Şimdi Ara

iphone 2/3/4 Factory Unlock Listesi(ALLGSMUNLOCK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.079
Cevap
5
Favori
84.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aşağıdaki linkden Avrupada ki bazı operatörler tarafından kilitli iphone ların FACTORY UNLOCK listesine ve fiyatlarına ulaşabilirsiniz...

http://allgsmunlock.com/services

Cihazınızın hangi ülkeden ve operatörden kilitli olduğunu bilmiyorsanız veya emin değilseniz operator detector'u kullanabilirsiniz.

Yapmanız gerekenler:

-allgsmunlock.com a üye olmanız
    -forumallgsmunlock.com ayrı üyelik gerektirir
    -paypal hesabı oluşturmanız (en kolay ve güvenli ödeme şekli)
    -cihazınızın listedeki kredi tutarını hesabınıza transfer etmeniz...
    -ücretlendirme 1kredi= 1euro, 1.35usd veya 0,86ingiliz sterlini
    -ödemelerinizi forumda belirtilen tutarlar kadar yapmanız gerekmemektedir,istediğiniz kadar kredi transfer edebilirsiniz.
    -ödemelerinizi Atrix Jameson a yapmanızı tavsiye ederim (şuana kadar burda işlem yapan arkadaşlar ve ben ödemeleri AtrixJ ye yaptık). Atrix J iletişim ve paypal bilgilerine allgsmunlock.com resellers bölümden ulaşabilirsiniz.

DİKKAT
    -Paypal hesabına bağlayacağınız kredi kartı visa veya american express olmasına dikkat edin.
    -Paypal ile hesabınıza kredi transfer ederken mesaj kısmına mutlaka kullanıcı adınızı yazın.
    -transfer masrafı %5 e yakındır.
    -10(euro)kredi ve daha az transfer için 1(eur)kredi -- 50 ve 70(eur)kredi için 3(eur)kredi -- 90(eur)kredi için 4(eur)kredi --
    100(eur)kredi için 5(eur)kredi KESİLMEKTEDİR, (bunlar benim denediklerim)

UNLOCK Talimatı (forum.allgsmunlock.com dan alıntıdır)

-iTUNES in en son versiyonunu yükleyin.
    -telefonunuzun resmi iTUNES ile en son versiyona güncellendiğinden emin olun.
    -telefonunuzu iTUNES e bağlayın kabul edilmeyen simcard ile.
    -iTUNES telefonu algılayana kadar bekleyin.
    -şimdi telefon bağlantısını kesin ve 10 saniye sonra tekrar bağlayın.
    -telefon kilidi açıldı.

note: bu ömür boyu unlock çözümüdür... telefonunuz daima kilitsiz olacaktır, telefonunuzu her yeni firmware e güncelledikden sonra bile.

Şayet telefonunuzu iTUNES e bağladığınızda sim kart yok diyorsa, bu durumda telefonunuzun desteklediği sim kartı koymalısınız daha sonra iTUNES e bağlayın, telefon birkez synchronize edildikden sonra bağlantıyı kesin ve desteklenmeyen (kendi kartınız) sim kart koyun ve yukarıdaki prosedürü takip edin.
    (forum.allgsmunlock.com dan alıntıdır)

Konunun 2. sayfasında @Perseus1 in hazırladığı 'üyeliklerin' resimli anlatımını bulabilirsiniz.
    Lütfen İşlem, Sonuç, Soru ve Sorunlarınızı burada paylaşalım.
    Teşekkürler

edit: ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meegi -- 20 Haziran 2011; 19:55:34 >

• Çalışıyorsa kesinlike hemen yapıyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gibson Les Paul

Çalışıyorsa kesinlike hemen yapıyorum ?
    Ben sfr için dün işlem yaptım çalışacağından eminim. 2-7 gün bekleme süresi var açılsın bilgilendiririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meegi

Ben sfr için dün işlem yaptım çalışacağından eminim. 2-7 gün bekleme süresi var açılsın bilgilendiririm.

Alıntıları Göster
    merakla bekliyorum hocam inşallah olur ne kadar ücret ödediniz
    hocam az önce 2-7 gündü bekleme süresi şimdi 2-3 gün olmuş şanslısınız :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gibson Les Paul -- 25 Mart 2011; 14:23:53 >
  • quote:

merakla bekliyorum hocam inşallah olur ne kadar ücret ödediniz
    hocam az önce 2-7 gündü bekleme süresi şimdi 2-3 gün olmuş şanslısınız :D

Alıntıları Göster
    90 eur ödedim. yanlış bakmışın dostum halen 2-7 gün sfr için.
  • quote:

Alıntıları Göster
    pardon hocam diğeri sade sfr mış göremedim açıldığı zaman pm atarsan sevinirim
  • quote:

aynı dertten muzdaripim bende de SFR fransa iphone4 var. Kendimiz yapabiliyormuyuz veya kime yaptıracağız anlatabilirmisin?
  • hocam önce senin cihaz olsun da
  • quote:

pardon hocam diğeri sade sfr mış göremedim açıldığı zaman pm atarsan sevinirim

Alıntıları Göster
    almanya tmobile göremedim o listede ben amerika ve almayayı aradım parası neyse açın şu simlock u diye o almanyaya tmobile topu atıyor diğeri apple a. oof yaa kim açacak bu simlock u
  • quote:

hocam önce senin cihaz olsun da
    @afterlife97 Haklısın tabi dostum, ben problem çıkacağını zannetmiyorum ama beklemenizde fayda var elbetde. en geç perşembeye kadar sonuçlanacak.
  • quote:

@afterlife97 Haklısın tabi dostum, ben problem çıkacağını zannetmiyorum ama beklemenizde fayda var elbetde. en geç perşembeye kadar sonuçlanacak.

Alıntıları Göster
    @zombie39 Almanya Tmobile yapamıyorlar bende sordum. Kontrat bitiminde kendiliğinden fu oluyor, yada operatöre işlem yaptırmak istiyorsan (konrtatdan bitim tarihinden önce açıyorlarmı bilmiyorum) fatura sahibinin bu işlemi yapması gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meegi -- 25 Mart 2011; 15:32:21 >
  • neden bu kadar eminsiniz?
  • quote:

@zombie39 Almanya Tmobile yapamıyorlar bende sordum. Kontrat bitiminde kendiliğinden fu oluyor, yada operatöre işlem yaptırmak istiyorsan (konrtatdan bitim tarihinden önce açıyorlarmı bilmiyorum) fatura sahibinin bu işlemi yapması gerekiyor

dostum bunu almanya iken abim ebay(almanya) almış. Hatta aldıkları elaman 20 km uzakmış onlara arabayla gidip almışlar ama fatura varmı yok mu bilmiyorum. Cihaz pasaporta işli ve imei kayıt edilmiş durumda imei sorguladığımda türkiye için sorunsuz diyor. Bir tek fu kaldı. Nasıl olucak benim işim.
  • quote:

neden bu kadar eminsiniz?
    @afterlife97
    Çünkü bu işi yüksek karla yapanlar var. bu siteyi kullanan ve cihazını açtıran başka bir forumdan arkadaşım var. ayrıca ödemeyide paypal ile yapıyorum yani bi sorun çıkmayacaktır diye düşünüyorum.
  • ben 32liği açtrablrsem süper olur
  • quote:

@mrkynrsnn Yapabilirsin tabi üye olman lazım paypal ile ödemeni tavsiye ederim, yada benim hesabımda fazla kredi var 25kredi farkla (paypal masrafı dahil) ben yapabilirim uğraşmak istemessen.

meegi senle yapalım pmden devam edelim istersen
  • Listede olmayan acilmiyormu? Benim orange İsviçre ama listede bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: zavaferit

Listede olmayan acilmiyormu? Benim orange İsviçre ama listede bulamadım
    @zavaferit
    malesef listede yoksa açılmıyor.
  • quote:

@zavaferit
    malesef listede yoksa açılmıyor.

Tesekkurler ilgin icin, Gevey e kaldık desenize... Paramizla rezil olmak bu olsa gerek
  • quote:

Arkakadasim benimkide sfr fransa nasil actiracagiz? Pm de atmistim size ama
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.