Şimdi Ara

iphone 2/3/4 Factory Unlock Listesi(ALLGSMUNLOCK) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.079
Cevap
5
Favori
84.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    onun yerine telefon almak daha mantıklı sanırım:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yelken77

Yaypel denilen şirket iPhone4 Att USA den alınmış cihazları full unlock yapıyorda Allgsmunlock neden yapamıyor, fiyat karşılaştırması bakımından da iyi olurdu.

deneyip actıran olmadıgı sürece ben inanmam att yi actıklarına.
  • 499 Usd kimse açtırmaz :)

Allgsmunlock ile görüşülse Att ile ilgili bir çalışmaları varmıdır, arkadaşlardan görüşen oldumu acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yelken77

499 Usd kimse açtırmaz :)

Allgsmunlock ile görüşülse Att ile ilgili bir çalışmaları varmıdır, arkadaşlardan görüşen oldumu acaba.

meegi sormuştu.
    alınan cevap buna kimse cevap veremez:D
  • ilk mesaj düzenlendi, umarım faydalı olur
  • PM ler cevaplandı
  • Fransadan alınmış iphone' un operatörünü sorgulattığınızda
    Bouygues için : BOUYGUES TELECOM
    SFR için : SFR SA
    Orange için : FRANCE TELECOM SA cevabı geliyor

orange için gelen cevap kafanızı karıştırmasın
  • abilerim ablalarım şimdi ben fazla teknolojiden anlamam yardım ederseniz çok makbule geçer

şimdi ben bu temmuz new yorka dil için gidiyorum ordan ip4 32gb alcam kontratsız tabiki , sonra onu pasaporta kaydetçem .

şimdi bu telefon türkiyede açılırmı açılmazsa tek sebebi simklidimi ve tek sorun buysa yazıdaki uygulama yapılırsa gerçekten telefon hiç bir zaman kitlenmezmi , güncellemelerde bile ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: meegi

@serif61 Eyvallah kardesim, Ben teşekkür ederim umarım bu yol UL bekleyen bicok arkadasımızın işine yarar.
    Bu arada bende @Perseus1'e teşekkür ederim...

Bu işlemin tam olrak bize tl olrak masrafı nekadardır arkdaşlar + o2den alınma telefonlar için o2 sayfasından 19€ yapıyorlarmış varmı böyle bişi varsa da ne gibi bilgiler istiyorlar ve nasıl yapıyorlar
    şimdiden herkese tşkler açıklamaları için
  • artık hergün iphone 4 simlock yazmaktan bıktım gogleye belki vardır die gelişme ama yok morel bozuk kapatıyom pc yi:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mlhefe

abilerim ablalarım şimdi ben fazla teknolojiden anlamam yardım ederseniz çok makbule geçer

şimdi ben bu temmuz new yorka dil için gidiyorum ordan ip4 32gb alcam kontratsız tabiki , sonra onu pasaporta kaydetçem .

şimdi bu telefon türkiyede açılırmı açılmazsa tek sebebi simklidimi ve tek sorun buysa yazıdaki uygulama yapılırsa gerçekten telefon hiç bir zaman kitlenmezmi , güncellemelerde bile ??

Amerikadan alacağın cihaz büyük ihtimalle att ye kilitli olur , yazılımsal unlock cıkmadıgı sürece cihazı pasaporta da kaydettirsen cihazı Türkiyede kullanamazsın.
    bulabilirsen ki bulursun simfree cihaz al.. simfree cihazı pasaport kaydından sonra Türkiyede kullanırsın güncelleme yapsan bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meegi -- 29 Mart 2011; 18:43:08 >

• @leonardo21 cihazın hangi ülke ve operatörden kilitliyse allgsmul sitesinde kac kredi ye acıldıgını görebilirsin eğer listede varsa cihazının operatörü. ve 1 kredi = 1 euro + paypal transfer masrafı arkadaşım

operatöre cihazı actırtmak için fatura sahibinin müracat etmesi gerekiyor
  • quote:

@leonardo21 cihazın hangi ülke ve operatörden kilitliyse allgsmul sitesinde kac kredi ye acıldıgını görebilirsin eğer listede varsa cihazının operatörü. ve 1 kredi = 1 euro + paypal transfer masrafı arkadaşım

operatöre cihazı actırtmak için fatura sahibinin müracat etmesi gerekiyor

listeyi bana link olrak eklrmisin kardesim cihaz ingilterden geldi orange den sözleşmeli alınan iphone 4
    version 4.2.1 (8C148)
    model MC603B

KUZENİM ORDA KENDİNE ALMIŞ BANA GETİRİP VERDİ ELİMDE FATURA VS HİÇ BİŞİ YOK CİHAZ VAR SADECE
  • Listeyi gördüm ama benimki hangisi kaç krediye açılıyor anlamdım yardımcı olursanız çok sevinirim saygılar
  • @leonardo21
    ilk mesajı kontrol et arkadasım

ekleme
    iPhone Orange United Kingdom 2 day- 4 days 90.00 Credits
    yani 90euro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meegi -- 29 Mart 2011; 19:24:10 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mlhefe

abilerim ablalarım şimdi ben fazla teknolojiden anlamam yardım ederseniz çok makbule geçer

Amerikadan alacağın cihaz büyük ihtimalle att ye kilitli olur , yazılımsal unlock cıkmadıgı sürece cihazı pasaporta da kaydettirsen cihazı Türkiyede kullanamazsın.
    bulabilirsen ki bulursun simfree cihaz al.. simfree cihazı pasaport kaydından sonra Türkiyede kullanırsın güncelleme yapsan bile

ya benim anlamadığım arkadaşlarımın oluyo deyip okuldan bile örnek vermeleri , zaten o çocukla konuşçam , abd den almış ip4 ü şimdi kullanabiliyor

• salı gununden berı beklıyorum..telefoncum unlock oldu abı dıo..ama akıllı supermen bana telefonu restore edip verdı..yanı suan telefon restore edılmıs aktıvasyon beklıyor modunda..saf saf 1 haftadır telefonu baglıyorum conrgralations yazısını beklıyorum..oyuzdende itunes senkronızasyonu yapamıyor ve telefonun factory olup olmadıgını anlayamıyorum..gorustugum bu ısı yapan bırkac adam dıyorkı abı olurmu restore edılmıs modda olmayacak menu olacka telefonda takıcaksın o olmustur dıyor..tabı sımdı ya orange hat bulmam lazım yada unıversal sımcard tarzında bır card bulmam lazım..aktıvasyon ekrnaını gecebılırsem sanırım telefonum factory unlock oldu dıye dusunuyorum..anlayan bılen bırılerıde fıkır belırtebılırse sevınırım..
  • shsh kaydın varsa 4.2.1e geri dön redsn0wla jb yap aktive olur
  • Dün serif61 arkadasın yardımlarıyla ben de Fransa Orangedan kilitli telefonum için işlem yaptım. 2-4 gün süre var. Gelişme olursa buradan bilgi veririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haades

salı gununden berı beklıyorum..telefoncum unlock oldu abı dıo..ama akıllı supermen bana telefonu restore edip verdı..yanı suan telefon restore edılmıs aktıvasyon beklıyor modunda..saf saf 1 haftadır telefonu baglıyorum conrgralations yazısını beklıyorum..oyuzdende itunes senkronızasyonu yapamıyor ve telefonun factory olup olmadıgını anlayamıyorum..gorustugum bu ısı yapan bırkac adam dıyorkı abı olurmu restore edılmıs modda olmayacak menu olacka telefonda takıcaksın o olmustur dıyor..tabı sımdı ya orange hat bulmam lazım yada unıversal sımcard tarzında bır card bulmam lazım..aktıvasyon ekrnaını gecebılırsem sanırım telefonum factory unlock oldu dıye dusunuyorum..anlayan bılen bırılerıde fıkır belırtebılırse sevınırım..

Bu işlemi yaptıktan sonra telefonun açılması için bir de telefonun kilitli olduğu operatörün sim kartı mı gerekiyor?onu tam olarak anlayamadım. Yoksa bu sizin için geçerli bir sorun mu sadece?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.