Şimdi Ara

iphone 2/3/4 Factory Unlock Listesi(ALLGSMUNLOCK) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.079
Cevap
5
Favori
84.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki fu olduktan sonra cihaz sfr hatti takmak gerekiyomu aktiflestirnek icin cunku benimkinkapali kutu geldi ve icinden hat cikmadi..
  • @Raaasim sfr hattına gerek olmadığını biliyorum ama henüz bende denemedim. işlem tamamlandıkdan sonra cihazı itunes a bağlamak yetiyormuş.gerekiyorsada buluruz o kolay
    PM lerini kontrol et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meegi -- 25 Mart 2011; 19:42:46 >
  • @Raaasim
    jailbreak yaparak cihazınzı aktifleştreblrsnz
  • quote:

Orijinalden alıntı: meegi
    @Raaasim sfr hattına gerek olmadığını biliyorum ama henüz bende denemedim. işlem tamamlandıkdan sonra cihazı itunes a bağlamak yetiyormuş.gerekiyorsada buluruz o kolay
    PM lerini kontrol et

Tessekurler cevabin icin. Senden haber bekliyorum;) sonuc olarak gereken tek sey imail nosu dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: afterlife97
    @Raaasim
    jailbreak yaparak cihazınzı aktifleştreblrsnz

Benim cihazim jilbrekli aktiflestirmek derken neyi kastettiniz? Biraz acabilirmisin
  • @Raaasim evet sadece imei yeterli
  • quote:

@Raaasim evet sadece imei yeterli

Ozaman benim islemleri biran once baslatalimmi yoksa nei bi bekliurlimmi? Bu arada sennkinin sonuclanmasi icin kac gun var daha?
  • @Raaasim Benim cihaz ayın 31 ine kadar açılacak daha öncede açılabilir. işleme başlamak konusunda bişey diyemem istersen bekle istersen hemen başla sana kalmış. ben şahsen güveniyorum siteye
  • quote:

@Raaasim Benim cihaz ayın 31 ine kadar açılacak daha öncede açılabilir. işleme başlamak konusunda bişey diyemem istersen bekle istersen hemen başla sana kalmış. ben şahsen güveniyorum siteye

Aslinda ben teli aldigim toptancimada dedim oda benden imail numaramai istedi ve ben sana doncem dedi. Fakat acikcasi biraz sallamiyo gevsek biri en iyisi ayin sonuna kadar seni bekliyeyim olmadi senin yardiminla yapariz;) bu arada ben cihazimi aldigimda 4.0.1 di ve unlock etttirmis kullaniyodum sonra yanlislikla guncelledim 4.1 e ve gerisi malum. Sorum su ben aldigimda cihazi toptancim unlock etmisti ve su an dada hat kisminda vodaphone 8.0 yaziyo. Sfr oldugunu model kodunun fb ile bitisinden anlayabilirmiyiz? Bana toptancim model kodumu istetip sordurmus ve sfr oldugunu soyledi
  • @Raaasim tamam bekle ozaman ay sonu hallederiz, eğer operatöründen emin değilsen operator detector var onu kullanırız fazladan bi 3 euroya mal olur sana onunda sorun olcağını sanmıyorum. bu işlemden sonrada inş tekrar versiyon problemin olmıyacak
  • quote:

@Raaasim tamam bekle ozaman ay sonu hallederiz, eğer operatöründen emin değilsen operator detector var onu kullanırız fazladan bi 3 euroya mal olur sana onunda sorun olcağını sanmıyorum. bu işlemden sonrada inş tekrar versiyon problemin olmıyacak

Tessekur ederim arkadasim. Yalniz bu operator dedektorden nasil ogrenebiliriz? Su an ogrenebilirmiyiz ben parasini sana havale ederim. Bari icim rahatlar net bi yolda baslatirim islemleri
  • @Raaasim öğrenirizde şu an hessabımda kredi kalmadı,ayrıca 3 saati buluyor sonuçlanması yani 3 saat sonra netde olmıycam. istersen imei numaranı pm at bana yarın öğlen hallederiz.
  • @meegi olur kardes atarsim simdi bakip. Yalniz bisi sorucam toptancim imail nonu hic kimseye verme dedi bi problem cikmaz dimi o motordan aratiken? Tam yapalim derken komple bozmiyalim:)
  • @Raaasim ben ul işlemine başlamadan önce iki tane cihazımın hangi operatörden kilitli olduğunu bildiğim halde sorgulattım ve 3 saat sonra sonucu aldım zaten fu yapacağın zamanda imei vermek zorundasın siteye. onun haricinde bana söylemek istemeyebilirsin onada diyeceğim bişey yok sana kalmış istersen kendi hesabını al ordan kontrol ettirirsin.
  • @meegi yok kardes sana guveniyorum da siteler guvenilirmidiye sordum senden sorun cikmadiysa no problem;) pm attim zaten gelmidi?
  • @meegi hocam operator detectoru bu siteden mi denedinz olduysa unlockta olur o zaman
  • @afterlife97
    Evet dostum bu sitede denedim gayet güzel bi uygulama. bugün cevremde bi kaç kişiden daha öğrendim bu siteden fu yaptıklarını ama onlarda şuan beklemedeler 2 gün felan olmuş. şahsi fikrim gayet güvenli bi sorun çıkmayacaktır.

Evet sadece imei no yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meegi -- 25 Mart 2011; 22:17:09 >
  • sadece imei no. Mu istedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: afterlife97
    sadece imei no. Mu istedi

Evet sadece imei nosu yetiyor....
    bende yaptiricam :)
  • Arkadaşlar umarım sonuçları bizimle burada paylaşırsınız.

Bu konuyu okuyan herkes eminim benim gibi şüpheyle yaklaşıyordur :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.