonunuda o kadar emek verdı o kadar kısıye yardım etdı kendınınkı acılmadı hala şansa bak meegi arkadasım dılerımkı en kısa surede acılsın telefonun saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: serif61

quote:

Orijinalden alıntı: mrkynrsnn

meegi durum nedir 9 gün filan oldu sanırım senin?

ya sahıden meegi ık ıslemı yaptıranlardan bırıydı ama onunkı hala acılmadımı ya hadı be kardesım acın su adamın telefonunuda o kadar emek verdı o kadar kısıye yardım etdı kendınınkı acılmadı hala şansa bak meegi arkadasım dılerımkı en kısa surede acılsın telefonun saygılarımla

benimde bugun 5gün bitti halen açılmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MwaM

sitede bouygueside gördüm artık bouygues açıyorlarmı ?

arkadasım bencede artık bouyguesı acıyorlardır cunku onceden sadece bouygues yazıyordu fakat sımdı ıphone bouygues yazıyor..bnım kıde fransadan bu operatorden alınma cunku bende takıp edıyordum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: koc77

quote:

Orijinalden alıntı: MwaM

sitede bouygueside gördüm artık bouygues açıyorlarmı ?

arkadasım bencede artık bouyguesı acıyorlardır cunku onceden sadece bouygues yazıyordu fakat sımdı ıphone bouygues yazıyor..bnım kıde fransadan bu operatorden alınma cunku bende takıp edıyordum .

atrix email attım artık bouyguesi de açıyorrlarmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: haades

4.1-4.2-4.3-4.3.1 bu versıyonbların yazılımsal olarak unlocku yoktur..halen devteamın kırması beklenıyor..donanımsal olarak unlocku var bunun adıda geveysımcard alıcaksınız..telefonunuz avrupa iphone ıse çok buyuk ıhtımalle acılıyor..factory unlock yapılıyor

quote:

arkadaşlar bugün negoa ya sordum , ip4 lerin 4.2 ve 4.3 sürümlerine unlock gelmemiş daha :(

telefon abd den 4.3.1. , peki bu gevey ne oluyor , ve neden negoa bana bundan bahsetmedi

• quote:

quote:

4.1-4.2-4.3-4.3.1 bu versıyonbların yazılımsal olarak unlocku yoktur..halen devteamın kırması beklenıyor..donanımsal olarak unlocku var bunun adıda geveysımcard alıcaksınız..telefonunuz avrupa iphone ıse çok buyuk ıhtımalle acılıyor..factory unlock yapılıyor

quote:

telefon abd den 4.3.1. , peki bu gevey ne oluyor , ve neden negoa bana bundan bahsetmedi

gevey donanımsal unlock oluyor.
    hat takılan yere sim kartınla beraber takıyorsun bu gevey denen zımbırtıyı.
    telefonun sürümü değil basebandı önemlidir.
    çünkü sürümlere değil baseband lara unlock çıkar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Perseus1

quote:

quote:

quote:

gevey donanımsal unlock oluyor.
    hat takılan yere sim kartınla beraber takıyorsun bu gevey denen zımbırtıyı.
    telefonun sürümü değil basebandı önemlidir.
    çünkü sürümlere değil baseband lara unlock çıkar...

çok şaçma bir soru olabilir ama , geveyle simcardı nasıl oraya sığdırıyoz :S :D

• takip
  • arkadaşlar benimki sonuçlandı...
    error vermiş.
    not in database diyor.
    acaba operatör mü farklı?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.