Şimdi Ara

iphone 2/3/4 Factory Unlock Listesi(ALLGSMUNLOCK) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.079
Cevap
5
Favori
84.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende 4.2.1 b.b.03.10.01 iPhone 4 mevcut buna göre jailbreak var mı?varsa en sorunsuzu hangisi,benim tel Almanya'dan geldi ama vodafone hattımla sorunsuz kullanıyorum bu her güncelleme yaptıgım da kilitlenmiycek anlamına gelir.jailbreak yaptıktan sonra orjinal sürüme dönmek istesem nasıl donerim.jailbreak ten sonra web sayfalarında ki bütün oyun ve videolari acabilirmiyim.teşekkürler simdiden
  • evet untethered jailbreak 4.2.1 versıyon ıcın var..guvenle yapabılrısınız..almanya vodafone ıse vodafone ıle calısabılır tavsıyem tcell veya avea ıle kontrol edın zaten calısırsa factory unlocktur..versıyon yukseltmelerınden etkılenmez..oncekı surume donmek ıcın shsh kaydını tınyumbrella ıle alırsanız downgrade yapabılırsınız..
    quote:

Orijinalden alıntı: slapp

Bende 4.2.1 b.b.03.10.01 iPhone 4 mevcut buna göre jailbreak var mı?varsa en sorunsuzu hangisi,benim tel Almanya'dan geldi ama vodafone hattımla sorunsuz kullanıyorum bu her güncelleme yaptıgım da kilitlenmiycek anlamına gelir.jailbreak yaptıktan sonra orjinal sürüme dönmek istesem nasıl donerim.jailbreak ten sonra web sayfalarında ki bütün oyun ve videolari acabilirmiyim.teşekkürler simdiden

• fransa orange bende 8 gun bekledım bıraz daha sabır muhakkak sonuc alırsın..orange en rahat acılan operator..

quote:

Orijinalden alıntı: Perseus1

Bugun 4.gun halen kapalı...
  • att hat ıle kullanırsan tabıkıde kullanabılırsın ama harıcınd ebır kartla kullanılmaz..imei kaydı sadece ulkedekı yasal kullanımı saglıyor ve telefonun kapanmasını engellıyor

quote:

Orijinalden alıntı: mlhefe

abd den alıana ip4 ler imei kayıdı yapıldıktan sonra türkiyede çalışırmı ?

quote:

Orijinalden alıntı: mlhefe

abd den alıana ip4 ler imei kayıdı yapıldıktan sonra türkiyede çalışırmı ?
  • suan ıcın yok dıyebılırız gevey senın ıcın tek cozum kardes..bazısıtelerde unlock yapılı rıdyor ancak 400-500 dolar para ıstenıyor bu zaten telefona esdeger bır bedel..cokta ınandırıcı degıl..ben ınanmıyorum cunku att anlasması dıger ulke operatorlerınden farklı dıye bılıyorum..yanı amerıkada cartel tekel yaratmak serbest att apple ıle bunun uzerıne calısıyor..oyuzden sanmıyorum factory unlock yapacaklarını

quote:

Orijinalden alıntı: yavuz016

Arkadaşlar AT&T için bir yol var mı ?
  • arkadşlar bi konu hakında yardımlarınızı rica ediyorum iphone 4 version 4.2.1 telfon jealbrak günceleme yaptım telfon usb ekranında kaldı geçerli simcard istiyor ama 2 gün önce o2 müşteri hizmetleriyle görüştüm telfon imei ve gerkli bilgileri verdim en geç 1.2 haftada yoğunluğa göre daha da kısa sürebilir dediler ama telfonu günceldim bugun itibariyle ben 4.3.1 güncelendi onlar açınca otomatik olrak sim klit ekranını geçermi usb takılan ekran otomatik geçermi yani bu konuda bilgilendirisenizçok sevinirim
  • selamlar,

bende de Orange'dan alındığı söylenen bir Iphone 4.1 var. E-Bay'den orange sim card aldım orange'a mı klitli diye bakmak için. Sim card'ı takıyorum sol üst köşede 1 bar görünüyor. Bu ne demek arkadaşlar? kartı tanıdı anlamına gelir mi? arama yapamıyorum sim card aktif olmadığı için. Nasıl aktif hale getirebileceğimi bilen var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonardo21

arkadşlar bi konu hakında yardımlarınızı rica ediyorum iphone 4 version 4.2.1 telfon jealbrak günceleme yaptım telfon usb ekranında kaldı geçerli simcard istiyor ama 2 gün önce o2 müşteri hizmetleriyle görüştüm telfon imei ve gerkli bilgileri verdim en geç 1.2 haftada yoğunluğa göre daha da kısa sürebilir dediler ama telfonu günceldim bugun itibariyle ben 4.3.1 güncelendi onlar açınca otomatik olrak sim klit ekranını geçermi usb takılan ekran otomatik geçermi yani bu konuda bilgilendirisenizçok sevinirim

simkilidi operator tarafından açıldığı zaman itunes e bağlayarak aktive edebilirsiniz...
    ya da jb yaparak aktive ekranını geçebilirsiniz...
    simkilit açılıncada hattı takıp itunese bağlayıp aktive edersiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: phoenix1905

selamlar,

bende de Orange'dan alındığı söylenen bir Iphone 4.1 var. E-Bay'den orange sim card aldım orange'a mı klitli diye bakmak için. Sim card'ı takıyorum sol üst köşede 1 bar görünüyor. Bu ne demek arkadaşlar? kartı tanıdı anlamına gelir mi? arama yapamıyorum sim card aktif olmadığı için. Nasıl aktif hale getirebileceğimi bilen var mı acaba?

tek diş çekmesi sim kilitli olduğunu gösterir.
    orangeden sim kilitli olsaydı hat çekerdi.
    büyük ihtimal başka bir operatorden kilitli...

edit:bu arada yurtdışı hatlar türkiyede çekiyor mu çekmiyor mu onun hakkında net bilgiye sahip değilim.
    yanlış yönlendirmek istemem.
    uyarayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 1 Nisan 2011; 20:20:53 >

• simkilidi operator tarafından açıldığı zaman itunes e bağlayarak aktive edebilirsiniz...

4.3.1 Jb yok sanırım şu an için
    elimde türkcell hazır kart var simkilidi operator tarafından açıldığı zaman bu kartlada açılırmı kardesim içim rahatlasın maksat:)
  • quote:

elimde türkcell hazır kart var simkilidi operator tarafından açıldığı zaman bu kartlada açılırmı kardesim içim rahatlasın maksat:)

açılır isteğin her hattı tak açılır...
  • quote:

quote:

arkadşlar bi konu hakında yardımlarınızı rica ediyorum iphone 4 version 4.2.1 telfon jealbrak günceleme yaptım telfon usb ekranında kaldı geçerli simcard istiyor ama 2 gün önce o2 müşteri hizmetleriyle görüştüm telfon imei ve gerkli bilgileri verdim en geç 1.2 haftada yoğunluğa göre daha da kısa sürebilir dediler ama telfonu günceldim bugun itibariyle ben 4.3.1 güncelendi onlar açınca otomatik olrak sim klit ekranını geçermi usb takılan ekran otomatik geçermi yani bu konuda bilgilendirisenizçok sevinirim

simkilidi operator tarafından açıldığı zaman itunes e bağlayarak aktive edebilirsiniz...

quote:

selamlar,

tek diş çekmesi sim kilitli olduğunu gösterir.
    orangeden sim kilitli olsaydı hat çekerdi.
    büyük ihtimal başka bir operatorden kilitli...

edit:bu arada yurtdışı hatlar türkiyede çekiyor mu çekmiyor mu onun hakkında net bilgiye sahip değilim.
    yanlış yönlendirmek istemem.
    uyarayım dedim.

arkadasım limera1n ıle jaılbreak yap 4.1 ıse cıhaz enazından menuyu acmıs olucaksın yanı aktıve etmıs olucaksın
    ondan sonra cıhazın bılgılerıne bakar hangı ulkenın cıhazı oıldugunu ogfrenırsın ona gore davranırsın ayrıca o2 ya basvurdunsa cıhaz factory unock olunca ıstedıgın sımle aktıve edebılıceksın rahat ol saygılar

• Ingiltere o2 şebekesine kilitli telefon 3 günde açıldı. Maliyeti 48 euro. Gayet hızlı bence.
  • biri bana söyleyebilir mi?
    att iphone 4 simkilitli cihaz bu yöntemle açılabiliyormu
  • tek dıs cekmesı sorun degıl hattın roaminge acık olup olmadıgını bılemessın..tekdıs cekse uzunca bır sure bekledıkten sonra2-3 saat zaten servis yok yazısı olur tek dıs ceken yerde..ordanda anlayabılırsın sımkılıtlı olup olmadıgını

quote:

selamlar,

• telefonunu resdtore et ve oyle bekle..telefonun aktıvasyon ekranında kalsın..ıstedıgın herhangı bır operator sımcardını tak zaten acıldıgında itunes hemen telefonunu tanıyor...

quote:

quote:

açılır isteğin her hattı tak açılır...

• quote:

Orijinalden alıntı: haades

tek dıs cekmesı sorun degıl hattın roaminge acık olup olmadıgını bılemessın..tekdıs cekse uzunca bır sure bekledıkten sonra2-3 saat zaten servis yok yazısı olur tek dıs ceken yerde..ordanda anlayabılırsın sımkılıtlı olup olmadıgını

quote:

selamlar,

evet aynen öyle, bir süre sonra servis yok yazısı çıkıyor. yani bu durumda orange'a kilitli mi demek? yoksa orange değil de başka operatör mü anlayamadım da

• quote:

Orijinalden alıntı: karizmaugur1
    Merhaba benim telefonumda fransa orange dan alınma bugün 4 gün ama hala açılmadı bu siten işlem yaptırmak için forum doldurup parasını gönderdim ama hala bişey yok ne kadar zaman açılıyo acaba?

Benimde 4 gun halen processing...
    Sordum neden açılmadı diye bazen uzun surebiliyor yapacağımız tek sey beklemek dedi.
    Bizde bekliyoruz.
    5 ay bekledim 1hafta koymaz:)
  • selamlar, acaba bu sitedeki kişiler bu unlock olayını nasıl yapıyorlar?
    yukarıda yazılan unlock işlemleri ile turkcell hatlar kullanılıyor sanırım, peki abdden at&t hat bu siteden unlock edilirse, türkiye'de turkcell hat ile kullanılabilir mi?
  • att unlock edilemiyor arkadasım edıyorum dıyende ucuk kacık paralar ıstıyor..400-500 gıbı daha yaptıranda yok ne bu forumda nede yurtdısı forumlarında gormedım ben..ama amerıka harıc dıger ulke operatorlerının bırcogu kalıdırıyor

quote:

Orijinalden alıntı: bugrabaskaya

selamlar, acaba bu sitedeki kişiler bu unlock olayını nasıl yapıyorlar?
    yukarıda yazılan unlock işlemleri ile turkcell hatlar kullanılıyor sanırım, peki abdden at&t hat bu siteden unlock edilirse, türkiye'de turkcell hat ile kullanılabilir mi?
  • kardes panık yapma gecen hafta salı basvurdum bu hafta carsamba acıldı benımkı..8gunde acıldı..senınkıde acılır

quote:

Merhaba benim telefonumda fransa orange dan alınma bugün 4 gün ama hala açılmadı bu siten işlem yaptırmak için forum doldurup parasını gönderdim ama hala bişey yok ne kadar zaman açılıyo acaba?

quote:

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.