Şimdi Ara

iphone 2/3/4 Factory Unlock Listesi(ALLGSMUNLOCK) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.079
Cevap
5
Favori
84.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aptıgım için sorum şu arkadaşım vasıtasıyla iPhone 4 sahibi oldum.4.2.1 03.10.01 hattı taktım vodafone sorunsuz kullanıyorum.güncelleme yapabilirmiyim.doğubanktan bir telefoncuya sordum.sakın sakın güncelleme dedi.yardımcı olursanız sevinirim.Almanya'dan alınma.arkadaşım da başka birinden almış Almanya'dan.teşekkürle
  • @mbugras ilk mesajı okursan sorunun cevabı var orda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: slapp

aptıgım için sorum şu arkadaşım vasıtasıyla iPhone 4 sahibi oldum.4.2.1 03.10.01 hattı taktım vodafone sorunsuz kullanıyorum.güncelleme yapabilirmiyim.doğubanktan bir telefoncuya sordum.sakın sakın güncelleme dedi.yardımcı olursanız sevinirim.Almanya'dan alınma.arkadaşım da başka birinden almış Almanya'dan.teşekkürle

4.2.1 fw 03.10.01 bb cihazların şuan kiliti açılmıyor, cihazın eğer kilitli olsaydı tr hatlarıyla kullanamazdın zaten. cihazın simfree olması lazım BENCE. simfree cihazları güncellendiğin zaman sorun olmaz.
  • hocam sadece vodafonela kullanablrsn o cihazı vodafone hangi ülkeden satarsa satsın bütün vodafone
  • Baska basarili unlocku yapilan arkadas yok mu acaba? Ben de C.tesi gununden beri bekliyorum (Fransa Orange).
  • Benimde bugün 6. gün zannedersem araya giren hafta sonu bekleme süresi uzatıyor, bakalım yarın acılacakmı..

@Perseus1 varmı senden bi haber???
  • 3.gun bugun. Beklemedeyiz hala. Gerci 3-6 gun arasi bekleme suresi var ingiltere vodafone icin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meegi

Benimde bugün 6. gün zannedersem araya giren hafta sonu bekleme süresi uzatıyor, bakalım yarın acılacakmı..

@Perseus1 varmı senden bi haber???

2gün oldu bekliyorum bir umut eve geldim halen processing:(
  • fransa orange bugun ıtıbarıyle basarıyla factory unlock olmustur..darısı basınızaaa...yemısım devteamınıde geveyınıde olay budur ya..4.3.1ıde kurdum ..no problem artık..
  • fransa orange kartlamıaktivasyonu yaptın türkiye hattınlamı?
  • mesajım bulunsun..tesekkurler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrkynrsnn

fransa orange kartlamıaktivasyonu yaptın türkiye hattınlamı?

farketmiyor.
    işlem tamamlandıktan sonra herhangi bir hat takıp itunes e bağlamak yeterli.
    eğer olmazsa restore yapıp deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haades

fransa orange bugun ıtıbarıyle basarıyla factory unlock olmustur..darısı basınızaaa...yemısım devteamınıde geveyınıde olay budur ya..4.3.1ıde kurdum ..no problem artık..

çavuşum cevap plz? orange hatla mı aktivasyonu yaptın?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: haades

fransa orange bugun ıtıbarıyle basarıyla factory unlock olmustur..darısı basınızaaa...yemısım devteamınıde geveyınıde olay budur ya..4.3.1ıde kurdum ..no problem artık..

çavuşum cevap plz? orange hatla mı aktivasyonu yaptın?

cevabı verdim arkadaşım.
  • istediğin herhangi bir microsimcard ile oluyor arkadasım..yanı operator farketmıyor..turkcell ile yaptım ben

quote:

fransa orange kartlamıaktivasyonu yaptın türkiye hattınlamı?
  • telefonunuzu sımdıden restore yapın(bu konuda cok soylemler var kımısı gerekmez dıyor kımısı gerekır dıyor..gecı serıf arkadas yapmadı ve senkronıze ederek olayı hallettı) ama benım telefoncum ısrarla dogru olanın son versıyona restore edılmesı gerektıgını belırtıyor bırkac sıtede bu yazıyor zaten..telefonu son versıyona restore edın..bekleyın..itunesa bagladıgınız an zaten otomatık olarak giriş yapıyor ve set default ayarları gelıyor..baska bırsey yapmaya gerek yok..
  • an itibariyle allgsmunlocktan sfr fransa iphone4 cihazımı unlock ettim 8 gün beklemem gerekiyor sanırım.

Haades shsh kaydım yok. restoreden korkuyorum ne diyorsun bu hususta geri dönüş yok.
  • quote:

an itibariyle allgsmunlocktan sfr fransa iphone4 cihazımı unlock ettim 8 gün beklemem gerekiyor sanırım.

Haades shsh kaydım yok. restoreden korkuyorum ne diyorsun bu hususta geri dönüş yok.

hayırlı olsun bende salı gunu orange için başvurdum ama halen açılmadı bekliyorum.
    restoreyi şimdi yapmanıza gerek yok.
    ilk önce atmadan deneyin.
    olmadı restore yapın öyle deneyin...

ki ben gerek kalmaz diye umuyorum restoreye
  • kardes bence tinyumbrella kur 2dk shsh kaydını all..ama bana sorarsan gerekmeeyecek telefonun bır aksılık olmassa %99 acılır benım kadar beklemezsınız cunku cıddı bır sorun varmıs ve bugun halletmısler..restore edebılırsın ya korkma..

quote:

an itibariyle allgsmunlocktan sfr fransa iphone4 cihazımı unlock ettim 8 gün beklemem gerekiyor sanırım.

• kaldıkı zaten unlock falan cıkacagı yok yeter bu ıskence olduda bır aksılık oldu acılmadı ozaman gevey alıcaksın tek care o onunda suan 4.3le problemsız calıstıgını bılıyorum..ha 4.1 ha 4.2 ha 4.3 farketmez..zaten ben bu ısın operatorler kaynaklı yapıldıgını dusunmuyorum..bence apple bunu bır kaynaktan elaltından satıyor..ınanmıyorum ben operatorler vasıtasıyla kaldırıldıgını
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.