Şimdi Ara

iphone 2/3/4 Factory Unlock Listesi(ALLGSMUNLOCK) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.079
Cevap
5
Favori
84.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Orijinalden alıntı: leonardo21

arkadşlar telefonum açıldı az önce i tunes kablosunu çektim taktım açılmış çok sevinçliyim darısı tüm bekliyen arkdaşlara
    ituneste şöylebir yazı var. iphone yazılımınız güncel İtunes otomatik olarak 08.04.2011 tarihinde bu kontrolu tekrar yapacaktır Cihaz JB li ise önerilmez
    türkcell çekim bi düşüyor bi yükseliyor bunun sorunu da ne olabilir saygılar
  • türkçe pach atmıştım itunese belki ondan türkçe yazıyor olabilir Check for update yazan yerin karşısında yazıyor
  • cekımın ınıp cıkması yazılımsal..cıhaz yaqzılımını 4.3.1 yaparsan o sorun ortadan kalkar..
  • zaten 4.3.1 yapmıştım usb ekranında kalmıştı telfon unlock olunca o ekranı geçti şu an full bekli oturduğum yerden de olabilir şu an full çekiyor
    bide telfon jeilbeark liyken yüklediğim uygulamalr çalışmıyor restore etsemi acaba?
  • ISTE BEN SANA ONU ANLAYTMAYA CALISTIM..telefonu restore yap dırek 4.3.1ı kur..yap tabıkıde bugun utubarıyle tethered jailbreak cıktı 10gune kadar snowbreeze jail untethered olara cıkar dert etme
  • quote:

bence herkes şansını densin hangi operatör den aldıysa bilgileri versin açarlar ben 1.5 gün bekledim açıldı darısı size

sizin operator neydı acaba
  • o2 operator ingiltere
  • restore ettim bakalım ne olcak tekrar kitlenmese bari:D
  • ya pekı o2 unıted kıngdom mun yanında ıphone 4 yazıyomuydu yoksa sadece ıphone mu yazıyodu
  • quote:

restore ettim bakalım ne olcak tekrar kitlenmese bari:D

peh fransa çok yavas 4gun bıttı halen tık yok ya
  • restore yaptım süper herşey takır takır ama mail ekle kısmından Microsoft Exchange kulandığımda hotmail hesabımı eşleştiriyor ama doğru şifreyi girmeme rağmen sürekli şifre sitiyor bu konuda bilgisi olan varmı? tşkler
  • peh fransa çok yavas 4gun bıttı halen tık yok ya

sen allgsmunlock sitesinden mi yoksa normal opratöründenmi açtırcan
    ben opratörden açtırdım 1.5 günde açtılar + herhangi bi ücret falnda ödemdim
  • Orijinalden alıntı: leonardo21

peh fransa çok yavas 4gun bıttı halen tık yok ya

sen allgsmunlock sitesinden mi yoksa normal opratöründenmi açtırcan
    ben opratörden açtırdım 1.5 günde açtılar + herhangi bi ücret falnda ödemdim

bende fatura v.s olmadıgı ıcın mecbur allgsm den açtırıyorum 70€ ya.
    açılacak ama 7gunde falan acılacak sanırım.
    cunku en erken forumda 7gun gördüm...
  • hayırlı olsun şimdiden kardesim inan 5 ay bekledim şu açılacak die beklediğim zamn çok insanı acayip gerdiriyor biar önce açılamsı dileğiyle
  • https://selfsolve.apple.com/GetWarranty.do buraya seri numarasini yaz altada hang ulkede kullanacaksan sec eger bir sonraki sayfada sorun yok gibisinden ingilizce Bsyler yazarsa tel sim acik bu allgsmunlock fallen burdan yapiyor bu isi 10 lira yalatmayin kendinizi
  • allgsmde yapılan taramada cıhazın kılıtlı olup olmadıgını sorgulanmıyorsun..cıhazın hangı ulke operatorunden alındıgını ogrenıyorsun..sımkılıtlımı dıılmı zaten sımcardını takınca anlarsın..verdıgın lınkle konunun alakası yok

quote:

Orijinalden alıntı: Hydr0035

https://selfsolve.apple.com/GetWarranty.do buraya seri numarasini yaz altada hang ulkede kullanacaksan sec eger bir sonraki sayfada sorun yok gibisinden ingilizce Bsyler yazarsa tel sim acik bu allgsmunlock fallen burdan yapiyor bu isi 10 lira yalatmayin kendinizi

• quote:

Orijinalden alıntı: Hydr0035

https://selfsolve.apple.com/GetWarranty.do buraya seri numarasini yaz altada hang ulkede kullanacaksan sec eger bir sonraki sayfada sorun yok gibisinden ingilizce Bsyler yazarsa tel sim acik bu allgsmunlock fallen burdan yapiyor bu isi 10 lira yalatmayin kendinizi

şakamısın 1nisanda geçti ama
  • sitede bouygueside gördüm artık bouygues açıyorlarmı ?
  • ben kurtuldum simlock derdinden harbiden telfon da türkcell avea vodefone yazısı görünmden telfondan bi zevk alınmıyor beklemk çok sıkıcıydı darısı tüm bekliyen iphone sahiplerine
  • @koc77
    @MwaM
    Hayır bouygues açılmıyor iphone diye belirtmemişler. ama yinede atrix'e sorun yanlışlık olmasın. ben daha önce buna benzer sorduğum bi soruya dayanarak açılmıyor diyorum.
    açılabilen iphone lar operatörleriyle beraber belirtilmiş zaten
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.