Şimdi Ara

iphone 2/3/4 Factory Unlock Listesi(ALLGSMUNLOCK) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.079
Cevap
5
Favori
84.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: haades

fransa orange bugun ıtıbarıyle basarıyla factory unlock olmustur..darısı basınızaaa...yemısım devteamınıde geveyınıde olay budur ya..4.3.1ıde kurdum ..no problem artık..

gozun aydın kardeısm gule gule kullan
  • saol serıfım senınde gozun aydın kurtulduk ..darısı bekleyenlerın basına ınsallahh

iphone 2/3/4 Factory Unlock Listesi(ALLGSMUNLOCK)
  • buarada ben yaypel tavsıye etmıyorum kımseye..dun bana yanlıs bılgıler verdıler..neymıs acılmazmıs actıvasyon ekranını gecmem lazımmıs ve bunuda sadece kendılerı yapabılırmıs ve 50 $ para odemem gerekırmıs..basıt bır unıversal sımcard oyunu ıle actıve edıcekler ve 50 dolar alıcaklar kartın degerı 10tl zaten..oyuzden bukadar basıt bırsey ıcın bıle para manyagı olan ınsanlardan hayır gelıcegını dusunmuyorumç..ben mahallemdekı telefncuya yaptırdım 30tl fazla verdım ancak en kotu ıhtımal allgsmunlocktan yaptırın dıyorum
  • Artık rüyalarİma girer oldu
    Ruyamda açılıyordu ne guzel.
    Sabah kalktım bir heves halen processing...

@haades universal simkart artık bir ise yaramıyor.
    Uzun süre oldu gerçi jb ile asıyor millet ekrani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 31 Mart 2011; 11:56:06 >
  • Merhaba.

Bir tanıdığımda da var Orange'dan alınma iPhone 4, bende yapayım mı?

Yalnız aktive değil sanırım telefon. iTunes'da önce aktivasyon istemesin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perseus1

Artık rüyalarİma girer oldu

:D:D

@haades, Dostum hayırlı olsun fu cihazın...

Bugün 7. gün hala processing sanırım birkaç gün daha bekletecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanriseven

Merhaba.

Bir tanıdığımda da var Orange'dan alınma iPhone 4, bende yapayım mı?

Yalnız aktive değil sanırım telefon. iTunes'da önce aktivasyon istemesin?

hangi ülke oldugunu biliyormusun eger fransa ise @Perseus1 aynı işlemi baslattı istersen bekle Perseus sonuc alsın önce.
    Ama İngiltereden kilitli cihazını actıran arkadaslarımız var burda bence site güvenilirliğini kanıtladı.
    aktive olup olmaması önemli değil..istersen jb ile ekranı atlarsın istersen beklersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meegi -- 31 Mart 2011; 14:38:07 >
  • Fransa evet ama operatörü bilmiyorum.

IMEI'den bakabileceğim bir site var mı acaba? Gerçi mesaj attım ilgili siteye bakalım cevap gelir heralde...
  • quote:

Fransa evet ama operatörü bilmiyorum.

IMEI'den bakabileceğim bir site var mı acaba? Gerçi mesaj attım ilgili siteye bakalım cevap gelir heralde...

Orangeden alındıysa orangedir operatör:)
    Pm ile anlattım isterseniz benimkinin sonuçlanmasını bekleyen ama kazanacağınız tek sey vakit kaybetmek olur:)
  • quote:

Eğer allgsmunlock sitesini kullanacaksan o sitenin operator detectorunu kullanmanı tavsiye ederim 3 euro karşılığında 3 saat içinde cevabı alabilirsin.
  • fransa orange ıse hıc bekleme dostum ..benımkı yaklasık 8 gunde acıldı..dun ıtıbarıylede paylastım forumda..allgsm ıse guvenılır bır sıte rahatlıkla paranı emanet edebılırsın ama operatoru bılmıyorsan detector ıle bı tanımla operatorunu

quote:

quote:

Pm ile anlattım isterseniz benimkinin sonuçlanmasını bekleyen ama kazanacağınız tek sey vakit kaybetmek olur:)
  • tesekkurler kardesım valla cok gusel bır duygu darısı perseusla sneın basına ınsallah sızınkıde hemen acılır ama sen surenı doldurmussun bugun yarın acılır suphem yok.

quote:

Orijinalden alıntı: meegi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: meegi

quote:

• Benim de bugun 5.gun. Mail attim yapabilecek bir seyimiz yok biz de supplier'dan bekliyoruz dedi eleman.
  • Arkadaşlar AT&T için bir yol var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haades

fransa orange ıse hıc bekleme dostum ..benımkı yaklasık 8 gunde acıldı..dun ıtıbarıylede paylastım forumda..allgsm ıse guvenılır bır sıte rahatlıkla paranı emanet edebılırsın ama operatoru bılmıyorsan detector ıle bı tanımla operatorunu

quote:

quote:

Faturasını buldum, France Telekom diyor ama adres olarak orange'ın web adresi var. Orange'da France Telekom'un bir markası sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanriseven -- 1 Nisan 2011; 13:49:35 >

• Iphoneları için sim kilidi kaldırılmasına yönelik kendi kullandığım ve başarılı sonuç aldığım bir diğer siteyi arkadaşlara önermek isterim...site İngiltere'de bana güvenilir geldi...online chat dahil herşey var
    fiyatlar operatörlere göre değişiyor...umarım yardımcı olur
    site adresi şöyle:http://www.fonefunshop.co.uk/index.htm
    umarım faydası olur...
  • @tanriseven

Evet orange france telecom a ait..
  • Bugun 4.gun halen kapalı...
  • abd den alıana ip4 ler imei kayıdı yapıldıktan sonra türkiyede çalışırmı ?
  • Bende 4.2.1 b.b.03.10.01 iPhone 4 mevcut buna göre jailbreak var mı?varsa en sorunsuzu hangisi,benim tel Almanya'dan geldi ama vodafone hattımla sorunsuz kullanıyorum bu her güncelleme yaptıgım da kilitlenmiycek anlamına gelir.jailbreak yaptıktan sonra orjinal sürüme dönmek istesem nasıl donerim.jailbreak ten sonra web sayfalarında ki bütün oyun ve videolari acabilirmiyim.teşekkürler simdiden
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.